Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاد دانشگاهی در گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای این نهاد تأکید کرد: در طول چهار دهه عمر جهاد دانشگاهی، ساختارهای فرهنگی بسیار خوبی ایجاد شده است، اما باید تلاش کنیم تا کارهای کیفی و تأثیرگذار در سطح ملی انجام دهیم؛ زمانی که کار کیفی و تأثیرگذار انجام می‌دهیم، فضا برای مطرح کردن حرف‌ها و شنیده شدن حرف‌ها فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، هشتاد و هفتمین گردهمایی (ششمین گردهمایی غیرحضوری) معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی و رؤسای مراکز و سازمان‌های تخصصی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی سراسر کشور صبح امروز (۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰) برگزار شد.

دکتر حمیدرضا طیبی،‌ رییس جهاد دانشگاهی در این گردهمایی تأکید کرد: همه می‌دانیم که مشکلات عمده کشور مربوط به حوزه فرهنگ یا به عبارتی، ناشی از بی‌فرهنگی است. اگر از عدم استفاده از دستاوردهای مختلف گله‌مند هستیم، این مشکل ناشی از همان بی‌فرهنگی است که گریبانگیر ما شده است.

دکتر طیبی تأکید کرد: در طول ۴۱ سال عمر جهاد دانشگاهی، ساختارهای فرهنگی بسیار خوبی در این نهاد ایجاد شده است، اما باید تلاش کنیم تا کارهای کیفی و تأثیرگذار در سطح ملی انجام دهیم. در حوزه فرهنگی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با برگزاری مناظرات دانشجویی و سایر نهادها، وظایف خود را به خوبی انجام داده ‌اند و البته می‌توانند بهتر هم عمل کنند.

ضرورت پرداختن به فعالیت‌های کیفی و تأثیرگذار

رییس جهاد دانشگاهی افزود: باید تلاش کنیم فعالیت‌های خود را ارتقاء دهیم تا تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد؛ زمانی که کار کیفی و تأثیرگذار انجام می‌دهیم، فضا برای مطرح کردن حرف‌ها و شنیده شدن حرف‌ها فراهم می‌شود.

دکتر طیبی خاطر نشان کرد: دانشجویان امروز از کارهای سنتی و معمولی استقبال نمی‌کنند و باید به سراغ فعالیت‌ها و برنامه‌های مورد علاقه جوانان برویم و این توانایی و ظرفیت در جهاد دانشگاهی وجود دارد. باید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم تا تمام واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور علاوه بر پرداختن به فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه، حضور و مشارکت جدی در فعالیت‌های فرهنگی داشته باشند.

رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به موضوع مطرح‌شده در خصوص دانشجویان خارجی گفت: در حوزه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور، فعالیت خوبی صورت نمی‌گیرد و معتقدم باید به چند دانشگاه کشور مأموریت ملی داده شود تا برای اوقات فراغت دانشجویان خارجی، برنامه‌ریزی و الگویی ایجاد کنند.

دکتر طیبی افزود: جهاد دانشگاهی نیز این ظرفیت را دارد تا در این حوزه، نقش مؤثری ایفا کند. دانشجویان خارجی می‌توانند با فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در عرصه‌های مختلف آشنا شوند و اگر از استعداد و توانایی خوبی برخوردار باشند،‌حتی می‌توان از آنها در جهاد دانشگاهی نیز استفاده کرد.

توجه به توسعه اقتصادی دانش‌بنیان، زمینه‌ساز دستیابی نهادها به جایگاه شایسته در کشور

رییس جهاد دانشگاهی تأکید کرد: اداره دانش‌بنیان کشور و توجه به توسعه اقتصادی دانش‌بنیان اگر به مسئله اصلی کشور تبدیل نشود، جهاد دانشگاهی و سایر نهادهای مشابه نمی‌توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند. امور و مسائل باید ذیل اقتصاد دانش‌بنیان تعریف شود و در این صورت، جهاد دانشگاهی می‌تواند جایگاه شایسته خود را پیدا کند. جهاد دانشگاهی به واقع جایگاه خوبی در میان مردم، مسئولین و نخبگان دارد؛ اما با توجه به این جایگاه، باید برای جهاد دانشگاهی، مأموریت نیز تعریف و از آن حمایت شود.

دکتر طیبی افزود: باید در داخل جهاد دانشگاهی به دنبال اجرای کارهای شاخص باشیم. در حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز باید برنامه ملی خاص و تأثیرگذار تعریف شود و قطعاً از این برنامه‌ها حمایت خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دکتر طیبی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی کیفی و تأثیرگذار رییس جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی دانشجویان خارجی دانش بنیان دکتر طیبی فعالیت ها حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۱۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران (مرحله استانی) به منظور شرکت در نخستین دوره مسابقه ملی «سدید» را تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.


در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.


براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.


دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند و یا مشخصات خود را به پیام‌رسان ایتا و تلگرام با شناسه @ FarhangiJUT ارسال کنند.


برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.


جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:


یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر


سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد