Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وبدا، دکتر حمیدرضا جماعتی در حاشیه شصت و دومین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا که در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران برگزار شد با بیان این مطلب، اظهار داشت: در گزارش کمیته علمی مشخص شده افرادی که یک دُز واکسن کرونا تزریق کرده بودند، مرگ و میرشان بیشتر از افرادی بوده که دو دُز واکسن را تزریق کرده اند؛ بنابراین حتما باید واکسیناسیون تکمیل شود تا بدن ما ایمنی و حمایت بیشتری در برابر اُمیکرون داشته باشد و در صورت ابتلا، منجر به بستری در بخش های مراقبت های ویژه و مرگ و میر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گزارشی از سازمان غذا و دارو در جلسه امروز ارائه شد که در ماه اخیر میزان مصرف داروی "فاویپراویر" به شدت افزایش پیدا کرده و ۷ برابر ماه های گذشته شده که این هشدار بود. در مطالعات انجام شده و پروتکل درمان کشور که توسط کمیته علمی کشوری کرونا تهیه شده به تایید معاونت درمان وزارت بهداشت رسیده، این دارو هیچ جایگاهی در درمان کووید۱۹ و سویه اُمیکرون ندارد. 

جماعتی تاکیدکرد: توصیه ما این است که باتوجه به اینکه هیچ یافته ای مبنی بر اثربخشی فاویپراویر در درمان اُمیکرون وجود ندارد، این دارو برای بیماران کرونایی به ویژه در بخش سرپایی تجویز نشود. پروتکل درمانی در موارد علائم خفیف بیماری، بر درمان های حمایتی، استراحت در منزل و مصرف مایعات به مقدار فراوان تاکید دارد و هیچ دارویی برای بیماران سرپایی تا کنون توصیه نشده است. 

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا خاطرنشان کرد: در جلسه امروز پروفسور «ویسنته» که رییس موسسه فینلای و سازنده واکسن پاستوکووک است و همکاری بسیار خوب و مستمری با انستیتو پاستور در این واکسن داشته، گزارشی ارائه کرد. در این گزارش عنوان شد که حدود سه میلیون کودک ۲ تا ۱۰ سال کوبایی، واکسن سوبرانا تزریق کرده اند. 

وی ادامه داد: واکسیناسیون کودکان ۲ تا ۱۰ سال کوبایی با واکسن سوبرانا باعث مهار بیماری و ایجاد ایمنی در آنها شده و نسبت به بالغین و نوجوانان، در این گروه سنی حدود ۹۹ درصد حمایت و تقویت سیستم ایمنی در برابر ویروس کرونا ایجاد و همین باعث شده که میزان درگیری و مرگ و میر در موج اُمیکرون در کوبا به شدت کاهش یابد و این نشان از اثر واکسیناسیون در کودکان به ویژه ۲ تا ۱۰ سال است.

جماعتی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز پرسش و پاسخ هایی با پروفسور ویسنته از سوی اعضای کمیته علمی کشوری کرونا در مورد پلتفرم های مختلف و عوارض واکسن مطرح و عنوان شد که هیچ عارضه جدی با واکسن سوبرانا در ۳ میلیون کودک ۲ تا ۱۰ سال در کوبا دیده نشده و این واکسن کارایی ۹۹ درصد در این گروه سنی داشته است. 

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در جلسه امروز همچنین در خصوص پیش بینی موج اُمیکرون در کشور گزارشی ارائه شد. در روزهای اخیر میزان بستری در بیمارستانها و مرگ و میر بیماران کرونایی در حال کاهش است و پیش بینی می شود که در چند هفته آینده، از قله پیک ششم عبور کنیم و در سیر نزولی پیک اُمیکرون قرار بگیریم. 

دکتر جماعتی تصریح کرد: انواع زیرشاخه های اُمیکرون شامل BA.۱،BA.۱.۱ ، BA.۲ و BA.۳ شناسایی شده و آنچه در برخی کشورها باعث شده که بعد از پیک اول اُمیکرون، پیک دوم هم شکل بگیرد این بوده که واریانت ابتدایی BA.۱ یا BA.۱.۱ بوده و پس از آن واریانت BA.۲ که درصد کمتری در ابتدا داشته به دلیل قدرت تکثیر بیشتر (یک و نیم تا دو برابر  BA.۱ سویه غالب شده و بنابراین شاهد پیک دوم هستیم. 

وی یادآور شد: توصیه ما به مردم برای پیشگیری از کرونا همچنان رعایت شیوه نامه های بهداشتی، عدم حضور در تجمعات تا حد امکان و نیز تکمیل واکسیناسیون کرونا به ویژه تزریق نوبت سوم در بالغین و همچنین واکسیناسیون زنان باردار و کودکان است. 

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا یادآور شد: کمیته علمی تا کنون هیچ تصمیمی برای تزریق دُز چهارم واکسن کرونا نگرفته و فعلا منتظر بررسی شواهد بیشتری هستیم تا بر اساس آنها تصمیم گیری جدید کنیم.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت کمیته علمی کشوری کرونا جلسه امروز ۲ تا ۱۰ سال ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته

رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران گفت: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال ۱۴۰۲ مبلغی بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان بود و امروز در چهارمین خدمات جهادی به ۴۰۰ مددجوی پاکدشت خدمات رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، گروه جهادی پزشکی صبح امروز با حضور در کمیته امداد امام خمینی (ره) پاکدشت به 400 مددجوی این شهرستان خدمات‌رسانی کردند.

علی نشاط رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران در حاشیه این اردوی جهادی با اشاره به فعالیت گروه‌های تخصصی پزشکی در کمیته‌های امداد شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: به دستور اکید رئیس کمیته امداد و تأکید مدیرکل کمیته امداد استان تهران، گروه‌های جهادی متخصص برای خدمات‌رسانی به اقشار نیازمند و مددجویان کمیته امداد فعالیت خود را آغاز کردند.

وی افزود: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال 1402 مبلغی بالغ‌بر 10 میلیارد تومان بود. این خدمات‌دهی در سال جدید نیز ادامه داشته و این چهارمین حضور و خدمات‌دهی در استان تهران است.

نشاط در ادامه تصریح کرد: خدمات ارائه شده در قالب خدمات کمتر دیده شده در بیمه پایه است که به‌صورت تکمیلی و تجمیعی برای درمان کامل مددجو به آن پرداخته و تا درمان قطعی ادامه خواهد داشت.

استفادهذ 400 مددجو از خدمات پزشکی متخصصان گروه جهادی پزشکی

کوروش امیری در ادامه با اشاره به آغاز کارگروه جهادی متخصص در کمیته امداد اظهار داشت: برای سومین بار است که گروه‌های جهادی پزشکی با هماهنگی کمیته امداد کار خود را در بخش مددجویان آغاز کردند.

وی در ادامه با اشاره به حضور 400 مددجو کمیته امداد در این دوره پزشکی بیان کرد: این گروه جهادی با حضور پزشکان متخصص در بخش‌های مختلف چون روان‌شناسی، دندان‌پزشکی، زنان و زایمان، مغز و اعصاب، اطفال، عفونی، مامایی، داخلی، شنوایی‌سنجی، پرستاری و داروساز به وضعیت درمان 400 مددجو رسیدگی می‌کنند که از این تعداد 300 مددجو بیماریشان محرز و آزمایش‌های نخستین در یک ماه گذشته انجام و امروز در راستای ادامه درمان حضور یافتند.

رئیس کمیته امداد پاکدشت با اشاره به هزینه داروها تأکید کرد: داروهای تجویز شده که نقش مهمی در درمان بیماران داده می‌شود همه رایگان است و اگر تشخیص داده شود بیماری نیازمند ادامه درمان در روزهای بیشتر دارد با پزشکان متخصص هماهنگ می‌شود تا ادامه درمان هم به‌صورت کاملاً رایگان انجام شود.

امیری در پایان با اشاره به‌ضرورت حضور گروه‌های جهادی متخصص پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به کم بودن پزشکان متخصص در شهرستان نیاز فعال شدن گروه‌های جهادی متخصص با هماهنگی‌های لازم احساس می‌شود در همین راستا پایش بیماران از طریق مددکارها و واحد درمان کمیته امداد در قالب گروه‌های مددکاری درون‌سازمانی پایش و امروز برای شروع و یا ادامه درمان دعوت شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت