Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صادرات فلفل دلمه ای به روسیه که در آذر ماه ممنوع شد و سر و صدای زیادی نیز به پا کرد از دیروز از سر گرفته شده است. بنابر اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی این ممنوعیت ربطی به باقی مانده سموم نداشته و سموم مورد استفاده در تولید این محصولات در کشور روسیه ثبت نشده بود.

در همین راستا شاهپور علایی مقدم، رئیس حفظ نباتات در مورد ماجرای فلفل دلمه‌های عودت شده از روسیه گفته بود: روسیه نامه‌ای فرستاد که ۴ سم آفت و علف‌کشی که در کشور ما بین باغداران و کشاورزان استفاده می‌شود در آنجا ثبت نشده است و این دلیل برگشت خوردن فلفل‌های صادراتی بوده و هیچ‌گونه باقیمانده سمی وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرده بود:این سموم در اتحادیه اروپا هم استفاده می‌شود برای اینکه ماده موثره خوبی دارد و هزینه‌های تولید را پایین می‌آورد و به جای اینکه کشاورز سه بار برای کنترل بیماری سمپاشی کند یکبار سمپاشی می‌کند.

در ۳۰ بهمن امسال محمدمهدی برومندی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر از سفر هیأت روسی به ایران در هفته جاری خبر داد و گفت: هیأت روسی برای بازدید از مراکز تولید فلفل دلمه‌ای دوشنبه شب وارد ایران می‌شوند.

وی گفت: ما چهار روز میزبان هیأت روسی هستیم و آنها برای بازدید از مراکز تولید، بسته بندی و آزمایشگاه‌های مرجع به ایران سفر می‌کنند.

برومندی ادامه داد: روس‌ها علاوه بر تهران از شهرهای اصفهان، مازندران و آذربایجان شرقی نیز بازدید خواهند کرد.

وی اضافه کرد: امیدواریم بعد از این دیدار صادرات فلفل دلمه‌ای به روسیه از سر گرفته شود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

براین اساس سه روز قبل وزارت جهاد کشاورزی طی اطلاعیه‌ای علام کرد صادرات فلفل دلمه‌ای ایران به روسیه از شنبه ۱۴ اسفند رسما از سر گرفته می‌شود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

صادرکنندگان ۵ محصول کشاورزی به روسیه باید برگه آنالیز داشته باشند

در همین راستا شاهپور علایی مقدم، رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت که از دیروز شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ صادرات فلفل دلمه به روسیه از سر گرفته شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر کسانی که در روسیه بازار و قراردادی در این زمینه دارند می توانند نسبت به ثبت سفارش و فروش محصولات خود اقدام کنند.

علایی مقدم تصریح کرد که صادرکنندگان برای صادرات ۵ محصول بادمجان، فلفل دلمه ای، سیب درختی، گوجه فرنگی و خیار به روسیه باید از آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو برگه آنالیز دریافت کنند و بدون این برگه امکان صادرات برای آنان وجود ندارد.

کد خبر 5439893 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان حفظ نباتات کشور وزارت جهاد کشاورزی فلفل دلمه اوکراین جنگ اوکراین خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس حمله روسیه به اوکراین روسیه صادرات غیرنفتی فرابورس وزارت صنعت معدن و تجارت واگذاری سرخابی ها توسعه تجارت با همسایگان ارمنستان باشگاه پرسپولیس مرکز مدیریت راه های کشور وزارت جهاد کشاورزی صادرات فلفل دلمه فلفل دلمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق