Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس مجمع نمایندگان فارس با تاکید بر استفاده از توان نخبگانی جامعه در صنعت خودروسازی، گفت: از افرادی که توان تولید دارند، حمایت می‌کنیم.

علیرضا پاک‌فطرت بعدازظهر پنج‌شنبه ۱۹ اسفند در آیین رونمایی از خودروی برقی ایرانی در کارخانجات مخابراتی ایران، به اهمیت و ضرورت توجه به صنعت خودروسازی با بکارگیری از ظرفیت نخبگان و سرمایه‌گذاران تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به رونمایی از این خودروی برقی در کلانشهر شیراز، افزود: شیراز علاوه بر برخورداری از قطب‌های سلامت، پزشکی، عرفه، شعرا و گردشگری، باید شهر الکترونیک نیز باشد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه زمان به ویژه برای تولید کنندگان بسیار مهم است، گفت: مجلس به تولیدکنندگان نه در شعار بلکه در عمل توجه دارد و ارائه بیش از هزار طرح به هیأت رئیسه مجلس یازدهم گویای همین مدعاست.

پاکفطرت با تصریح بر این نکته که مجلس جلوتر از دولت حرکت می‌کند، به طرح تسهیل در فضای کسب و کار اشاره و عنوان کرد: براساس این طرح، باید تمام مجوزها به صورت الکترونیکی و در حداقل زمان صادر شود و اگر وزارتخانه یا دستگاهی به موقع پاسخ نداد، جریمه بسیار سنگینی در انتظار آنها خواهد بود.

او همچنین با اشاره به طرح شفافیت نمایندگان مجلس مبنی بر در معرض نشان دادن و اعلام میزان حقوق دریافتی، گفت: با تصویب این طرح در روزهای پایانی سال، مجلس شفافیت را از خود شروع کرده و با این اقدام از همه انتظار می‌رود در راستای پیشگیری از فساد به کمک دستگاه قضایی بیایند.

رئیس مجمع نمایندگان فارس همچنین طرح تعالی نظام خانواده و طرح هماهنگی و حمایت از بخش خصوصی دیگر طرح‌های ارائه شدت توسط مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم عنوان کرد.

پاکفطرت در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به شهردار شیراز مبنی بر خرید خودروهای الکترونیکی، بیان کرد: اتومبیل تولید شده می‌تواند ویژه زائران سومین حرم اهل بیت (ع) مورد استفاده قرار بگیرد و شهرداری می‌تواند آن را خریداری کند که هم تبلیغ است و موجب خیر و برکت خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه ما در ایران صنعت خودروسازی نداریم و تنها مونتاژ خودرو داریم، گفت: کشور ژاپن خودروسازی را اصلا دیگر انجام نمی‌دهد و طرح را می‌دهد و دیگر کشورها آن را اجرا و تولید می‌کنند.

بنابراین گزارش، تولید خودرو برقی با مشارکت شرکت کارخانجات مخابراتی ایران (ITMC) و شرکت خودرو سازان جنوب (KSJ) و در قالب تأسیس شرکت آی تک موتور شیراز (ITMS) در محل سایت کارخانجات مخابراتی ایران و همچنین مرکز تحقیق و توسعه خودروهای برقی با مشارکت کارخانجات مخابراتی ایران، شرکت خودرو سازان جنوب و دانشگاه صنعتی شیراز در محل سایت کارخانجات مخابراتی ایران افتتاح شد.

گفتنی است، کارخانجات مخابراتی ایران به عنوان بزرگترین شرکت دانش بنیان تولیدی کشور و شرکت خودروسازان جنوب با بیش از ۲۵ سال سابقه درخشان در صنعت خودرو و در راستای اهداف دولت محترم در خصوص اجرای دستورالعمل تولید خودروهای جدید الکترونیکی و پیشرفته و گسترش آن در کشور، توانستند برای نخستین بار در کشور، خودروهای هوشمند الکتریکی اکسیژن با پلتفرم ملی را با صرف ۲۰ هزار ساعت کار، طراحی و تولید کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مجمع نمایندگان استان فارس پلت فرم ملی صنعت خودروسازی دانشگاه صنعتی شیراز خودروی برقی شرکت کارخانجات مخابراتی ایران کارخانجات مخابراتی ایران صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024