Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه کاشان از کسب رتبه هشت دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی سایماگو۲۰۲۲ رتبه ۸ دانشگاه‌های جامع کشور خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان، عباس کتابی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی سایماگو در سال 2022 با 83 پله صعود نسبت به سال 2021 در جایگاه 663 جهانی قرار گرفته است و همچنین در رتبه کشوری نیز با یک پله ارتقا در رتبه هشت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به شاخص رتبه‌بندی سایماگو افزود: مهمترین شاخص‌های اندازه‌گیری این نظام رتبه‌بندی، میزان پژوهش‌های اساتید و دانشجویان دانشگاه، ارتباط پژوهشی با مؤسسات صنعتی و همکاری‌های بین‌المللی است.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه در رتبه‌بندی سایماگو 2022، تعداد چهار هزار و 364 دانشگاه از سراسر جهان و از ایران تعداد 154 دانشگاه حضور داشتند، ابراز داشت: نظام رتبه‌بندی سایمگو توسط گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود که دانشگاه‌ها را بر اساس تعداد مقالات علمی منتشره در بانک اطلاعاتی اسکوپوس ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سرای نوآوری و کارآفرینی در دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه کاشان ایجاد می‌شود،  گفت: : در راستای ابتکارات راهبردی دانشگاه کاشان و به منظور ایجاد بستر لازم برای شکوفایی ایده‌های دانشجویان و آماده‌سازی آن‌ها به جهت ایجاد محصول، خدمات و نوآوری در روش‌ها این سراها ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش: طرح رتبه‌بندی معلمان به‌زودی ‌اجرا خواهد شد/‌ از حمایت ‌رئیس‌جمهور و مجلس برخورداریمدانشگاه کاشان رتبه نخست دانشگاه‌های جامع جوان کشور در رتبه‌بندی تایمز را کسب کردمعاون وزیر آموزش و پرورش در ایلام: مشکل رتبه‌بندی فرهنگیان حل می‌شود

کتابی تصریح کرد: این سراها در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان به‌منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق نوآوری و تجاری‌سازی در دانشگاه کاشان و همچنین بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان در تحقق روحیه نوآوری و کارآفرینی و تجاری‌سازی در فضای پرنشاط علمی دانشجویی به فعالیت می‌پردازند.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نظام رتبه بندی دانشگاه کاشان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی

تحلیل‌گران سیاسی در آمریکا می‌گویند که جنبش اعتراضی دانشجویان در روز‌های گذشته در حمایت از حقوق مردم فلسطین برابر اسرائیل، یک شکاف نسلی در موضوع اسرائیل ایجاد کرده و تمایل جوانان برای به چالش کشیدن سیاستمداران و مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را بیش از پیش جدی کرده است.

به گفته تحلیل‌گران این شکاف و افکار جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین موجب شده که تیم دموکرات‌ها خطر انتخاب نشدن جو بایدن ۸۱ ساله را به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا در انتخابات پیش رو بیشتر احساس کنند و حتی احزاب مخالف بایدن را نیز با این خطر جدی مواجه کرده است.

«عمر واسو»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه گفت: ما در حال حاضر شاهد شکاف نسلی در آمریکا هستیم و این موضوع در دراز مدت چالشی برای حزب دموکرات خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک طی هفته گذشته کارزار همبستگی با فلسطین را ایجاد کرده که از آن زمان تا کنون با بازداشت‌های منظم از سوی مقامات دانشگاه روبه‌رو شده است. هرچند برخورد مقامات دانشگاه کلمبیا با این تظاهرات بیش از حد خشن بوده ولی همچنان اعتراض‌های مشابهی در دانشگاه‌های دیگر این کشور ادامه دارد.

تصاویری از بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان، اساتید و روزنامه‌نگاران توسط افسران پلیس نیز خشم بیشتری بین دانشجویان ایجاد کرده است.

عمده بحث‌های اصلی دانشجویان در تظاهرات خود علیه مسئولان دانشگاه این است که باید نوع و میزان حمایت دانشگاه‌ها از اسرائیل مشخص شود.

کاخ سفید و احزاب طرفدار اسرائیل، دانشجویان را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند ولی هیچ کدام از این اتهام زنی‌ها نتوانسته اراده دانشجویان را در کاهش اعتراضات کاهش دهد.

نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان آمریکایی از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند ولی با علم به این موضوع هنوز بایدن حمایت قاطع خود را از اسرائیل حفظ کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند این اصرار بایدن برای ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل هزینه بسیاری برای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.

دموکرات‌ها در طولانی مدت نمی‌توانند برای مردم آمریکا و به خصوص جوان‌تر‌ها بهانه‌ای برای شرکت در انتخابات داشته باشند و به نظر می‌رسد باید سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر دهند.

دانشجویان معترض درگیر سیاست حزبی ایالات متحده نیستند. از شعار‌های این چند روز اخیر دانشجویان این‌گونه برمی‌آید که آن‌ها تنها حمایت از فلسطین را جستجو می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲