Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند تفکر انقلابی در برنامه ریزی‌ها و نگاه جهادی در انجام امور را به متن جامعه منتقل کند.

حمیدرضا امام‌پناهی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از قابلیت‌های فراوانی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی برخوردار است که باید برای ارتقاء آن به جذب و همکاری بیشتر با نخبگان و جوانان صاحب ایده روی آورد، اظهار کرد: نامگذاری سال از طرف مقام معظم رهبری به نام «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نیز فرصتی مغتنم برای نقش آفرینی بیشتر مجموعه جهاد دانشگاهی فراهم آورده که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد؛ به عبارتی دانش محور بودن جهاد دانشگاهی باعث شده تا فعالیت‌های این مجموعه در زمینه خلق ثروت از دریچه توجه به تولیدات دانش بنیان، نمود بیشتری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه صرف تشکیل جهاد دانشگاهی و حضور این نهاد در دانشگاه موجب عقب‌نشینی فرهنگ غربی حاکم بر فضای دانشگاهی کشور در آغازین سال‌های پیروزی انقلاب شد، افزود: با عنایت به اینکه دانشجویان امروز متخصصین و مدیران فردا هستند، نهاد جهاد دانشگاهی می‌تواند تفکر انقلابی در برنامه ریزی‌ها و نگاه جهادی در انجام امور را به متن جامعه منتقل کند.

عالی‌ترین مقام اجرایی در مرکز استان، در خصوص تاثیر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی بر ارتقاء روحیه خدمت جهادی، گفت: ضرورت حضور در میدان مدیران باید از کلاس‌های درس تمرین شود، بنابراین تربیت نیروهای کارآمد و متعهد می‌تواند روحیه خدمت جهادی به عنوان رویکرد مورد نیاز امروز جامعه، نقش موثری در جبران عقب ماندگی‌ها و جایگزینی خدمت بی منت به جای تفاخر به میز و دفتر داشته باشد.

امام‌پناهی در خصوص نقش آفرینی جهاددانشگاهی در تحقق شعار سال تصریح کرد: عموم نهادهای جمهوری اسلامی بر اساس اهداف و نیازمندی‌های جامعه‌ای پیشرو و مبتنی بر تعالیم اسلامی، امکان سنجی، طراحی، پایه ریزی و نامگذاری شده‌اند و به نظر می‌رسد نهادی مانند جهاد دانشگاهی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و رسالت این نهاد در نامگذاری آن نهفته باشد. همانطور که از عبارت «جهاد دانشگاهی» برمی‌آید این نهاد با نگاهی جهادی به طرح و حل مسائل و موضوعات دانشگاهی، علمی و دانش محور می‌پردازد. امروز نیز با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری، جهاد دانشگاهی می تواند نگاه جهادی «ما می‌توانیم» را در پیوند با تولیدات دانش محور و همچنین گرد آمدن برنامه ریزی‌ها و فعالیت‌ها حول سرفصل‌های مشترک تولید، دانش روز و خلق ثروت؛ در راه تحقق شعار سال به میدان آورد.

وی بیان کرد: تبیین دستاوردهای عمیق چهار دهه‌ای نهادهای برآمده از انقلاب اسلامی، عاملی مهم در اثبات واقعی بودن خشم جهان استکبار از انقلاب به جهت تغییرات بنیادین ایجاد شده در جهان پس از پیروزی انقلاب ایران و امیدآفرینی در ملل تحت ستم بوده و نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی راه درست تمدن سازی نوین در برابر تمدن مادی غرب را در پیش گرفته است.

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه نهادینه کردن خواست ایجاد تحول در بین آحاد جامعه و در جهت امیدآفرینی می‌تواند موجب دلگرمی پیروان امامین انقلاب در راه ادامه راه باشد، گفت: در یک کلام تبیین دستاوردها و ترسیم خطوط پیشرفت آینده، موجب افتخار به مجاهدت‌های پیشین و امیدآفرینی نسبت به کسب موفقیت‌های نسل آینده انقلاب خواهد شد. نکته قابل توجه آن که تبیین اثربخش نیز نیازمند پیش گرفتن رویه جهادی است و جهاد تبیین می‌تواند در قالب فعالیت‌های جهاد دانشگاهی، موفقیت‌های بیشتری به بار آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فرماندار رشت جهاد دانشگاهی می تواند نگاه جهادی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • معلم تراز در جمهوری اسلامی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشد