Web Analytics Made Easy - Statcounter

وثیقه گذاری برای دریافت وام از چند روز تا چند هفته زمان می‌برد، اما امروز با افتتاح سامانه در کسری از ثانیه وثیقه‌گذاری صورت می‌گیرد. وثیقه گذاری برای دریافت وام از چند روز تا چند هفته زمان می‌برد، اما امروز با افتتاح سامانه در کسری از ثانیه وثیقه‌گذاری صورت می‌گیرد و این این آغاز خوب باعث می‌شود افراد کمتری به دلیل مشکلات کسری بودجه و مسائل پیرامون آن مورد پیگرد قضایی قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارشناسان بازار سرمایه معتقدند: سهامداران چنانچه قصد فروش سهام خود را نداشته باشند می‌توانند با قرارداد بین دو طرف سهام خود را تحت عنوان وثیقه در بانک‌های مورد تائید وثیقه بگذارند.

قوه قضاییه یا این طرح استقبال کرده است و از سازمان بورس و اوراق بهادار درخواست کرده که این سامانه را به قوه قضاییه متصل کند تا رصد و دسترسی به اطلاعات متقاضیان توثیق سرمایه و سهام فراهم شود. ضمن اینکه قوه قضاییه در راستای توسعه این سامانه از هیچ همکاری‌ای کوتاهی نخواهد کرد.

فردین آقابزرگی گفت: توثیق سهام به معنای گرو گذاشتن دارایی مالی در ازای اخذ تسهیلات منابع مالی یا هر نوع معاملاتی که از طرف مقابل قابل قبول شناخته شود. توثیق سهام به شرط آنکه در بازه کوتاه‌مدت قابلیت نقدشوندگی نداشته باشد و سهامدار تصمیم بر فروش آن نگیرد می‌تواند اهرم مالی مناسبی برای اخذ تسهیلات یا منابع نقد باشد.

او می‌گوید: توثیق سهام فقط مختص اشخاص حقیقی یا حقوقی نیست؛ بلکه براساس قرارداد بین دو طرف، قوانین داخلی و با نظارت سپرده‌گذاری مرکزی صورت می‌پذیرد؛ وثیقه‌گذاری سهام تاثیر مثبتی بر بازارسرمایه خواهد گذاشت، زیرا سهامداران به منظور توثیق سهم اقدام به خرید سهم‌های متعددی در بازار سهام خواهند کرد.

آقا بزرگی می‌گوید: توثیق هوشمند سهام عمل به وعده عدالت توزیعی را در بین سهامداران افزایش داده اکنون نیز سازمان بورس برای بهره‌مندی تمام سهامداران از مزایای توثیق سهام باید آموزش‌های لازم را به واسطه شرکت آموزش و اطلاع‌رسانی و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام دهد.

روز پنج مرداد مرحله اول سامانه توثیق هوشمند راه اندازی شد.

«مصطفی قمری وفا» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: با ابلاغ و اجرای دستورالعمل بانک مرکزی، امروز مراسم رونمایی از سامانه وثیقه‌گذاری الکترونیک در سازمان بورس برگزار می‌شود.

با رونمایی از فاز اول طرح توثیق الکترونیک هوشمند دارایی‌ها، مردم می‌توانند از سهام خود در بازار سرمایه به عنوان وثیقه برای دریافت وام، تسهیلات و ضمانت‌نامه بانکی استفاده کنند. بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد با تنوع وثایق را ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

تسهیل وثایق بانکی برای وام‌های تا ۲۰۰ میلیون تومان

رئیس سازمان بورس از وثیقه قرار دادن سهام عدالت برای دریافت وام خبر داد. وثیقه قرار دادن دارایی‌های فیزیکی زمان‌بر است، اما توثیق سهام به صورت الکترونیکی و فقط با طرح درخواست از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برقرار می‌شود.

رئیس سازمان بورس گفت: اگر سهامدار در بازار سرمایه نیاز به پول نقد داشت راهی جز فروش سهام نبود، اما اکنون می‌توانند از آن سهام استفاده و وام دریافت کنند. سهام در وثیقه بانک قرار می‌گیرد و بعد از تسویه در اختیار خود افراد قرار می‌گیرد.

مجید عشقی گفت: سامانه توثیق هوشمند دسترسی و ارتباط با دستگاه قضایی دارد که می‌تواند بسیاری از کار‌ها را بدون کاغذ بازی سهل کند و فرآیند چند روزه در کسری از ثانیه انجام خواهد شد. یکی از برنامه‌های سازمان بورس این است که خدمات وسیع بازار سرمایه به صورت الکترونیک در اختیار مردم قرار گیرد. پرداخت سود سهام سهامداران از طریق سجام به صورت غیر حضوری و مورد بعد نیز بحث توثیق هوشمند سهام بود که امروز رسمی از این سامانه می‌توان استفاده کرد.

او گفت: یکی از موارد این سامانه دسترسی و ارتباط آن با دستگاه قضایی است که می‌تواند بسیاری از کار‌ها را بدون کاغذ بازی سهل کند و فرآیند چند روزه در کسری از ثانیه انجام خواهد شد. اکنون در فاز اول از توثیق سهام استفاده خواهد شد، اما در آینده گواهی سپرده سکه، اوراق بدهی، یونیت‌های صندوق سرمایه گذاری نیز در لیست وثیقه قرار خواهند گرفت.

در مراسم رونمایی از فاز اول سامانه توثیق الکترونیک (هوشمند ستاره) رئیس سازمان بورس و دیگر مسئولان نکاتی را مطرح کردند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وام وثیقه بانکی وثیقه گذاری سهام بورس کسری از ثانیه برای دریافت وام بازار سرمایه توثیق هوشمند وثیقه گذاری سازمان بورس توثیق سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آنها اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود