Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از شرکت کنندگان بخش تلفنی مسابقه «۳۰۰ ثانیه» که تابستان روی آنتن رفت می‌گویند با وجود پرداخت هزینه هنوز وارد بخش تلویزیونی نشده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه «۳۰۰ ثانیه» که پیش از این به تهیه کنندگی محمدمهیار کلهر روی آنتن شبکه آی فیلم می رفت با مجید محمودی تهیه کننده جدید به تولید می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه که در هر مسابقه ۴ تا ۶ نفر در بخش تلویزیونی آن شرکت می کنند برای ثبت نام اولیه در آن روزانه بیش از هزار نفر تماس می گیرند.

نحوه اطلاع رسانی درباره مسابقه به گونه ای است که بسیاری از این شرکت کنندگان که تنها توانسته اند در مرحله اول مسابقه تلفنی شرکت کنند هنوز بلاتکلیف هستند و حتی اطلاعی ندارند که امتیاز آنها برای حضور در مسابقه اصلی کافی بوده است یا خیر؟

وقتی با شماره تلفن این مسابقه تماس می گیرید اگر بخواهید با این مسابقه آشنا شوید در حدود چند دقیقه اطلاعات را دریافت می کنید که در آن از خودروها، جوایز ۲۰ میلیون ریالی کمک هزینه سفر به عتبات عالیات، سکه های بهار آزادی و... سخن گفته می شود و همچنین گوینده توضیح می دهد که حتی اگر شرکت کننده به همه سوالات هم پاسخ درست ندهد ممکن است بتواند جوایزی همچون نرم افزار دریافت کند.

در معرفی این مسابقه تاکید می شود که «امتیازات در هر روز هر چقدر بیشتر باشد شانس برنده شدن در آن روز بیشتر می شود» و شاید برهمین اساس است که بسیاری از شرکت کنندگان که در همان ثبت نام اولیه باید پنج هزار تومان پرداخت کنند سعی می کنند با حضور دوباره در مسابقه امتیاز بیشتری به دست آورند. حتی افرادی بوده اند که مبالغی در حدود ۸۰ هزار تومان در مسابقه تلفنی هزینه کرده اند تا به بخش مسابقه تلویزیونی راه یابند اما موفق نشده اند.

در زیر می توانید بخشی از نظرات و پرسش های مخاطبان را که در زیر یکی از خبرهای این مسابقه در خبرگزاری مهر منتشر شده است، ببینید.

محمدمهیار کلهر که در حدود ۲ ماه و نیم پخش این مسابقه در ایام تابستان تهیه کنندگی آن را بر عهده داشت درباره مسابقه تلفنی و نبود پاسخگویی به خیل شرکت کنندگانی که اطلاعی ندارند تکلیف مبالغی که هزینه کرده اند چیست، به خبرنگار مهر توضیح داد: طراحی مسابقه تلفنی با اسپانسر برنامه بوده است و من با اسپانسر ارتباطی نداشتم بلکه قرارداد من با خود شبکه آی فیلم بوده است.

وی درباره اینکه چرا مسابقه تلفنی هیچ حد و مرزی برای پرداخت مبالغ از سوی شرکت کننده ها نداشته است، عنوان کرد: همانطور که گفتم طراحی این مسابقه تلفنی با اسپانسر بوده است و من فقط طراحی بخش تلویزیونی مسابقه را بر عهده داشتم که روزانه ۲ بار روی آنتن می رفت و ۴ تا ۶ نفر در آن شرکت می کردند. حتی اسامی کسانی را هم که به بخش مسابقه تلویزیونی راه می یافتند اسپانسر به ما می داد و چگونگی حضور این افراد به تعامل بین شبکه با اسپانسر مربوط می شد.

این تهیه کننده تلویزیون در پایان گفت: مسلما بسیاری تمایل دارند که در مسابقه تلویزیونی شرکت و برای این منظور ثبت نام می کنند اما من اطلاعی ندارم که دقیقا چه میزان از افراد ثبت نام می کردند و فقط روزانه چند اسم که به گفته اسپانسر بیشترین امتیازها را کسب کرده بودند به ما ارایه می شد.

برای پیگیری مشکلات شرکت کنندگان مسابقه تلفنی با یکی از عوامل فنی مسابقه صحبت کردیم و وی توضیحاتی در این باره مطرح کرد.

یکی از عوامل برنامه که در بحث زیرساخت تلفنی این مسابقه فعالیت دارد درباره تماس ها و شرکت کننده های مسابقه عنوان کرد: روزانه بیش از ۱۰۰۰ نفر در مسابقه شرکت می کنند و فقط پنج هزار تومان برای هر بار شرکت در مسابقه دریافت می شود. البته به گونه ای برنامه ریزی شده است که هر نفر در ماه فقط ۲ بار می تواند با یک تلفن در مسابقه شرکت کند که این هزینه روی قبض مشترکان می آید و اگر بعضی بیشتر شرکت کرده و دوباره هزینه می کنند از کارت تلفن استفاده کرده اند. طراحی مسابقه به این شکل است که کسی بیش از ۲ بار در یک ماه نتواند در مسابقه شرکت کند.

وی در پاسخ به اینکه بعضی شکایت داشته اند که تا ۸۰ هزارتومان برای مسابقه هزینه کرده اند، توضیح داد: این غیرممکن نیست چراکه عده ای به اصطلاح «مسابقه شرکت کن» هستند که شماره هایشان در اکثر مسابقات نیز وجود دارد. با این حال این افراد هم هر بار پنج هزار تومان پرداخت کرده اند و این مساله با رضایت خودشان بوده است.

این شخص که نخواست نامی از او آورده شود درباره کسانی که در مسابقه شرکت کرده اند و علی رغم هزینه ها جایزه ای دریافت نکرده اند، گفت: اگر کسی در هفت مرحله مسابقه به همه ۲۸ سوال پاسخ گوید قطعا بدون قرعه جایزه ای به او تعلق می گیرد که اگر این جایزه، مبلغ ۲۰ میلیون ریال کمک هزینه سفر به مشهد نباشد شامل جوایزی مثل سکه بهار آزادی و... خواهد بود.

وی درد پایان عنوان کرد: البته چون خط های تلفنی مسابقه زیر نظر مخابرات است ممکن است قطع شود و مشکلاتی این چنینی وجود دارد. در نهایت سیستم اپراتور از تعداد شرکت کننده ها به صورت خودکار کسانی را که امتیازهای بالا کسب کرده اند، قرعه کشی کرده، ۱۰ نفر را انتخاب می کند و لیست را برای اپراتور می فرستد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۱۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید.

به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

به گزارش ایسنا، دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند.

متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند.

علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • همایش پیاده روی گرامیداشت هفته سلامت درسلماس
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • ببینید | با خنده بگذریم از خنده نگذریم
  • عوامل درگیری با داور در لیگ جوانان تهران محروم شدند
  • ببینید | مسلمان شدن یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات همبستگی با غزه
  • مصدومیت شرکت کنندگان در مسابقات شترسواری عربستان + فیلم