Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مطابق گزارش پایگاه استنادی ISI، سهم ایران از کل مقالات یک درصد برتر دنیا از ۰.۸ درصد در سال ۲۰۱۲، به ۱.۸ درصد در سال ۲۰۱۶ و از کل کمیت تولید علم دنیا از ۱.۴ درصد در سال ۲۰۱۲، به ۲.۴ درصد در سال ۲۰۱۶ رسیده است.

به گزارش ایسنا، دکتر وحید احمدی در نشست علمی مسئولان ارشد ناجا با نمایندگان برخی از دانشگاه‌های کشور در محل معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا، با تبریک هفته نیروی انتظامی به فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی اظهار کرد: ایران در زمینه تولید علم در سطح دنیا، دارای رتبه ۱۶ در سال ۲۰۱۶ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امنیت مطلوب امروز را مرهون سعی و تلاش سبزپوشان نیروی انتظامی و سایر نهادهای امنیتی هستیم، گفت: امروز نه تنها رکود علمی در کشور نداریم، بلکه شاهد ظرفیت غنی علمی هستیم و باید از این ظرفیت در توسعه امنیت بهره‌برداری کنیم.

دکتر احمدی در ادامه گفت: در حوزه فناوری نیز وجود ۴۲ پارک علم و فناوری و ۴۴۰۰ شرکت مستقر در این پارک‌ها، ۱۸۰ مرکز رشد علم و فناوری و ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و ۴۴۰۰ واحد فناوری، خود پشتوانه‌ای بسیار قوی برای تأمین نیازهای فناوری در حوزه نظامی و انتظامی است.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در دنیای فعلی که برخی معادلات تغییر کرده است، ما نظام حکمرانی مدرن را در دنیا شاهد هستیم و از ویژگی‌های این نظام حکمرانی مدرن، نبود مرز در شاخه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی است.

وی به توسعه علم و فناوری اشاره کرد و افزود: توسعه فناوری در کنار فواید و آثار مثبت مترتب بر آن، می‌تواند مشکلات و سوءاستفاده‌هایی را در خصوص استفاده و نیز سوء کاربرد آن در حوزه نظم اجتماعی پدید آورد که مقابله با این سوء کاربردها، از مسیر توسعه علم و فناوری‌های مرتبط می‌گذرد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در کنار نقش علم و فناوری در حوزه امنیت اجتماعی، قطعاً بهره‌گیری مجریان و دست‌اندرکاران برقراری نظم اجتماعی به علم روز دنیا و نیز تجهیز آنان به فناوری‌های پیشرفته از ملزومات توفیق در این حوزه محسوب می‌شود.

وی افزود: هرقدر مجریان این حوزه از توان علمی بالاتر و از فناوری‌های پیشرفته‌ای برخوردار باشند، توفیق بیشتری در کاهش جرائم و بزه و برقراری امنیت اجتماعی خواهند داشت.

وی خاطر نشان کرد: پیرو تغییرات جهانی، تأمین نظم و امنیت نیز نیازمند بهره‌مندی از فناوری‌های روز دنیا است و بهره‌مندی از تجهیزات نوین، نیازمند پشتوانه علمی و فناوری است.

دکتر احمدی خاطرنشان کرد: در یک جامعه مدرن، تمام امور امنیتی، انتظامی و نظامی، ارتباط تنگاتنگی با علوم، فناوری و نوآوری‌های روز و پیشرفته دنیا دارد و علوم و فناوری‌های مختلفی همچون فناوری IT ، فناوری‌های رادار، رایانه، مخابرات و نیز علومی همچون جامعه‌شناسی، علوم سیاسی، جمعیت‌شناسی، روانشناسی نیز پایه و اساس ایجاد نظم و امنیت اجتماعی و شهری را تشکیل می‌دهند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم تأکید کرد: امروز تأمین و توسعه امنیت توسط پلیس و ارگان‌های نظامی، انتظامی و امنیتی، نیازمند تعامل تنگاتنگ با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور است.

دکتر احمدی بر آمادگی وزارت علوم و دانشگاه‌ها برای تعامل هر چه بیشتر با نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها ظرفیت لازم را برای تعامل با مراکز انتظامی و امنیتی دارند و امروز پتانسیل علمی بالایی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور وجود دارد.

وی به ۱۰۵۰ طرح پژوهشی در حوزه‌های دفاعی که بین وزارت علوم، دانشگاه‌ها و وزارت دفاع انجام شده است اشاره کرد و گفت: برونداد این طرح‌های پژوهشی می‌تواند ما را در تأمین و تقویت امنیت ملی کمک کند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم به تقویت و ارتباط گسترده صنعت و دانشگاه در دولت یازدهم نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنعت نفت و دانشگاه برای ازدیاد برداشت از ۲۰ میدان نفتی مابین وزارت نفت و دانشگاه‌های وزارت علوم قرارداد همکاری به امضا رسیده است که ازدیاد برداشت از مخازن نفتی را به دنبال خواهد داشت.

دراین نشست علمی که با حضور نمایندگان برخی از دانشگاه‌های برتر کشور برگزار شد، سردار ایوب سلیمانی، معاون هماهنگ کننده ناجا، سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا، سردار یاوری، معاون آموزش و تربیت ناجا و سردار شیرزاد، رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی نیز حضور داشتند.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این نشست تفاهم‌نامه‌های همکاری نیروی انتظامی و نمایندگان دانشگاه‌های تربیت مدرس، صنعتی شریف، شیراز، صنعتی مالک اشتر، جهاد دانشگاهی و پژوهشگاه توسعه فناوری‌های پیشرفته خواجه نصیر امضا و بین طرفین مبادله شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۹۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در مراسم افتتاح دانشکده علوم خانواده در دانشگاه تهران ضمن عرض تبریک به مناسبت روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری بیان کرد: ایشان معلمی را به معنای کامل به ما شناساند، و ما مدیون اندیشه ایشان و سبک آموزشی و پرورشی شأن هستیم.

معاون رئیس جمهور همچنین ضمن ابراز خوشحالی از افتتاح دانشکده علوم خانواده در دانشگاه تهران در روز معلم، ابراز امیدواری کردند این اقدام از لحاظ علمی، فنی و تکنولوژی در حدی باشد، که بتواند به عنوان الگو به جهان ارائه شود.

وی افزود: حرکت غرب در سه حیطه نفی جنسیت، خانواده‌های تک والدی و به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و همجنس به خانواده صدمه می‌زند و ما وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های لازم را برای شناساندن خانواده فطری که اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد، با شیوه‌های علمی تبیین کنیم و بتوانیم آنچه را که در فرهنگ و مکتبمان موجب حفظ هویت و اصالت خانواده می‌شود داریم معرفی کنیم.

خزعلی در ادامه سخنان خود گفت: امیدواریم دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر مرکزیت و محوریت داشته باشد و از ظرفیت علمی سایر دانشگاه‌ها، مراکز علمی، اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌ها برای پژوهش، پشتیبانی و تعمیق مطالعات خانواده بهره ببرد.

در پایان رئیس دانشگاه تهران از ایشان خواست که به عنوان استاد وابسته و عضو هیأت جذب در دانشکده همکاری کند ولی خزعلی این امر را قبول نکرد و عنوان داشت: که مسؤولیتی که نتوانم برای آن وقت گذاری لازم را داشته باشم نمی‌پذیرم.

کد خبر 6094640

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!