Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: خوابگاه‌های دانشگاه طی سالیان گذشته فرسوده شده بودند که با تأمین هزینه‌ها از صندوق رفاه دانشجویی بازسازی آن‌ها را صورت دادیم. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر شیخی فینی رئیس دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه از مزایای جامعه ما گسترش علم و دانش است گفت: البته نقدهایی دراین‌ ارتباط مطرح است و برای همه اقشار و مسئولین مسئله علم، دانش و فناوری اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیخی فینی افزود: در کشور در خصوص علم و دانش اهمیت زیادی وجود دارد و دانشگاه هرمزگان با مأموریت‌ها و رسالت خاص وظایف خود در فعالیت آموزشی، پژوهشی، نوآورانه و خلاقانه را در حال انجام دادن است.
رئیس دانشگاه هرمزگان تصریح کرد: برنامه آمایش هرمزگان به کارفرمایی مدیریت برنامه‌ریزی استان و توسط دانشگاه هرمزگان در حال تدوین است که تا کنون 40 درصد پیشرفت داشته است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه هرمزگان با 219 عضو هیئت‌ علمی تمام‌ وقت، 36 مربی، 22 مربی در حال تحصیل، 139 استادیار و 22 دانشیار به بالا مشغول به فعالیت است افزود: این دانشگاه با احتساب ورودی‌های جدید 7111 نفر دانشجو دارد که 62 درصد از دانشجویان را خانم‌ها و 38 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند که از این تعداد دانشجو 42 درصد بومی استان هستند.
شیخی فینی ادامه داد: این دانشگاه 40 رشته محل در مقطع کارشناسی، 71 رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد، 32 رشته محل در مقطع دکترا دارد و برحسب سیاست‌های وزارت علوم جهت‌گیری ما به سمت مقاطع بالاتر است.
رئیس دانشگاه هرمزگان اظهار کرد: امسال 2174 نفر دانشجو جدید در دانشگاه هرمزگان پذیرفته‌شده‌اند که از این تعداد 1374 نفر در مقطع کارشناسی، 710 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 90 نفر در مقطع دکترا به تحصیل می‌پردازند.
وی با بیان اینکه در جهت توسعه دانشگاه و انجام رسالت خود در سال تحصیلی جاری دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری را به این دانشگاه اضافه کردیم که هفتمین دانشکده این دانشگاه به شمار می‌آید تصریح کرد: استان هرمزگان در زمینه نفت استعداد بالقوه‌ای دارد و به همین جهت راه اندازی دانشکده مهندسی شیمی و نفت را در دستور کار قرار دادیم و با توجه به اینکه یکی از خواسته‌های منطقه بوده است به دنبال این موضوع بوده‌ایم اما راه اندازی رشته‌های جدید ساختار خاص خود را دارند.
شیخی فینی بیان کرد: رشته زیست‌شناسی دریا را در سال گذشته در دانشگاه هرمزگان راه اندازی کردیم و هم‌اکنون به عنوان مرکز این رشته دانشگاهی در کشور شناخته می‌شویم و تا کنون دانشکده علوم و فنون دریایی ما نقش خاصی را در جامعه دانشگاهی ایفا کرده است.
رئیس دانشگاه هرمزگان ادامه داد: خوابگاه‌های دانشجویان این دانشگاه طی سالیان گذشته فرسوده شده بودند که با تأمین هزینه‌ها از صندوق رفاه دانشجویی بازسازی آن‌ها را صورت داده‌ایم و تاکنون بالغ بر 800 میلیون تومان را برای این بازسازی‌ها هزینه کردیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های وزارت علوم راه اندازی آزمایشگاه‌های مرکزی در استان‌ها است و توانسته‌ایم بودجه‌های خوبی را در این زمینه از وزارت علوم جذب نماییم گفت: برای پروژه‌های راکدی که ردیف بودجه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته نشده بود تأمین اعتبار کرده‌ایم و در آینده نه‌ چندان دور روند آن‌ها را پیگیری خواهیم کرد و به دنبال این هستیم فضاهای سبز دانشگاه را نیز گسترش دهیم.
شیخی فینی اظهار کرد: برای استفاده از تکنولوژی و به‌روز کردن دانشگاه هرمزگان نیز ارتباط خوبی را با پارک علم و فناوری داریم و با دولت و صنعت هم همکاری‌های مشترکی داریم.
رئیس دانشگاه هرمزگان عنوان کرد: ازآنجایی‌ که دانشگاه‌ها در رقابت با یکدیگر هستند به دنبال قرار گرفتن دانشگاه هرمزگان در رتبه‌های بین‌المللی هستیم و با توجه به استعدادهایی که در زمینه‌های مختلف از جمله دریا در هرمزگان وجود دارد می‌توانیم مثرثمر واقع شویم.
وی در پایان بیان کرد: علاوه بر فعالیت‌های علمی و آموزشی شرایط اجتماعی و فرهنگی دانشجویان را مدنظر داریم و همیشه به دنبال این بوده‌ایم که دانشجو علاوه بر فعالیت‌های علمی و آموزشی، انسانی برخوردار از ارزش‌های اخلاقی باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد آئینی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده با اشاره به نهضت آسفالت ریزی معابر در محله‌های ۱۰ گانه محروم شهر اهر ادامه داد: بیشتر معابر محله‌های ۱۰ گانه محروم و کم برخوردار این شهرستان آسفالت ریزی شد و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند.

آیینی اضافه کرد: سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی شد با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا شود که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است اظهار کرد: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین است و امیدواریم به این موضوع اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آیینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

 

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • ۳۰۰۰خوابگاه متاهلی در کشور در حال ساخت است
  • ساخت ۵ هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است