Web Analytics Made Easy - Statcounter

قصرشیرین- ایرنا- فرماندار قصرشیرین گفت: تلاش همه دستگاه ها و اعضای ستاد اربعین، ایجاد امکانات مناسب برای خدمات رسانی مطلوب و شایسته به زائران است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرامرز اکبری روز یکشنبه در جلسه ستاد اربعین که با حضور فرماندهان انتظامی و فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه در محل پایانه بین المللی مرز رسمی خسروی برگزار شد، با اشاره به اقدام های صورت گرفته برای ایجاد و تقویت زیرساحت های مورد نیاز برای تردد زائران از این مرز، افزود: امنیت و نظم 2 مقوله بسیار مهم برای تردد زائران اربعین در این مرز است که با توجه به حضور پررنگ مجموعه انتظامی و مرزبانی در این رابطه تمهیدات لازم لحاظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارکرد: در بازدیدی که فرماندهان انتظامی و مرزبانی استان کرمانشاه از مرز خسروی داشتند، زیرساخت ها بررسی شد و تنها نگرانی در خصوص آماده شدن گیت های گذرنامه بود که در این رابطه نیز تصمیم گیری شد.
وی بیان کرد: در رابطه با زیرساخت ها و مجموعه پایانه مسافری مرز خسروی، آمادگی لازم برای تردد زائران اربعین وجود دارد و استان های معین نیز هم اکنون در شهرستان مستقر شده اند.
فرماندار قصرشیرین ادامه داد: زیرساخت های لازم در بحث آب و برق، مخابرات و فیبر نوری، بهداشت و درمان و اسکان زائران آماده شده است و در مدت 12 روز باقی مانده تا آغاز پیاده روی اربعین نیز بقیه اقدام ها و امکانات به لحظ استحکام مرز و استقرار گیت ها و امکاناتی که طرف عراقی درخواست کرده نیز انجام خواهد شد.
اکبری اضافه کرد که شرایط اقلیم کردستان عراق تاثیری در تردد زائران اربعین از مرز رسمی خسروی نخواهد داشت زیرا با کردها به توافق رسیده ایم و شهر خانقین مدخل ورودی زائران ایرانی است که مردم قصرشیرین نیز تمایل خدمت به زائران ایرانی را دارند و در این خصوص در رایزنی های قبلی اعلام آمادگی کرده اند.
وی همچنین در خصوص بسته شدن مرز رسمی پرویزخان نیز اظهارداشت: طبق قانون اساسی دولت عراق، مرزهای رسمی باید در اختیار حکومت مرکزی باشد و بسته شدن مرز برای ترک کردن نیروهای اقلیم کردستان و تبادل نیروهای عراقی در مرز و تحویل مرز رسمی پرویزخان از کردها به حکومت مرکزی این کشور خواهد بود.
وی با بیان این که بسته بودن مرز رسمی پرویزخان به احتمال فراوان برای 48 ساعت آینده خواهد بود، گفت: این اقدام بنا به تصمیم شورای عالی امنیت ملی کشورمان صورت گرفته است.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: قرارگاه اربعین به منظور مدیریت واحد نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی در مرز استقرار خواهند یافت تا در بحث های مربوط به تامین نظم و امنیت زائران اربعین در مرز به صورت مدیریت واحد انجام وظیفه کنند.
سردار سرتیپ منوچهر امان اللهی افزود: پلس در بحث تردد زائران اربعین برنامه ریزی های لازم را انجام داده و برنامه های مختلفی برای تامین امنیت زائران دارد.
وی از تقویت گشت ها و نیروهای پلیس در مرز، در جاده ها و مسیر تردد زائران اربعین خبرداد و گفت: پلیس انتظامی از آمادگی کامل برای تامین امنیت و نظم زائران اربعین حسینی برخوردار است.
وی اظهارکرد: بسترهای لازم برای راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی در مرز خسروی فراهم شده است و با توجه به فرصت باقی مانده، اهتمام بیشتر مسئولان برای تقویت زیرساخت های موجود در این مرز ضروری است.
فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه نیز گفت: مرزبانان همیشه بیدار نیز در کنار سایر دستگاه ها، از آمادگی کامل برای ارائه خدمت به ازائران حسینی برخوردارند و در این راستا در کنار سایر عوامل انتظامی و ستاد اربعین ، وظایف محوله را به خوبی برای تامین امنیت مرز انجام خواهند داد.
سردار سرتیپ لطفعلی پاکباز، با بیان این که امنیت به طور کامل در مرزهای استان کرمانشاه و به ویژه در قصرشیرین حاکم است، افزود: تمام تلاش خود را برای خدمات رسانی و میزبانی شایسته برای زائران اربعین انجام خواهیم داد.
با پیگیری مسئولان استان و با ابلاغ نامه ای از سوی وزارت کشور مبنی بر بازگشایی مرز خسروی در 28 اسفند 93 به استانداری کرمانشاه، اکنون این مرز رسمی و بین المللی بازگشایی شده است.
شهرستان قصرشیرین دارای 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یک هزار و 200 تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80 ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد، کربلا، کاظمین و سامراست که این مرز رسمی تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد.
قصرشیرین با 27 هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه، بیش از 186 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
7079/3012/8066 خبرنگار:نازنین باباخانی **انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان سمنان از تجمیع مواکب اربعین در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط‌عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان، جبار دوست محمدیان در اولین همایش موکب‌داران اربعین در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه در سال‌جاری بحث تجمیع مواکب از ستاد اربعین کشور ابلاغ شده است، گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات به عنوان کمیته اسکان و تغذیه در ستاد اربعین فعالیت دارد و باید تابع این ستاد باشد.

وی افزود: تعداد مواکبی که هر استان می‌توانند در کشور عراق داشته باشند، براساس سرانه جمعیتی آن استان تعریف شده است که برهمین اساس استان سمنان می‌تواند هفت الی ۱۰ موکب در عراق داشته باشد.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان سمنان خاطرنشان کرد: با توجه به این امر، چندین موکب استان سمنان باید باهم ادغام و در یک موکب تجمیع شوند تا با کیفیت‌تر و قدرت بیشتر به زائران خدمات ارائه کنند.

دوست محمدیان تصریح کرد: این تجمیع مواکب برای خدمات‌رسانی در کشور عراق است و محدودیتی در برپایی تعداد مواکب اربعین در داخل کشور نداریم.

وی از موکب‌داران خواست راهکارها و پیشنهادات خود برای نحوه تجمیع مواکب را ارائه کنند و افزود: هیئت امنای مواکب خود تصمیم بگیرند که کدام موکب فعالیت‌شان ادامه پیدا کند و کدام تجمیع شود.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان سمنان اظهار کرد: ثبت اموال مواکب از مهمترین انتظارات است که ضرورت دارد تا مدیران انجام دهند.

دوست محمدیان در پایان از مدیران مواکب خواست در زمینه کمک مالی به ستاد در توسعه و بازسازی عتبات همت بیشتری داشته باشند.

کد خبر 748469

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود