Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج فرهنگیان خبرگزاری بسیج، روز شنبه 22 مهرماه 96 مطلبی به نقل از دانش‌آموز مصدوم هرمزگانی خانم «محدثه شب راه» منتشر شد و این ادعا مطرح شده بود که آموزش و پرورش از رسیدگی به وضعیت وی و خانواده‌اش غفلت کرده و آنها را با مشکلات روحی و مالی تنها گذاشته است.

در این ارتباط مرکز روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش پیگیری‌های دقیقی انجام داد که نتایج این پیگیری‌ها را در ادامه مشاهده می‌کنید:

در حادثه واژگونی اتوبوس حامل دختران دانش آموز هرمزگانی در داراب از همان ساعات اولیه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان به همراه معاونین به صورت میدانی در محل حادثه حاضر شده‌اند و از نزدیک روند حادثه و درمان مصدومان را پیگیری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص دانش‌آموز «محدثه شب راه» بعد از خدمات درمانی و پزشکی اولیه با تشخیص تیم مجرب پزشکی حاضر در بیمارستان داراب، جهت ادامه روند درمان فوری به وسیله بالگرد به بیمارستان فوق تخصصی سوانح شهید رجایی شیراز اعزام شد.

در این راستا، جهت انجام خدمات رفاهی به خانواده و همراهان بیمار فوق الذکر، خوابگاه شهید فهمیده سازمان دانش‌آموزی شیراز به منظور اسکان شبانه‌روزی همراه با پذیرایی کامل و سرویس ایاب و ذهاب، به صورت رایگان به تعداد 76 نفر روزانه، با وجود 4 نفر بیمار اختصاص داده شده است.

از زمان پذیرش این دانش‌آموز عزیز و دیگر مصدومان حادثه تاکنون، تیم‌های سه و چهار نفره شامل یک راننده به همراه کارشناسان ستادی آموزش و پرورش هرمزگان هر تیم به مدت یک هفته و یک دستگاه وسیله نقلیه سواری جهت بررسی وضعیت روند درمان این دانش‌آموزان در سطح بیمارستان و شهرستان شیراز و ارائه خدمات رفاهی برای همراهان به صورت شبانه روزی مستقر شدند.

با توجه به وضعیت جسمانی و ادامه روند درمان بعد از ترخیص از بیمارستان، دانش‌آموز «محدثه شب راه» و همراهان در هتل آراد شیراز در میدان اطلسی مستقر هستند که پرستار خصوصی به صورت روزانه جهت تزریقات و پانسمان در خدمت ایشان بوده و همچنین یک دستگاه ویلچر به وی اهدا شده و علاوه بر آن، راننده شاغل در آموزش و پرورش میناب با یک دستگاه سواری جهت ایاب و ذهاب و همچنین تهیه ملزومات مورد نیاز و پذیرایی به صورت رایگان در اختیار ایشان است.

با توجه به اینکه خانواده دانش‌آموز «محدثه شب راه» در وضعیت مالی مناسبی نبودند یک دستگاه سوئیت با تجهیزات و امکانات و وسایل اولیه زندگی، شامل(اتاق، سرویس بهداشتی،2 تخته فرش، تلویزیون، میزتلویزیون و... با دستور و پیگیری مدیرکل استان هرمزگان درشهرستان میناب در حال ساخت است.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش وپرورش شهرستان میناب و همچنین تیم اداره رفاه و تعاون اداره کل آموزش و پرورش استان به جهت حساسیت موضوع و ارائه خدمات مطلوب درمانی به مصدومان، شخصاً پیگیر وضعیت این عزیزان بودند و همچنان با حضور متناوب درشیراز از نزدیک روند پیگیری درمان و رفاه این عزیزان را دنبال می‌کنند.

ضمناً مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان، نمایندگان مردم میناب و بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه میناب، فرماندار شهرستان، قائم مقام وزیر بهداشت، رئیس هلال احمر، مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس و همکارانشان به طور مستمر از مصدومان این حادثه در شیراز عیادت و در جریان روند درمان این عزیزان قرار گرفتند.

لازم به ذکر است اداره کل آموزش و پرورش، علی‌رغم انجام خدمات یاد شده همچنان در حال ارائه خدمت رسانی به مصدومان این حادثه و دانش‌آموز فوق الذکر است که از اهم آن می‌توان به خدمات ارائه شده به دانش‌آموز محدثه شب راه بشرح ذیل اشاره کرد.

کارت هدیه،500 هزار تومان

کارت هدیه 300 هزارتومانی

نقد 1 میلیون تومان

پیش پرداخت هتل 1 میلیون تومان

هزینه پرستار، روزانه 70 هزارتومان

خرید مایحتاج، روزانه (میوه، تنقلات..) جهت بیمار و همراه بیمار

مبلغ 2 میلیون تومان توسط تعاون اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان

مبلغ 100 میلیون تومان بابت قطع عضو توسط بیمه حوادث اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان

مبلغ 5 میلیون تومان به صورت نقدی توسط دستگاه نظارتی

مبلغ 2 میلیون تومان توسط مدیر کل تعاون وزارت

گوشی موبایل به مبلغ 900 هزارتومان

اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان همچنین به منظور احقاق حقوق این عزیز، پرونده پزشکی قانونی وی را در اولویت پیگیری‌های خود قرار داده دارد و آن را با حساسیت دنبال می‌‌کند.

مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی همچنین در تماس تلفنی با حسین خادمی پدر یکی دیگر از دانش‌آموزان حادثه دیده هرمزگانی از وضعیت رسیدگی به مصدمان این حادثه سوال کرد که وی در پاسخ با اشاره به حضور مداوم نمایندگانی از آموزش و پرورش در کنار مصدومین حادثه اتوبوس گفت: شرمنده خدمات بیش از انتظار آموزش و پرورش هستیم.

آقای خادمی همچنین اظهار داشت: از اولین روز سانحه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان در دهم شهریور ماه تا امروز، نمایندگانی از آموزش و پرورش همواره در کنار خانواده‌های مصدومین حضور داشتند.

وی افزود: علاوه بر پرداخت تمام هزینه‌های درمانی 4 دانش‌آموز مصدوم، هزینه‌های مربوط به اسکان، ایاب و ذهاب و سایر هزینه‌های مربوطه به 70 نفر از همراهان مریض توسط آموزش و پرورش پرداخت شده است.

خادمی از ملاقات و عیادت مستمر نمایندگان آموزش و پرورش از دانش‌آموزان مصدوم خبر داد و افزود: حضور به موقع وزیر آموزش و پرورش در صحنه تصادف و در ادامه برخورد پدرانه مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان و سایر مسئولین مربوطه و همراهی آنان در تمام مراحل درمانی در شیراز و تهران ما را مدیون و شرمنده آنها کرده است.

وی از فراهم شدن شرایط ادامه تحصیل فرزندش نیز خبر داد و تصریح کرد: اگرکسی بخواهد منکر زحمات فراوان آموزش و پرورش شود در پیشگاه خداوند مسئول خواهد بود، زیرا آموزش و پرورش جای هیچ سئوالی را در رسیدگی به دانش‌آموزان باقی نگذاشته است.

مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش در پایان از خبرنگاران عزیز و رسانه ها تقاضا دارد، قبل از انتشار اخبار از صحت و سقم آن اطمینان حاصل کرده و در گزینش منابع خبری خود حساسیت بیشتری به خرج دهند تا از تزریق اضطراب و ایجاد فضای یأس و ناامیدی به بدنه جامعه جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی