Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر سرقینی روز سه شنبه در آیین گشایش نمایشگاه بین المللی سنگ نیم ور محلات افزود: میزان صادرات معادن سنگ و صنایع وابسته آن در سال گذشته حدود 350 میلیون دلار بود که رشد 2 برابری در این حوزه برای سال جاری در دست پیگیری و اقدام است.
وی بیان کرد: با وجود ظرفیت ذخایر سنگ تزئینی در کشور حجم صادرات کنونی کافی نیست و رونق بازار ساخت و ساز داخلی با هدف افزایش تولید و مصارف سنگ نما با جدیت پی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن از کانون های مهم توسعه پایدار محسوب می شود که ماهیت آن با توسعه بخش ها متفاوت است و در زمان تحریم با وجود تمامی مشکلات، حوزه معادن و صنایع وابسته تنها بخشی بود که کمترین آسیب را دید.
سرقینی اظهار کرد: 380 هزار نفر در حوزه صنعت سنگ و فعالیت های وابسته آن اشتغال دارند و 6 هزار و 500 واحد فراوری سنگ نیز در کشور فعال است که این مهم بیانگر ظرفیت های معدنی و جایگاه آن در توسعه است.
وی افزود: 6 میلیارد دلار مواد معدنی در سال گذشته از کشور صادر شد و این شاخص در برنامه های کلان تا یک و نیم میلیارد دلاردیده شده است.
وی با بیان اینکه میران واردات معدنی کشور در سال 91 معادل 6 و نیم میلیارد دلار بوده است گفت: واردات معدنی ایران در سال گذشته به سه میلیارد ریال کاهش یافت که نشان از توجه دولت به باروری ظرفیت های این بخش دارد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یک میلیون تن صادرات فولاد و پنج میلیون تن واردات این ماده معدنی در سال 91 انجام شد که درسال گذشته میزان صادرات فولاد به 6 میلیون تن رسید و امسال نیز صادرات هشت میلیون تنی برای این محصول استراتژیک امسال هدفگذاری شده است.
وی گفت: در بهار امسال سه و نیم میلیون تن فولاد از ایران صادرشده است که عامل این افزایش صادرات، هموار شدن زیر ساخت های صادراتی، رفع موانع در برنامه های هدفدار دولت و تلاش صنعتگران بوده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد :هموار شدن بستر تعرفه ای، کاهش عوارض و سهمیه بندی باعث رونق صادرات این صنعت شد.
سرقینی با بیان اینکه معافیت مالیاتی از مواد خام برداشته شده است اظهار کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار از خام فروشی باید پرهیز کرد.
وی تاکید کرد: معدنکاران کشور در حوزه سنگ باید رویکرد خود را در تولید به سمت فرآوری و ارزش افزوده محصولات معدنی معطوف کنند چرا که صادرات مواد معدنی خام ضمن اینکه هدردادن منابع پایه با نرخ نازل است به از بین بردن زنجیره بیکاری کمکی نمی کند و تولید ثروت و اشتغالزایی را با خود ندارد.
وی گفت: بخش فعالیت های معادن سنگ با رشد مثبت مواجه است به طوری که در سه ماهه سوم پارسال رشد 12 درصدی، در سه ماهه چهارم رشد 13 درصدی در سه ماهه نخست امسال رشد چهار و نیم درصدی در این حوزه رقم خورده است.
وی افزود: رشد مذکور با توجه به رکود ساختمان سازی و مسکن مطلوب است و تحلیل داشته های فعالیت معدنی کشور نشان می دهد که توسعه حوزه معدنی به درستی در حال رقم خوردن است.
دهمین نمایشگاه بین المللی سنگ نما در شهر نیم ور در 10 کیلومتری جاده محلات به شهر نیم ور در فضایی به مساحت 90 هزار متر مربع شامل 20 هزار متر مربع فضای سرپوشیده و 70 هزار متر مربع و فضای باز برپا شده است.
در 350 غرفه این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای حوزه سنگ های معدنی و تزئینی در زمینه های فرآوری سنگ های ساختمانی، معادن سنگ، ماشین آلات استخراج معدنی، قطعات و لوازم سنگ بری، معدن و ماشین آلات تخصصی و سایر صنایع وابسته به این صنعت به نمایش درآمده است.
7277/ 6013/خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان