Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر در جریان بازدید از این عملیات گفت: احداث زیرساخت سد دالکی با 810 میلیارد ریال فاینانس داخلی در دست اجراست که 85 درصد سهم پیمانکار و فاینانسر و 15 درصد آن از منابع عمومی تامین می شود.
شاپوررجایی افزود: اهمیت این سد که با مجموع اعتبار سه هزار و 800 میلیارد ریال در دست ساخت است در مدیریت منابع آبی استان بوشهر بسیار بالاست به نحوی که با تکمیل آن علاوه بر تامین آب مورد نیاز 13 هزار هکتار زمین کشاورزی دشت دالکی، نقش اساسی در حل مشکلات آب آشامیدنی منطقه نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: اعتبار پیش بینی شده برای قرارداد اصلی بدنه سد سه هزار و 130میلیارد ریال از منابع بودجه عمومی است که بدون در نظر گرفتن آثار تعدیل، سالانه حداقل مبلغ 800 میلیارد ریال در طول چهارسال برای قرارداد اصلی بدنه سد مورد نیاز است.
وی در باره مشخصات فنی سد دالکی اضافه کرد: سد مخزنی دالکی از نوع خاکی با هسته آسفالتی است که با ارتفاع از بستر 97 متر و طول تاج یکهزار و 176متر روی رودخانه دالکی ساخته می شود.
رجایی گفت: حجم آب قابل تنظیم سد دالکی سالانه 434 میلیون متر مکعب است و آب تولیدی آن در بخش آشامیدنی، کشاورزی و صنعت مورد استفاده قرار می گیرد.
وی از مدیران ارشد استان و نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خواست برای افزایش منطقی اعتبار پیوست لایحه و قانون سد دالکی در سال 97 مطابق تفاهم نامه منعقد شده با سازمان برنامه و بودجه کشور و افزایش اعتبار سال جاری طرح از هشت به 450 میلیارد ریال، با هدف امکان جذب مشارکت و اسناد خزانه اهتمام ورزند.
رجایی با اشاره به پیچیده و دور از انتظار بودن امکان افزایش اعتبار 80 میلیارد ریالی امسال سد دالکی به یک یکهزار و 500 میلیارد ریال در سال 97، گفت: تمرکز بر گرفتن مجوزهای قانونی ماده 23 برای افزایش سقف اعتبار پیوست موافقت نامه طرح از 380 به حداقل هفت هزارو 500 میلیارد ریال به منظور فراهم شدن استفاده از ظرفیت ماده 56 (فاینانس داخلی) برای تامین بخشی از منابع مالی طرح در سالهای آینده در دستور کار قرار گیرد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز برای تامین منابع مالی و سرعت بخشی در اجرای پروژه سد دالکی قول مساعد داد.
محمدباقر سعادت سد دالکی را یکی از پروژه های مهم و حیاتی منطقه دشتستان عنوان کرد و افزود: اجرای این سد نقشی بسیار مهم در بخش های اقتصادی، ،اجتماعی و فرهنگی منطقه دارد.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از منابع معتبر دولتی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • آغاز عملیات تکمیلی ۴ خطه شدن محور خروجی دره شهر به طول ۱۱‌.۵ کیلومتر
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه