Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه معدن ایران گفت: یکی از نیازمندی‌های حضور و تصاحب بازارهای بین المللی، حضور دولتی‌ها در کنار فعالان بخش خصوصی است و امروز دولتی‌ها باید با قرار گرفتن در کنار تشکل‌های بخش خصوصی در راستای سرمایه گذاری در بازارهای جهانی وارد میدان شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران در گفتگوی اختصاصی با صبح محلات با اشاره به عدم موفقیت ایران برای ورود به بازارهای جهانی مواد معدنی گفت: حضور و تصاحب بازارهای جهانی نیازمند سرمایه‌گذاری بوده و یکی از مهمترین فاکتورهای پیشروی صنعت کشور، توجه و شناخت بازار‌های داخلی و خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تصاحب بازار خارجی نیازمند سرمایه‌گذاری در درازمدت است

وی ادامه داد: با توجه به در دسترس بودن بازار داخلی، صاحبان صنایع باید برای تصاحب بازار رقابتی خارجی برنامه‌ریزی کنند. تصاحب بازار خارجی و رسیدن به اهداف و استراتژی‌های اقتصادی در بازارهای بین‌المللی نیازمند سرمایه‌گذاری در دراز مدت است.

بهرامن، یکی از نیازمندی‌های حضور و تصاحب بازارهای بین المللی را، حضور دولتی‌ها در کنار فعالان صنعتی دانست و بیان کرد: فعالان بخش خصوصی در قالب انجمن‌ها و تشکل‌ها به خوبی شکل گرفته‌اند و امروز دولتی‌ها باید با قرار گرفتن در کنار همین تشکل‌های بخش خصوصی در راستای سرمایه گذاری در بازارهای جهانی وارد میدان شوند، در غیر این صورت سرمایه گذاری امکان پذیر نیست چراکه تصاحب بازارهای جهانی نیازمند دیپلماسی اقتصادی دولت‌ها نیز هست.

رئیس خانه معدن ایران همچنین با اشاره به حضور دولت‌های مختلف دنیا برای عرضه محصولات خود به بازارهای جهانی در کنار تولیدکنندگان گفت: با وجود دولتی بودن اقتصاد ایران، سال ۶۶ پیشرو‌تر از ترکیه در بازارهای جهانی بخصوص در صنعت سنگ بودیم ولی امروز ترکیه تنها به دلیل حضور دولت در کنار تشکل‌ها و بنگاه‌های خصوصی اقتصادی بسیار از ما پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: امروز انجمن‌های اقتصادی در داخل کشور شکل گرفته ولی به علت عدم حضور دولت در کنار خود نتوانستیم در بازار جهانی جایگاه خود را حفظ کنیم چرا که بخش خصوصی به هزینه‌های ورود به بازار جهانی با نگاه سرمایه گذاری نگاه می‌کند و همیشه نگران افزایش این هزینه‌ها است.

دولت‌ها در کنار بنگاه‌های اقتصادی عرضه محصولات به بازارهای جهانی را تسهیل ‌کنند

 بهرامن همچنین افزود: تامین هزینه‌های ورود به بازارهای جهانی برای یک بنگاه دار به تنهایی امکان پذیر نبوده و به همین دلیل دولت‌ها باید در کنار بنگاه‌های اقتصادی با حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، عرضه محصولات به بازارهای جهانی را تسهیل ‌کنند.

رئیس خانه معدن با اشاره به تعطیلی کارخانجات به علت رکود تورمی در کشور گفت: اگر دولتها نقش خود را در کسب بازارهای جهانی به خوبی ایفا کرده بودند امروز محصولات ما دارای بازار جهانی بود و با یک تلنگر تورم، با رکود و تعطیلی کارخانجات مواجه نبودیم.

وی ادامه داد: دولت باید اعتقاد داشته باشد که برای رسیدن به اهداف صادراتی و اقتصادی باید به بخش خصوصی کمک کند و تولید کننده نیز باید بر اساس بازار و مصرف کنندگان جهانی، محصولات خود را تولید کند.

بهرامن تاکید کرد: در حال حاضر با اشباء بازار داخلی باید به سمت تصاحب بازارهای بین المللی حرکت کنیم و تصاحب بازار بین المللی نیز نیازمند سرمایه گذاری است.

صادرات ۲۷۰ میلیون دلاری سنگ ایران به بازارهای جهانی

رئیس خانه معدن ایران در خاتمه با اشاره به صادرات ۲۷۰ میلیون دلاری سنگ ایران به بازارهای جهانی خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی انجام شده صادرات سنگ کشور تا پایان سال به مبلغ ۳۵۰ میلیون دلار می‌رسد که این رقم نسبت به ۱۷۵ میلیون دلار سه سال گذشته رشد داشته است. اما این میزان رشد نسبت به سهم ظرفیتی صنعت سنگ کشور که یک میلیارد دلار باید باشد بسیار ناچیز بوده و برای رسیدن به این میزان باید در بازارهای جهانی سرمایه گذاری کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است

حسن بهرام نیا استاندار ایلام در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور نامی، معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: معضل پسماند در استان ظرف یک بازه زمانی کوتاه مدت در شهر ایلام و استان رفع شود.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه پسماند امروز به منزله طلای سیاه در سطح جهان است، گفت:هر فردی در این حوزه سرمایه گذاری کند هم به حوزه حفاظت از محیط زیست کمک می‌کند و هم در حوزه سرمایه گذاری، از حاشیه سود برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه به مسئولان مربوطه در حوزه پسماند اعلام اخطار می‌کنم که باید این موضوع در استان حل شود، ابراز کرد: این زیبنده استان نیست که موضوع پسماند در استان به یک مشکل تبدیل شود.

بهرام نیا خاطرنشان کرد: حل این معضل باید حتما در دستور کار شهردار‌ها و فرمانداری‌های ایلام، مهران و ملکشاهی قرار گیرد که در یک بازه زمانی کوتاه مدت این معضل در استان حل شود.

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه در بحث پسماند نیاز به یک هم افزایی است، مطرح کرد: سرمایه گذاری، هم افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه لازم است.

بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود افرادی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماند‌های خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که طبق قانون با این قانون شکنان برخورد خواهد شد.

وی با قدردانی از مشارکت اقشار مختلف مردم برای داشتن شهری زیبا و لزوم فرهنگ‌سازی در این حوزه، ابراز کرد: برای جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از بلوار‌های اطراف شهر ایلام نیوجرسی نصب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • عرضه محصولات خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها