Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاخیر در پرداخت بهای گندم توسط دولت منجر به عقب نشینی کشاورزان از کشت پاییزه شده و مشکلاتی را به وجود می‌آورد لذا بهتر است جهاد کشاورزی در قبال بهای گندم، بذر و کود تحویل کشاورزان دهد تا کشاورزان کشت داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، بعد از 9 ماه انتظار در خرداد و تیرماه محصولات زراعی کشاورزان مشگین‌شهر از جمله گندم و جو برداشت شده است و در سال اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری بر تولید داخلی تاکید داشتند کشاورزان در عرصه‌های مختلف وارد میدان شده و نسبت به کاشت محصولات اقدام کرده‌اند و دولت نیز طبق روال گذشته با خرید تضمینی محصولات از آنان حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

برابر اعلام رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر در سال جاری بالغ بر 242 هکتار از زمین‌های زارعی شهرستان گندم و جو کاشته شده و 50 هزار تن نیز برداشت شده که 20 هزار تن آن به صورت تضمینی توسط دولت خریداری شده است.

 

اکنون بالغ بر چهار ماه از برداشت و خرید تضمینی گندم در این شهرستان سپری شده اما متاسفانه هنوز بخشی از بهای گندم‌کاران پرداخت نشده و در حال حاضر نیز فصل کاشت پاییزه گندم است و کشاورزان بدون اینکه بهای گندم‌های فروخته شده خود را دریافت کنند مجبور هستند از جیب خود بهای کود، سم و بذر را پرداخت کنند.

 

این در حالی است که بخشی از کشاورزان به علت تاخیر در پرداخت بهای گندم تولیدی توسط دولت به بانک‌ها بدهکار نیز هستند و توان خرید بذر و کود را ندارند.

 

فصل کشت گندم فرا رسیده اما بدقولی دولت در پرداخت بهای گندم موجب شده است بخشی از کشاورزان نتوانند در این فصل محصولی کاشت کنند و همچنان چشم انتظار پرداخت بدهی از طرف دولت هستند تا بتوانند بذر مورد نیاز برای کشت را تامین کنند لذا در صورتی که دولت در زمان کشت پاییزه نتواند بدهی کشاورزان را پرداخت کند در سال آینده تولید گندم کاهش یافته و تولیدات داخلی جوابگوی نیاز کشور نخواهد بود و دولت مجبور می‌شود در این زمینه به جای حمایت از تولیدات داخلی گندم وارد کند و این امر مغایر با فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی است و خسارت ناشی از عدم کاشت محصولات را دو باره به مردم باز می‌گردد.

 

 با توجه به اینکه بذر، کود و سموم مورد نیاز کشاورزان را اداره جهاد کشاورزی تامین می‌کند لذا کشاورزان اظهار دارند که در قبال بهای گندم پرداخت نشده بذر و کود به کشاورزان ارائه شود تا کشاورزان در این فصل بتوانند کشت داشته باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۴۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی

به گزارش خبرنگار مهر، محسن البرزی عصر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: از زمان آغاز خرید گندم در شهرستان باوی تاکنون ۱۳ هزار تن از کشاورزان خریداری شده است.

فرماندار باوی افزود: همچنین در مدت شده ۳۰۰ تن کلزا از کلزاکاران شهرستان باوی خریداری شده است.

وی خبر داد: پیش بینی شده امسال ۹۰ هزار تن گندم از کشاورزان شهرستان باوی خریداری شود.

کد خبر 6090288

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است