Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با اشاره نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که تابوت و دو اسکلت کشف در همدان مربوط به دوره اشکانی است، گفت: یکی از اسکلت‌های‌ کشف شده مرد و دیگری زن است.

علی مالمیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به نتایج اولیه از کاوش‌های اضطراری باستان‌شناسی در کوچه جراحان همدان، اظهار داشت: در عمق 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

20 متری از سطح معبر، یک تابوت سنگی به طول حدود 2متر و عرض 80 سانتی‌متر و به ارتفاع 50 سانتی‌متر به‌دست آمده است.

وی با بیان اینکه نتایج کاوش و بررسی از محتویات تابوت نشان از وجود دو اسکلت داشت، افزود: مطالعات اولیه بر روی اسکلت‌های به‌دست آمده مشخص کرد که یکی از اسکلت‌های‌ کشف شده مرد و دیگری زن است.

مالمیر با تأکید بر اینکه اسکلت‌ها به صورت تاق باز و کنار هم دفن شده بودند، تصریح کرد: کارشناسان باستان‌شناس اداره میراث فرهنگی بعد از مستندسازی آثار اسکلت‌های کشف شده را برای مطالعات بیشتر به آزمایشگاه انتقال دادند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان ابراز کرد: مطالعات اولیه انجام شده بر روی تابوت سنگی و گونه‌های سفالی به دست آمده نشان دهنده این است که این آثار مربوط به دوره اشکانی است.

مالمیر تأکید کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که در دوران تاریخی به خصوص دوران اشکانیان ایرانیان فرهنگ تدفین خانوادگی داشته و برای زنان ارزش و احترام خاصی قائل بودند.

وی با اشاره به اینکه این تابوت سنگی و اسکلت‌ها روز گذشته هنگام خاک‌برداری برای کانال آب توسط پیمانکار شرکت آب و فاضلاب مشاهده شده بود، گفت: پیمانکار شرکت آب و فاضلاب با تابوت سنگی در عمق 3 متری از سطح زمین برخورد کرده بودند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان اظهار داشت: تابوت سنگی و اسکلت‌های تاریخی در یکی از محله‌های قدیمی همدان به نام کوچه جراحان در داخل بازار شهر همدان کشف شده‌اند.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد

شهردار منطقه ۳ جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمید جوانی؛ شهردار منطقه 3 در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 3 در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

میدان ونک سه‌طبقه خواهد شد!

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • (ویدئو) انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد