Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای فاز 2 پالایشگاه آبادان با ده هزار شغل ، بعنوان یک فرصت ملی، از ضرورتهای دولت است.

رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز آبادان رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در سفر به آبادان و بازدید از پالایشگاه، با اشاره به آغاز اجرای فاز 2 گفت: علاوه بر آن فاز 4 نیز بعنوان یک ضرورت در تکمیل ظرفیت پالایشگاه به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

 فریدون حسنوند تاکید کرد: در پالایشگاه به دنبال انجام فازهای مختلف هستیم زیرا  پروژه فاز دو به عنوان یکی از وعده دولت باید اجرایی شود.

وی از آبادان به عنوان پایتخت مقاومت ایران اسلامی در جنگ تحمیلی یاد کرد و افزود: این شهر به گردن نظام و مردم حق بزرگی دارد و انجام این پروژه ها تنها به منزله ادای دین به اهالی مقاوم و ایثارگر آن است.

رییس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در جلسه آینده کمیسیون انرژی با وزیر نفت و دست اندرکاران شرکتهای چهارگانه مربوطه در مورد موارد ذکر شده از سوی مسئولان شهری و با توجه به ارزیابی های خودمان به بحث و تبادل نظر می پردازیم.

حسنوند افزود: تلاش می کنیم در بودجه سال 97 برای صنایع شهرهای آبادان و خرمشهر ملاحظاتی را داشته باشیم.

وی هدف از این سفر را بررسی وضعیت موجود صنایع کشور از جمله پالایشگاه آبادان دانست و یادآور شد: در راستای ارتقای تولید و کسب درآمد بیشتر و ایجاد فرصت های شغلی در سال اقتصاد مقاومتی این بازدید ها انجام شد.

بطور قطع کمیسیون انرژی بر اساس مسئولیتی که بر عهده دارد با همراهی نمایندگان در راستای تحقق اهداف پالایشگاه می کوشد.

اسفندیار دائم الذکر مدیر عامل پالایشگاه آبادان در جمع خبرنگاران:

مدیر عامل پالایشگاه آبادان گفت: امید است نتیجه این بازدیدها تسریع در انجام پروژه های فاز 2 و 4 باشد ، اعضای کمیسیون انرژی در این باره قول دادند تا با تمام توان پیگیر مسائل باشند و نوید بخش رفع کاستی ها و مشکلات و خیر و برکت برای مردم .

اسفندیار دائم الذکر افزود: با اجرای فاز 2 برای بیش از 10 هزار نفر جوان جویای کار  شغل ایجاد می شود که ثبت نام متقاضیان در سامانه تعریف شده است.

وی هدف این اقدام را بومی گرای در پروژه خواند اولویت استخدام را با آبادانیها و خرمشهریها دانست.

مدیر عامل پالایشگاه آبادان اجرای فاز 4 پالایشگاه را نیز در ادامه فاز 2 ممکن دانست و گفت: شرکت پالایش نفت آبادان برای اجرای فاز 4 تفاهم نامه ای با ژاپنی ها با فایناس 2 میلیارد دلاری به امضا رسانده  است.

دائم الذکر خاطر نشان کرد: با راه اندازی این فاز میزان تولید نفت کوره (مازوت) به زیر 10 پی پی ام می رسد.

با اجرای فاز 4 نیز 8 هزار نفر مشغول به کار می شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود

به زعم بسیاری از کارشناسان، همسایگان بهترین و در دسترس ترین بازارهای صادراتی و وارداتی هر کشوری محسوب می شوند. از نظر آنان، گسترش روابط با کشورهای همسایه علاوه بر اینکه به لحاظ اقتصادی برای طرفین مزیت دارد، به لحاظ امنیتی و سیاسی نیز حائز اهمیت است.کارشناسان اعتقاد دارند، افزایش روابط تهران با کشورهای منطقه می تواند به ایجاد ثبات سیاسی در منطقه منجر شود و امنیت بیشتری را برای همگان به ارمغان بیاورد.

از سوی دیگر، بسیاری از کارشناسان بر موقعیت ژئوپلتیک کشورمان به عنوان یک فرصت می نگرند و معتقدند باید از این موقعیت به نحو احسنت استفاده کنیم. به زعم آنان، تبدیل شدن به یک هاب منطقه ای انرژی دور از دسترس نیست. می توانیم از طریق به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال انرژی و افزایش روابط با همسایگان به این موقعیت دست یابیم.

وزارت نفت طی سال های گذشته نگاه ویژه ای به همسایگان داشته است. به ویژه دولت سیزدهم به جای نگاه به غرب، به بهبود روابط با کشورهای همسایه متمرکز شده است. دیپلماسی در دنیای امروز از اهمیت بالایی برخوردار است. بهبود روابط با همسایگان و افزایش مراودات می تواند بسترسازی ای برای دستیابی به اهداف کشور باشد.

نظرات فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم در ادامه می خوانید. عباسی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی که دولت سیزدهم در منطقه به اجرا گذاشته است، تصریح کرد: اقداماتی که اخیراً وزارت نفت در زمینه افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به اجرا گذاشته، نشان دهنده فعال شدن دیپلماسی انرژی کشور است که مثبت ارزیابی می شود. این تلاش ها شروع خوبی برای گسترش روابط با کشورهای همسایه به شمار می رود.

وی ادامه داد: قطعاً هر کدام از کشورهای همسایه مشکلاتی دارند. به طور مثال، پاکستان که تلاش داریم خط لوله صلح را با این کشور پیش ببریم، ممکن است در تأمین هزینه های انرژی موردنیازش مشکل داشته باشد. عراق که به عنوان مشتری گازی کشورمان مطرح است، تحت تأثیر سیاست های برخی کشورها مانند آمریکا قرار دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مشکلاتی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، نباید ما را از به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه و در مقابل همسایگان بازدارد. باید با در نظر داشتن این مشکلات به سمت گسترش روابط با کشورهای همسایه حرکت کنیم. در نظر گرفتن این ملاحظات در روابط مان با کشورهای همسایه می تواند به ما در پیشبرد بهتر دیپلماسی انرژی کشور کمک کند.

عباسی گفت: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی نیز سیاست درستی بود که به اجرا گذاشتیم. لازم است به موازات اعمال این سیاست به افزایش تعاملات نظامی خود با کشورهای هدف بپردازیم. به نحوی که به این کشورها در ایجاد ثبات سیاسی در کشورشان کمک کنیم تا زمینه برای مداخله قدرت های دیگر مانند آمریکا در آن ها به وجود نیاید و نوعی امنیت برای سرمایه گذاری خودمان به وجود بیاوریم.

وی ادامه داد: به طور مثال، برنامه ریزی کرده ایم که تا پایان سال جاری میلادی به سهامداری در یک پالایشگاه در سوریه بپردازیم. باید در کنار این سیاست گذاری، برای جوانب امنیتی موضوع نیز چاره اندیشی داشته باشیم. این سیاست را باید طوری پیش ببریم که زمینه را برای امنیت متخصصان ایرانی که قرار است به این کشور بفرستیم، فراهم کنیم. بنابراین، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات نظامی با کشور هدف پیگیری شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: پیگیری سیاست سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی کشورهایی مانند ونزوئلا و نیکاراگوئه نیز به درستی در دستور کار قرار دارد و موجب تحول بزرگ در بازارهای سنتی ایران و رسیدن به یک بازار تضمینی جدید شده است.. تعامل به این شکل با کشورهای همسو با ایران بسیار مثبت و مهم است. این نکته مهم است که بتوانیم ارتباط با آن ها را به صورت پایدار حفظ کنیم. در این مسیر توانستیم رشد صادرات نفت و رشد درآمدهای ارزی داشته باشیم که کمک بزرگی به رشد اقتصادی کشور نیز داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت