Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریيس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به هدف‌گذاری برای رفع مشکلات معیشتی و زیرساختی 4500 روستا در کشور گفت: از 4500 روستا، تاکنون مسایل 2300 روستا به شکل کامل و مسایل 2200 روستای دیگر نیز تا 75 درصد برطرف شده است و امیدواریم تا اوایل سال آینده تمامی مشکلات این روستاها رفع شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مراسم افتتاح 200 مسجد و مرکز فرهنگی برکت با بیان این‌که مسجد، یک امکان بسیار بزرگ تجربه‌شده است که از آن غفلت کرده‌ایم گفت: مساجد ظرفیت مطلوبی برای کاهش مشکلات جامعه دارند و می‌توانیم در بحران‌هایی که با آن مواجه می‌شویم از این فرصت استثنایی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مخبر با اشاره به ظرفیت و تأثیرگذاری مساجد در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و پیروزی جنگ تحمیلی، گفت: در خصوص استفاده از ظرفیت مساجد کشور برای رفع مشکلات جامعه غفلت شده است.

وی افزود: متأسفانه از مساجد به نحو مطلوبی استفاده نمی‌شود. شاهد هستیم که درِ مساجد یک ساعت پیش از اذان باز می‌شوند و یک ساعت بعد از آن بسته می‌شوند. در حالی که مساجد کانون شکل‌گیری انقلاب اسلامی بودند؛ در مساجد اعلامیه چاپ می‌شد، جلسه برگزار می‌شد و مانند مقرهای فرماندهی بود که‌ کل کشور را هدایت می‌کرد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این‌که مساجد در دوران جنگ تحمیلی هم محل فرماندهی بودند، عنوان کرد: آن‌ها که شهید، اسیر و جانباز شدند کدام‌یک مسجدی نبودند؟ همین حالا مدافعان حرم نیز این‌گونه‌اند و مسجدی هستند.

دکتر مخبر ادامه داد: مشخصه‌ی اصلی حکومت علوی، عدالت است. در حالی که در کنارمان کشورهای جمهوری اسلامی داریم، اما تفاوت ما با آن‌ها وجود رکن رهبری و ولایت فقیه است، که تبلور عدالت است. در حکومت علوی اشرافی‌گری جایی پیدا نمی‌کند و همین‌هاست که موجب رنجش حضرت آقا می‌شود. رهبری و به‌طور کلی دین، مخالف خلق ثروت نیست و حکومت اسلامی نیز دنبال خلق فقر نیست.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ضمن تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های عظیم کشور گفت: در عرصه‌ی نفت و گاز در دنیا اولیم. به لحاظ دسترسی به دریا وضعیت استثنایی داریم و بسیاری ظرفیت‌های دیگر در کشور وجود دارد. عدالت و وجود این ظرفیت‌های خدادادی ایجاب می‌کند، بیکار و فقیر در چنین جامعه‌ای نباشد.

وی افزود: بیکاری و فقر، ضدعدالت است. یک عزم ملی می‌خواهد تا این‌ها به‌طور کامل رفع شود. در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یک نهضت اساسی در چند محور اتفاق افتاده است. فرزندان رهبری در ستاد توفیق داشتند تاکنون بیش از 400 هزار فرصت شغلی ایجاد کنند که انشاءالله این نهضت با جدیت کامل ادامه پیدا می‌کند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این‌که یکی از جهت‌گیری‌های جدید ستاد، اجرای طرح‌های توسعه‌ی جامع و پایدار و توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناطق منتخب براساس الگوی اسلامی ایرانی و با مشارکت همه‌جانبه‌ی مردم است، افزود: توسعه و پیشرفت همه‌جانبه‌ی 16 شهرستان و بخش را هدف‌گذاری کرده‌ایم تا مسایل معیشتی و زیرساختی‌شان را حل کنیم. راور در استان کرمان، جزیره‌ی هرمز در استان هرمزگان، نهبندان در استان خراسان جنوبی، سرباز و دلگان در استان سیستان و بلوچستان، بیجار و سروآباد در استان کردستان، چاروسا و باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد، تکاب در آذربایجان، نورآباد در استان لرستان و حمیدیه در استان خوزستان از جمله‌ی این مناطق هستند.

دکتر مخبر افزود: امیدواریم بتوانیم با این روند نقشی اساسی در محرومیت‌زدایی ایفا کنیم. سعی کرده‌ایم که سیستم هوشمندی را در ستاد اجرایی ایجاد کنیم و به هیچ‌وجه دنبال کاری نرفتیم که یک‌جانبه باشد. به عنوان مثال در حوزه‌ی تولید دارو ضمن سودآوری اقتصادی، کاهش واردات و رفع معضلات بیماران خاص را دنبال می‌کنیم. هم‌اکنون واکسن سرطان رحم در دنیا به بازار آمده است و یکی از برنامه‌های ما ظرف یک‌سال آینده تولید این واکسن و ورود آن به بازار ایران خواهد بود.

وی با بیان این‌که تفاله‌ی نیشکر باید سوزانده شود، اما متأسفانه باعث آلودگی محیط زیست می‌شود، گفت: در حال راه‌اندازی کارخانه‌ای در شادگان با ظرفیت تولید 200 هزار تن کاغذ هستیم که خوراک و ماده‌ی اولیه‌ی آن همین تفاله‌ی نیشکر است. با این کار در واقع فعالیت اقتصادی‌ای انجام می‌دهیم که دارای چند وجه است و ضمن جلوگیری از آلودگی محیط زیست، از قطع درختان برای تولید کاغذ جلوگیری می‌‌شود.

دکتر مخبر ادامه داد: وسعت اقدامات اجتماعی در ستاد اجرایی بالاست، به‌گونه‌ای که می‌توانیم هر هفته مراسم افتتاحیه‌ی برنامه‌های مختلف را داشته باشیم.

وی در پایان افزود: معتقدم اگر به دستورات مقام معظم رهبری به‌طور کامل عمل شود، اوضاع کشور بسیار بهتر خواهد شد. هرچند پیشرفت‌های امروز و امنیتی که داریم از رهنمون‌های مقام معظم رهبری نشأت گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)

وزیر کشور به استانداران سراسر کشور دستور داد تا برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره) در ۱۴ خرداد در تمامی شهرستان‌ها و روستاها اهتمام ویژه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، عصر چهارشنبه به ریاست احمد وحیدی وزیر کشور و با حضور اعضای این ستاد در وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور با ادای احترام به مقام شامخ حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: ایشان یگانه دوران معاصر و انسان بزرگی هستند که همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت عظیم ایشان است.

وحیدی ضمن بررسی تکالیف دستگاه‌های مربوطه و ابلاغ اقدامات مورد نیاز، بر انتشار افکار و اندیشه‌های امام راحل(ره) تاکید کرد و افزود: باید ابعاد مختلف شخصیت والای حضرت امام(ره) برای کودکان، نوجوانان و جوانان با شیوه‌های نوین و ابتکاری تبیین شود.

وی تصریح کرد: این اقدام نباید به یک روز در سال محدود شود بلکه دستگاه‌های تبلیغاتی و همچنین رسانه‌ها برنامه‌ریزی مداومی در این زمینه داشته باشند.

وزیر کشور همچنین به استانداران، فرمانداران و بخشداران دستور داد تا بزرگداشت امام راحل(ره) را در همه شهرستان‌ها و روستاها با شکوه هرچه بیشتر برگزار کنند.

وحیدی ادامه داد: ۱۴ خرداد روزی است که باید انعکاس عمومی داشته باشد و محدود به تهران نشود.

در ادامه، محمد علی انصاری سرپرست حرم حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: بزرگداشت امام خمینی(ره) یک دستاورد معنوی، سیاسی، انقلابی و دینی است که در مجامع داخلی و بین‌المللی برگزار می شود.

وی با تاکید بر اهمیت این بزرگداشت، با بیان اینکه «هرساله شخصیت، آرمان‌ها، افکار و اندیشه‌های بلند امام(ره) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بازخوانی می‌شود»، عنوان کرد: بزرگترین دستاورد این مراسم این است که رهبر معظم انقلاب، مسیر امام(ره) را به دیگران می‌نمایاند.

سرپرست حرم امام خمینی(ره) افزود: دستاورد بزرگ این اجتماع مردمی این است، مفسر واقعی اندیشه های امام، نقشه راه را ترسیم می‌کنند.

انصاری پیام اجتماع بزرگ مردم در این مراسم را اعلام وحدت و انسجام حول محور امام و ولایت برشمرد و اضافه کرد: مردم میثاق خود با امام راحل(ره) و بیعت خود را با رهبر معظم انقلاب تجدید می‌کنند و اقتدار نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به رخ جهان کشیده می‌شود.

وی تاکید بر تداوم بی وقفه راه امام(ره) را سومین دستاورد مراسم بزرگداشت بنیانگذار انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: سالگرد ارتحال امام(ره) احیای این شعار است که راه امام با پیروی از ولایت زنده است.

سرپرست حرم امام خمینی(ره) با تقدیر از وزیر کشور که پرچمدار این راه و حرکت بوده است، تصریح کرد: سالگرد بزرگداشت امام(ره) میراث معنوی است که هرچه پررنگ‌تر، قوی‌تر، مردمی‌تر، انقلابی‌تر و وحدت‌بخش‌تر باشد، ثمرات و دستاوردهای بیشتری برای تقویت راه و آرمان‌های امام(ره) و حمایت قاطع از ولایت دارد.

در این نشست، دستگاه‌های مختلف درباره مسئولیت‌های محوله و اقداماتی که باید برای تسهیل حضور زایران امام خمینی(ره) در ۱۴ خرداد به عمل آورند، بحث و تبادل نظر کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت