Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- ایرنا- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: رسیدگی و توجه بیشتر به سکونتگاه های غیررسمی ارتباط مستقیمی با کاهش آسیب های اجتماعی دارد.

به گزارش سه شنبه شب ایرنا، مریم بیدخام در نشست کارگروه تخصصی ارتقای اجتماعی و فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری استان قزوین افزود: در دهه های اخیرشکل گیری سکونت گاههای غیر رسمی در حاشیه شهرها که به شکل عموم خارج از برنامه توسعه شهر و مشتمل برگروه های کم درآمد و اقشار فقیر جامعه بوده آسیب های متنوع اجتماعی را با خود به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: شرایط نامناسب اقتصادی،اجتماعی و کالبدی نامناسب، این مکان ها را تبدیل به محیط و بستری مساعد برای شکل گیری انواع ناهنجاری های اجتماعی کرده است که علاوه بر سیمای نازیبا و فقدان خدمات وزیرساختهای مناسب ، حضور اقلیت های مختلف در این مناطق، دامنه شکاف موجود این مناطق با نواحی برخوردار شهر را عمیق تر ساخته است.
بیدخام با بیان این که اگرچه مناطق حاشیه ای جلوه ای از فقر و فاصله طبقاتی هستند که درشکل ناهمگون و نازیبایی انعکاس یافته اند اما تهدیدهای زیست محیطی، باز تولید فقر و بزه در این مکان ها به عنوان مناطق کانونی آسیب های اجتماعی بسیار پراهمیت تر بوده و تهدید کننده حیات کل جامعه است.
این مسئول یا بیان اینکه رسیدگی و توجه به مناطق حاشیه نشین از تاکیدهای مقام معظم رهبری است،افزود: اهتمام ویژه برای ارائه خدمات و پیگیری جدی و دلسوزانه به منظور حل مشکلات در این مناطق توسط دستگاههای اجرائی استان ضروری است.
بیدخام با بیان اینکه در حال حاضر حدود 8/1 (حدود 5/4 میلیون نفر) از جمعیت کشور در این مکان ها زندگی می کنند، اظهار کرد: این آمار نگران کننده است و برای کاهش آن باید تدبیری اندیشید.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین ادامه داد: ارایه آموزش های فنی و حرفه ای، ایجاد پایگاه خای بسیج و راه اندازی مراکز فرهنگی ورزشی در کاهش آسیب های مربوط به این مناطق بسیار موثر است.
این مسئول گفت: در همین راستا خدمات یاد شده در برخی نقاط حاشیه ای شهری و روستاهای محروم در استان در حال ارایه است.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین در ادامه بر تشکیل نشست های منظم برای تصمیم گیری در خصوص ارتقای وضعیت سکونتگاه های غیررسمی با کمک همه دستگاه ها و سازمان های مردم نهاد شد.
وی در پایان بر استفاده از ظرفیت ساکنین محلات برای شناخت مشکلات این مناطق و ارائه خدمات مطلوب به آنها از طریق روحانیون و معتمدان محلی تاکید کرد.
7389*3013
خبرنگار: نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط موفقیت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است

امام جمعه شهرستان نقده گفت: مناقشات سیاسی، جناحی و فردی و سلایق شخصی باعث عدول از وظایف تعیین شده می‌شود و اگر شوراها می‌خواهند موفق باشند باید در ارتباط مستقیم با مردم بوده و بین شهروندان حضور یابند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حسین فصیح‌نیا امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان نقده با اشاره به روز کارگر اظهار کرد: قشر زحمت‌کش جامعه بشریت و جامعه اسلامی کارگران هستند که در اسلام جایگاهی مقدس دارند و پیامبر (ص) دست کسی که روزی حلال کسب می‌کرد را بوسیدند.

وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری کارگران ستون فقرات اقتصاد کشور هستند و اگر کارگر وجود نداشته باشد کشور فلج می‌شود.

امام جمعه شهرستان نقده گفت: جهش تولید در کشور با توجه به کارگران ممکن خواهد شد و اگر مسئولان به بیانات و منویات رهبری عمل کنند کشور به مشکل نمی‌خورد.

حجت‌الاسلام فصیح‌نیا تأکید کرد: بیمه‌های کارگری، امنیت شغلی، ایمنی نیروی کار و شناسایی استعدادها و به‌کارگیری متخصصین از جمله مواردی است که در حوزه کارگران باید به آن توجه شود.

وی با اشاره به نهم اردیبهشت روز شوراها تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا از دین اسلام اخذ شده و در دین ما به خرد جمعی و مشورت تأکید شده است و باید در خرد جمعی شوراها با هم تفاهم داشته باشند.

حجت‌الاسلام فصیح‌نیا ادامه داد: مناقشات سیاسی، جناحی و فردی و سلایق شخصی باعث عدول از وظایف تعیین شده می‌شود و اگر شوراها می‌خواهند موفق باشند باید در ارتباط مستقیم با مردم بوده و بین شهروندان حضور یابند.

وی عنوان کرد: شوراها طبق قانون ۳۴ وظیفه دارند که ۳ وظیفه انتخاب شهردار، تصویب بودجه شهر و نظارت بر شهردار جز وظایف قانونی و مهم شوراها هستند که نباید در آن‌ها غفلت شود؛ شورای شهر باید مشکلات اولویت‌دار شهر را شناسایی و از نظرات متخصصان و کارشناسان برای توسعه شهری استفاده کنند.

امام جمعه شهرستان نقده خاطرنشان کرد: باید در مدت باقیمانده از شورای شهر تفاهم را افزایش داده و اختلافات به فضای رسانه‌ای کشیده نشود و اگر کسی خلافی کرده مراجع قانونی باید رسیدگی کنند نه اینکه در فضای مجازی مطرح شده و مانور داده شود.

حجت‌الاسلام فصیح‌نیا با اشاره به جلسه استیضاح شهردار نقده و عدم رأی آوردن استیضاح و احترام به نظرات جمعی شورا تصریح کرد: مطرح کردن مسائل داخلی مدیریت شهری در فضای مجازی هیچ تأثیری نداشته و باید از التهابات موجود در شورای شهر کاسته شود چرا که ضرر این موضوعات به نقده می‌رسد و از شهردار نیز باید در مدت باقی‌مانده حمایت شود.

وی با اشاره به سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم افزود: معلمی موضوع مهمی بوده و شغل انبیا است و انسان‌ها از جهالت به آگاهی و معرفت هدایت می‌کنند؛ معلم باید در جامعه مؤثر بوده و به مسائل داخلی و خارجی بی‌تفاوت نباشد و در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی باید دغدغه داشته باشند.

کد خبر 748114

دیگر خبرها

  • شرط موفقیت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی