Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@01:28:10 GMT

اتاق بازرگانی استان کرمان پای کار نیست

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۱۱۱۳

اتاق بازرگانی استان کرمان پای کار نیست

استاندار کرمان با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی استان کرمان پای کار نیست گفت: رئیس اتاق بازرگانی کرمان حدود سه ماه است که به نظر می‌رسد در کرمان نیست و در جلسات حاضر نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علیرضا رزم‌حسینی امروز صبح در جلسه ستاد راهبردی و هماهنگی برنامه ششم توسعه استان کرمان اظهار داشت: مدیران استان باید نسبت به احکام برنامه ششم توسعه آشنایی کامل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مدیران با نگاه به احکام برنامه ششم توسعه برنامه‌های خود را تعریف کنند گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی برای توسعه استان استفاده کرد.

استاندار کرمان بر استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس به‌ویژه پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس برای توسعه استان تاکید کرد و افزود: بحث استفاده از سواحل مکران موضوع مهمی است که در توسعه استان اثرگذار است.

وی با بیان اینکه دولت از این موضوع حمایت می‌کند، خاطرنشان کرد: ظرف چند ماه آینده یک طرح مدون با همکاری دو استان هرمزگان و کرمان برای استفاده از سواحل مکران پیشنهاد داده میشود.

رزم‌حسینی با بیان روش‌های تامین منابع مالی در دنیا با انتقاد از اتاق بازرگانی استان گفت: کار تامین مالی در دنیا وظیفه اتاق بازرگانی است و برای آنکه بتوانیم در شرایط فعلی تامین مالی کنیم باید از فضای بین‌المللی و بانک‌های بزرگ دنیا استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان حدود سه ماه است که به‌نظر می‌رسد در کرمان نیست و در جلسات حاضر نمی‌شود افزود: درب این اتاق را باید تخته کرد.

استاندار کرمان با بیان اینکه رسانه‌ها باید مطالبه‌گری را در استان انجام دهند و از هیچ چیز نترسند تصریح کرد: هر کس که منتخب مردم می‌شود باید برای مردم کار کند و پاسخگوی مردم باشد.

وی با بیان اینکه شرایطی که الان در کشور داریم قطعا بهتر از زمان بعد از جنگ و اول انقلاب است گفت: ما الان تمام زیرساخت‌های لازم را داریم که در گذشته در بسیاری از نقاط کشور نداشتیم.

رزم‌حسینی با اشاره به اینکه هر چه تصدی‌گری دولت را کم کنیم اقتصاد کشور موفق‌تر است افزود: تقویت اقتصاد کشور با اقتصاد مردمی محقق می‌شود.

وی بر بهره‌وری در نظام اداری تاکید کرد و گفت: در دنیا بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی و تامین منابع مالی از محل بهره‌وری است.

استاندار کرمان اظهارداشت: نباید ناامید شویم و چون که منابع مالی نیست و اتاق بازرگانی هم پای کار نیست ما نیز دست از کار بکشیم بلکه باید از ظرفیت موجود استفاده لازم را در جهت توسعه ببریم.

انتهای پیام/

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه