Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری گفت: رویکرد جدید آتیه صبا در خروج از بنگاه‌داری می‌تواند به عنوان یک الگو، تحولات بزرگی را در صندوق بازنشستگی ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری، ولی آذروش در سمینار آموزشی حراست‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: مجموعه مدیریت شرکت آتیه صبا به دنبال برنامه‌ریزی برای تولید ثروت در چارچوب تعریف و معرفی زمینه‌های نوین سرمایه‌گذاری کسب و کارها، همگام و همراه با تحولات در بازارهای نوین بین‌المللی و داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد:‌ شرکت آتیه صبا در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های عمومی دولت و تأکید وزیر کار پیرامون کوچک‌سازی بدنه دولت، استراتژی خود را در این مسیر تعریف کرده است.

این نماینده سابق مجلس ادامه داد: در جلساتی که در کمیته اقتصاد مقاومتی صندوق بازنشستگی داشتیم نتیجه تحلیل محتوایی و عملکرد شرکت‌های مالکیتی، با استفاده از نسبت‌های مالی و کسب شناخت جامع از شرکت‌ها و بحث‌های کارشناسی، در هیئت مدیره شرکت آتیه صبا تصمیم به انحلال و تصفیه شرکت‌های زیان‌ده، کم‌بازده و یا بدون فعالیت مؤثر گرفته شد، و هم‌اکنون نیز فرآیند انحلال این شرکت‌ها آغاز شده است.

آذروش این حرکت پیشگامانه را گامی بزرگ برای صرفه‌جویی‌های مالی به نفع بازنشستگان کشوری دانست و تأکید کرد: با نظر مثبت صندوق، برنامه ارزیابی تحلیل شرکت‌های مدیریتی تحت پوشش آتیه صبا انجام شده است و برای هر دسته، برنامه‌ای را مشخص کرده‌ایم.

وی افزود: برخی از شرکت‌ها می‌توانند زیان انباشته خود را با تلاش و کوشش و برنامه‌ریزی هدفمند به مرور کاهش و تعدادی دیگر نیز می‌توانند با اصلاح ساختار سرمایه‌ای بهبود عملکرد داشته باشند.

مدیرعامل آتیه صبا همچنین عنوان کرد: برای شرکت‌هایی هم که به دلیل فرسودگی و قدیمی بودن کارخانجات و خط تولید و افزایش روزافزون زیان انباشته، قدرت رقابت و حضور در بازار را از دست داده‌اند و شرکت‌های زیان‌دهی که درصد سهامداری صندوق در آن‌ها پایین و خروج از آن‌ها ضروری است، هم برنامه‌های راهبردی مشخصی تعریف شده است.

آذروش این حرکت بزرگ یا همان رویکرد جدید آتیه صبا در خروج از بنگاه‌داری را یک الگو برای تحولات بزرگ در صندوق دانست و افزود: البته در این فرآیند و جراحی بزرگ طبعاً نیروی انسانی شاغل غیرمولد فعلی جای خود را به نیروی انسانی شاغل مولد می‌دهد.

وی در ادامه سخنان خود به اقدامات صورت گرفته در دوران مدیریتی خود اشاره کرد و گفت: نخستین کاری که در مدّت 9 ماه گذشته در این مجموعه انجام شد، ایجاد انضباط مالی و اداری از طریق برنامه‌ریزی، جهت‌گیری و سیاست‌گذاری مدوّن و درست در راستای اشتغال مولد، سامان دادن به وضعیت شرکت‌ها، حل و رفع مشکلات و معضلات بسیار پیچیده‌ای بود که ناشی از عدم برنامه‌ریزی‌های منسجم و هدف‌دار بوده است.

این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: به طور قطع انضباط مالی، پرهیز از ایجاد هزینه‌های بدون توجیه اقتصادی و چابک‌تر کردن شرکت برای حرکت در مسیر توسعه از جمله اقداماتی بوده است که انجام گرفت، و در این مدّت شرکت آتیه صبا و هیئت مدیره توانستند با اتخاذ سیاست‌های صرفه‌جویانه، بخش زیادی از هزینه‌های جاری در امور مالی و امور اداری را کاهش دهند، موضوعی که سبب بالا رفتن کیفیت کار نیز شد.

آذروش خاطرنشان کرد: مهّم‌ترین شعار ما این بود که در راستای اشتغال مولد که شعار امسال است، صرفه‌جویی را نیز مدنظر داشته باشیم؛ زیرا اقتصاد مقاومتی که مورد تأیید و تبیین مقام معظم رهبری است متأسفانه بیش از آنکه در عمل مورد توجه قرار گیرد در سطح حرف باقی مانده است، از اینرو باید بسترهای لازم برای حمایت از اقتصاد مولد و بخش‌هایی که باید در مسیر حمایت از تولید داخلی قرار گیرند را فراهم کنیم، چون هدف ما عمل به راهبردهای اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای شناسایی مطالبات آتیه صبا از اشخاص حقیقی و حقوقی جزء نخستین هدف‌گذاری‌های عملیاتی ما و هیئت مدیره بود که تاکنون حجم قابل ملاحظه‌ای از مطالبات به مجموعه بازگشته و فرآیند حقوقی پیگیری دیگر مطالبات نیز ادامه دارد.

مدیرعامل سابق شرکت انبارهای عمومی عنوان کرد: پیش از این مدیریت انبارها را در شرایطی تحویل گرفتیم که سود چندانی نداشت و حتی در پاره‌ای موارد زیان‌ده هم شده بود؛ اما هدف‌گذاری بزرگی برای به سود رساندن آن‌ها انجام دادیم تا در نهایت سود این مجموعه رکورد 55 ساله خود را شکست.

آذروش با بیان اینکه امروز دوره گفتار درمانی به سر آمده است اظهار داشت: امروز باید بتوانیم در بازارهای نوین حضور پیدا کرده و اشتغال مولد در مجموعه‌های اقتصادی ایجاد کنیم، باید روزی که از ما کارنامه بخواهند بتوانیم در قبال عملکرد خود سربلند و پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به نقش واحد حراست در رصد و پالایش نیروی انسانی در هر مجموعه‌ای بیان کرد: وظایف و نقشی که حراست‌ها در مجموعه‌های بزرگ دارند بسیار اهمیّت دارد؛ چرا که شما به عنوان بازوهای اصلی و چشم و گوش مجموعه مدیریتی، حافظ منافع و مصالح خانواده بزرگ ما حضور دارید.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا افزود: نباید به افرادی که هدفی جز آسیب رساندن به مجموعه و منحرف کردن آن از مسیر اصلی ندارند، اجازه فعالیت داد، این مسئولیت سنگینی است که واحد حراست باید به خوبی از عهده آن برآید، که به طور قطع حراست در هر مجموعه‌ای قابل استنادترین گزارش‌ها را به مدیریت ارائه می‌کند.

آذروش در پایان خاطرنشان کرد: مسئولیت حراست بسیار سنگین است و نباید خدایی نکرده اسیر روابط شویم، که اگر این اعتماد خدشه‌دار شود مسیر تصمیم‌گیری مدیران مجموعه نیز منحرف می‌شود، اصلی‌ترین کار حراست این است که نگذارد مجموعه بزرگ آتیه صبا اسیر حاشیه‌های بی‌ارزش شود و افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای سد راه برنامه‌های توسعه‌ای مجموعه باشند.

انتهای پیام/

R7840/P4001/S6,60/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟

برخی اظهارنظر‌های مدیران سابق ورزشگاه آزادی حاکی از آن بود که اگر در این برهه ورزشگاه آزادی بازسازی نشود، فقط مدت دو سال قابل استفاده خواهد بود و عملیات عمرانی برای بازسازی آغاز شد، اما وعده‌هایی که داده شد در حد حرف باقی ماند و پروژه بازسازی طبق حرف‌ها پیش نرفت.

مجموعه آزادی دچار فرسودگی محض است

به گزارش ایسنا، احمد مددی مدیر پیشین ورزشگاه آزادی زمانی که در سال ۱۴۰۱ مسوولیت مجموعه را برعهده گرفت در همان زمان اعلام کرد که با یک مجموعه فرسوده، پیر و کاملاً سالخورده مواجه هستیم.

وی بر این باور بود که این مجموعه ورزشی با بنا‌ها و تأسیساتش دچار فرسودگی محض است و معتقد بود که در آن برهه چندین نامه از وضعیت بغرنج مجموعه به‌ویژه تأسیسات و سیستم برق به عاصم یوسفی مدیر وقت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نوشته است.

مددی در آن برهه تاکید کرده بود که در ورزشگاه آزادی با پدیده‌ای به‌نام شکست و ریزش سکو‌ها مواجه هستیم به دلیل اینکه ورزشگاه نیم قرن سن دارد. در آن زمان در جلسه‌ای که به منظور استحکام و ایمنی ورزشگاه در محل مجموعه آزادی با حضور مسوولانی از استانداری، فرمانداری، دادستانی، مرکز تحقیقات مسکن، شهرداری و… برگزار شد، عاصم یوسفی لب به انتقاد و گلایه از نمایندگان برخی سازمان‌های حاضر در جلسه گشود و ناایمن بودن ورزشگاه را رد و این موضوع را شیطنت برخی اعلام کرد، این در حالی است که نهاد‌های متعددی نسبت به ایمنی ورزشگاه به‌ویژه در سکو‌ها هشدار داده بودند.

مددی در آن زمان در مصاحبه‌ای با انتقاد از وضعیت تامین بودجه بازسازی آزادی اعلام کرد: یک سال فریاد زدم که به دادِ مجموعه و ورزشگاه برسند همین فریاد‌ها سبب شد تا به بدترین آدم نزد این آقایان تبدیل شوم، عاصم یوسفی یک‌بار با من تماس گرفت و گفت که «چرا این‌قدر به من نامه می‌زنی؟ چرا توپ را در زمین من می‌اندازی؟» من هم در پاسخ گفتم بودجه مجموعه آزادی دست من نیست و تمام حساب‌های مجموعه متعلق به شرکت توسعه است، شما باید تخصیص اعتبار و منابع کنید، وظیفه من هشدار دادن است و باید این کار را انجام بدهم.

وعده‌های بازسازی که به سرانجام نرسید

همچنین ۱۸ مرداد سال ۱۴۰۲ مهیار عسگریان، رییس بعدی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بر این باور بود که اگر بودجه برسد، در آذر ماه ۱۴۰۲ سکو‌ها به طور کامل آماده می‌شود و هزینه بازسازی را ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد برآورد کرد تا ورزشگاه به شرایط ایده‌آل برسد.

مهیار عسگریان که ۲۶ آذر ۱۴۰۱ مسوولیت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی را برعهده گرفت معتقد بود: از بهمن ۱۴۰۱ طرح مرمت و مقاوم‌سازی استادیوم آزادی کلید خورد و از همان زمان که مسئولیت شرکت را برعهده گرفتم صحبت از ریزش سکو‌های آزادی مطرح بود که با کمک راه و شهرسازی کار را شروع کردیم و تحقیقات لازم را روی سکو‌هایی که به لحاظ مقاومت و ایمنی مشکل داشت آغاز کردیم.

وی معتقد بود که ماهانه چیزی حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه نگهداری آزادی است، اگر بخواهیم چمن استادیوم را بازسازی کنیم چیزی حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیاز است، اگر بخواهیم استادیوم را به روزرسانی کنیم ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد بودجه نیاز است که البته با این رقم‌ها استادیوم آزادی جمع نمی‌شود و نیاز به حمایت دولتمردان، نمایندگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه دارد تا با تخصیص اعتبار مناسب کار بازسازی استادیوم آزادی زودتر تسریع و اجرایی شود.

وی در آن برهه بر این باور بود که اگر آزادی را به ما تحویل بدهند و اعتبار لازم را داشته باشیم بازسازی کامل ۱۸ تا ۲۰ ماه زمان می‌برد، در غیر این صورت همزمان با برگزاری بازی‌ها ۳ روز در هفته را از دست می‌دهیم و تنها ۴ روز زمان برای بازسازی باقی می‌ماند و در این صورت پروژه طی ۳ سال انجام می‌شود.

در هر متر مربع ۱۸۰ کیلوگرم سبک‌سازی انجام شد

اواخر اسفند ۱۴۰۱ سکو‌های غربی ورزشگاه آزادی تخریب شد تا سکو‌های سبک سازی شده جدید مجدد نصب شوند. به گفته مشاور پروژه آزادی در هر متر مربع، ۱۸۰ کیلوگرم سبک‌سازی انجام شده است.

سال گذشته مشاور پروژه ورزشگاه آزادی طی گفت‌وگویی با ایسنا تاکید داشت از سال ۱۳۵۰ که ورزشگاه آزادی به بهره برداری رسیده، در طی این سال‌ها بیشتر از آن چه که از آن نگهداری کنند، بهره برداری شده است. چنین سازه بزرگی نیاز به مراقبت داشته، اما متاسفانه از لحاظ شرایط ساخت و نوع نگهداری دچار آسیب‌های جدی شده و در اثر گرما و سرما عایق‌های این سازه آسیب دیده است. مشاور پروژه بر این باور بود که اگر ورزشگاه آزادی بازسازی نشود، فقط ۲ سال دیگر قابل استفاده خواهد بود.

فرصت طلایی بازسازی که از دست رفت

جام ملت‌های آسیا و تعطیلی یکماهه مسابقات لیگ برتر فرصت بسیار خوبی برای تسریع در بازسازی ورزشگاه آزادی بود و این امکان وجود داشت که سکو‌های ورزشگاه آزادی کامل شود، اما شرکت توسعه این فرصت طلایی برای بازسازی را از دست داد.

در شرایطی که طبق وعده قبلی مسئولان، قرار بود سکو‌های ورزشگاه آزادی تا آذرماه ۱۴۰۲ بازسازی شود، اما نه تنها این اتفاق رخ نداد، بلکه از فرصت جام ملت‌های آسیا که با تعطیلی لیگ‌برتر فوتبال ایران همراه بود نیز هیچ استفاده‌ای نشد.

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد