Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از رویترز شرکت بلژیگی اکسمار اعلام کرد، در حال مذاکره برای استفاده از کشتی ال ان جی سازی این شرکت در دریای کارائیب در یک پروژه صادراتی ایران است.

این تاسیسات مایع سازی مستقر بر روی کشتی که شرکت اکسمار اوایل امسال خریداری کرده، ابتدا قرار بود عازم کلمبیا شود، اما بعد از خاتمه قرارداد آن، این مجتمع شناور هم اکنون هیچ کاری در دست ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت ملی نفت ایران در بیانیه ای که در سایت اینترنتی این شرکت منتشر شده اعلام کرده که برای این پروژه که توسط شرکت آی اف ال ان جی نروژ اجرا می شود، گاز طبیعی عرضه خواهد کرد و انتظار می رود گاز ارسالی ایران در یک مجتمع شناور ال ان جی به گاز مایع تبدیل شود.

گرهارد لودویگسن، رئیس شرکت آی اف ال ان جی این همکاری با شرکت ملی نفت ایران را تایید کرد. اکسمار گفته، قرارداد استفاده از کشتی های این شرکت برای مایع سازی گاز ایران موضوع مذاکراتی است که هم اکنون در حال انجام است.

سخنگوی شرکت اکسمار گفت: «ما این موضوع را تکدیب نمی کنیم، اما هنوز قراردادی منعقد نشده و ما هنوز در حال مذاکره هستیم.»

مجتمع شناور ال ان جی شرکت آی ا فال ان جی در دریای کارائیب ظرفیت تولید سالانه حدود نیم میلیون تن ال ان جی را دارد، در حالی که شرکت ملی نفت ایران گفته، موضوع قرارداد ۲۰ ساله عرضه روزانه ۲٫۳ متر مکعب گاز به این تاسیسات است.

بر اساس اعلام شرکت ملی نفت ایران، این قرارداد سریع ترین راه برای پیوستن ایران به بازار جهانی ال ان جی بوده است.

مجتمع ال ان جی شناور پرلود شرکت شل، بزرگترین پروژه مایع سازی گاز طبیعی جهان بر روی کشتی، در سال ۲۰۱۸ فعالیت خود را در نزدیکی سواحل استرالیا آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام/۱۷۶

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • «نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • جامائیکا نیز کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد