Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون تیروکمان گفت: به دنبال راه‌اندازی رقابت‌های لیگ برتر تیروکمان در رده سنی پایه هستیم تا بتوانیم در تمام رده‌های سنی لیگ باکیفیتی داشته باشیم.

محمدعلی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، پس از پایان پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر خارج از سالن تیروکمان اظهار کرد: از سال 92 که لیگ را به شکل واقعی راه‌اندازی کردیم تا به امروز که پنجمین دوره لیگ برتر خارج از سالن در رشته‌های ریکرو و کامپوند زنان و مردان در حال برگزاری است، توانستیم شرایطی ایجاد کنیم تا لیگ تیروکمان همانند سایر رشته‌ها به معنای واقعی و به صورت رفت و برگشت برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که پیش از این لیگ به صورت غیرمتمرکز بود و به صورت رقابتی و باشگاهی برگزار نمی‌شد.

وی گفت: همزمان با برگزاری رقابت‌های لیگ برتر خارج از سالن در سال 93، یک سال بعد لیگ داخل سالن را راه‌اندازی کردیم و تعداد تیم‌ها را از 3 یا 4 تیم، به 34 تیم در بخش ریکرو و کامپوند زنان و مردان افزایش دادیم. به هر صورت امروز از برگزاری رقابت‌های لیگ برتر راضی هستم و یقین دارم اگر لیگ با همین روند ادامه داشته باشد، طی یکی دو سال آینده شاهد لیگی پویا و باکیفیت در تیروکمان خواهیم بود.

شجاعی همچنین از راه‌اندازی لیگ برتر تیروکمان در رده‌های سنی پایه خبر داد و خاطرنشان کرد: برای این که بتوانیم در آینده تیم ملی قوی در رشته‌های ریکرو و کامپوند داشته باشیم، باید در بخش پایه نیز از لیگ پویا و باکیفیتی برخوردار باشیم تا با پشتوانه‌سازی و پرورش کمانداران نوجوان و جوان، تیم ملی را در آینده به سمت جوانگرایی سوق دهیم تا در مسابقات جهانی و المپیک آینده حرفی برای گفتن داشته باشیم و تنها هدف‌گذاری خود را معطوف کسب سهمیه نکنیم.

رییس فدراسیون تیروکمان با اشاره به کاهش سن تیم ملی ریکرو و کامپوند گفت: اگر در گذشته تنها متکی به چند تک ستاره در تیروکمان بودیم، با سرمایه‌گذاری که طی چند سال اخیر روی تیم‌های پایه انجام دادیم، امروز کمانداران خوبی را به تیم ملی تزریق کردیم که محدوده سنی اکثر آنها زیر 20 سال است. این امر سبب می‌شود تا در انتخاب نفرات تیم ملی و اعزام کمانداران به مسابقات مختلف کادر فنی شرایط راحت‌تر و بهتری داشته باشد. ما در مسابقات جهانی آرژانتین توسط همین کماندارانی که طی 4 سال روی آنها سرمایه‌گذاری کرده بودیم، برای اولین بار توانستیم سهمیه المپیک نوجوانان در بخش ریکرو پسران را کسب کنیم و در بخش دختران نیز اگر سوگند رحمانی بر استرس خود غلبه بیشتری داشت، قطعا در بخش دختران نیز سهمیه المپیک نوجوانان را کسب می‌کردیم. البته در مسابقات آسیایی بنگلادش تصمیم داریم همراه تیم ملی بزرگسالان، 3 نفر از دختران نوجوان را نیز عازم این رقابتها کنیم تا یک سهمیه باقیمانده در بخش دختران را نیز در بازیهای آسیایی کسب کنیم.

شجاعی افزود: دیگر هیچ ضمانتی برای حضور هیچ یک از کمانداران در تیم ملی وجود ندارد و هر کمانداری حتی در رده سنی نوجوانان بتواند بهترین رکورد را در بخش ریکرو و کامپوند ثبت کند، پیراهن تیم ملی را بر تن می‌کند. من یقین دارم با همین سیاست‌گذاری در چند سال آینده همانند کامپوند در رشته ریکرو نیز حرفی برای گفتن خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این پرسش، با توجه به این که اکثر تیم‌های لیگ برتر به دلیل نداشتن اسپانسر در هفته‌های پایانی از شرکت در لیگ انصراف می‌دهند، آیا فدراسیون تیروکمان قوانین خاصی برای برخورد با این تیم ها ندارد، خاطرنشان کرد: لیگ تیروکمان چون نوپاست، هنوز اسپانسرهای مطرح حاضر به سرمایه‌گذاری در این رشته نیستند. با حمایت خود از چنین تیم‌هایی باید انگیزه لازم را در آنها ایجاد کنیم تا از لیگ تیروکمان کناره‌گیری نکنند. با برخورد قاطع و تصویب قوانین تنها انگیزه آنها را برای حضور در لیگ برتر تیروکمان از بین می‌بریم. ضمن این که تا به امروز نگاه من نسبت به تیم‌های لیگ برتری، نگاه برخوردی نبوده و سعی کردیم تا حد امکان از آنها حمایت لازم را به عمل آوریم تا به خاطر مشکلات مالی از لیگ انصراف ندهند.

رییس فدراسیون تیروکمان تصریح کرد: من معتقدم مسیر درستی را در تیروکمان طی می‌کنیم و اگر همین مسیر تداوم داشته باشد، در المپیک 2020 توکیو در ریکرو زنان و مردان وضعیت بهتری نسبت به المپیک قبلی خواهیم داشت.

وی در پایان با بیان این که از عملکرد مربی کره‌ای تیروکمان راضی هستم، گفت: پارک میون سرمربی تیم ملی تیروکمان طی یکسال و اندی که در راس تیم ملی قرار گرفته است، تحول زیادی را در بخش پایه ایجاد کرده است. اگر در مسابقات جهانی آرژانتین سهمیه جهانی را کسب کردیم، بخاطر این است که در این رده سنی توسط این مربی کار پایه‌ای به درستی صورت گرفته و امروز توانسته‌ایم تعداد کمانداران خود را با برنامه‌ریزی خوب این مربی به حدی افزایش دهیم که در گزینش و اعزام کمانداران دیگر دغدغه‌ای نداشته باشیم. به هر صورت اگر روند کار به همین شکل ادامه داشته باشد، حضورش تا المپیک 2020  در تیروکمان قطعی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد

رئیس هیئت کشتی استان فارس گفت که محمدعلی گرایی از ابتدا برنامه‌ای برای حضور در وزن ۸۲ کیلو نداشته و به فکر حضور در المپیک بوده است. - اخبار ورزشی -

ساسان خوبیاری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره اینکه گفته شده محمدعلی گرایی باوجود شانسی که کادرفنی تیم ملی به او برای عضویت در وزن 82 کیلوگرم تیم ملی داده، قصد حضور در این وزن را ندارد؛ اظهار داشت: علی کشتی‌گیر 77 کیلوست، طبق صحبتی که با حسن رنگرز و فدراسیون داشتیم قرار شد به اردو برود. اصلا هم بحث 82 کیلوگرم مطرح نیست چون المپیک در پیش بوده و 77 کیلو وزن المپیکی است.

وی درباره اینکه فدراسیون پیش از این اعلام کرده بود هر کسی در گزینشی آسیایی سهمیه المپیک بگیرد، خودش ملی‌پوش المپیک خواهد شد و حالا امین کاویانی‌نژاد در 77 کیلو ملی‌پوش شده است، گفت: اگر قرار است حضور در المپیک براساس سهمیه باشد که رضا گرایی هم خودش سهمیه المپیک را گرفته و چرا برای او مسابقه انتخابی گذاشته شده؟ پس او هم انتخاب است، خصوصا اینکه هم طلای المپیک قبلی را دارد و هم در این سه سال از مسابقات جهانی با مدال برگشته، ما روی بحث انتخابی محمدرضا گرایی بحثی نداریم، همیشه از قانون هم تمکین می‌کنیم. برای او انتخابی گذاشته‌اند، او هم کشتی می‌گیرد، بحث این است که در 77 کیلو هم باید انتخابی گذاشته می‌شد.

رئیس هیئت کشتی استان فارس ادامه داد: کشتی؛ والیبال و بسکتبال و فوتبال نیست که مربی تشخیص دهد این بازیکن از او بهتر است، بهتر بودن در کشتی و ورزش‌های انفرادی، در مبارزه مشخص می‌شود. از طرفی هم علی گرایی بهترین 77 کیلوگرم ایران است و المپیک هم جای باتجربه‌هاست. در استان فارس دو تا از بهترین‌های 77 کیلو را داریم، گرایی و مختاری که در تورنمنت وهبی‌امره کاویانی‌نژاد را برده و کاویانی‌نژاد هم عبدی را حذف کرده بود ولی در چرخه‌ای که اعلام شد، هیچ‌کدام از آنها شانسی ندارند.

خوبیاری یادآور شد: مختاری صرفا به اردو دعوت شده و راهی برای او درخصوص المپیک باز نیست. تعلیقش را برداشتند چون اتحادیه جهانی او را محروم نکرد. وقتی فرنگی‌کار 44 ساله آمریکایی می‌تواند در مسابقات انتخابی کشورش شرکت کند، یا رستم آساکولوف با 39 سال سن سهمیه المپیک می‌گیرد و لوپز 42 ساله برای تصاحب پنجمین طلای المپیکش به پاریس می‌آید، چرا باید در 77 کیلو جلوی محمدعلی گرایی را بگیریم و انتخابی در این وزن گذاشته نشود؟ المپیک میدانی نیست که حق حضور در آن را از کسی بگیریم.

وی درباره اینکه آیا محمدرضا گرایی هم از اینکه برایش با سعید اسماعیلی مبارزه انتخابی در نظر گرفته شده، ناراحت است؟، گفت: مخالفتی که هست در رابطه با چگونگی اجرای قانون است، وقتی به علی گرایی می‌گویید برو به امید خدا و شانسی برای المپیک به او نمی‌دهید، از آن سو به رضا گرایی می‌گویید انتخابی بده، این خوب نیست، چون شرایط این دو وزن با هم مساوی است. هم محمدعلی گرایی محروم بوده و هم سعید اسماعیلی، اما به اسماعیلی فرصت حضور در مسابقات داده شد و حالا هم به انتخابی با رضا گرایی رسیده، اما محرومیت محمدعلی گرایی که تمام شد به او دیگر فرصتی داده نشد و تصمیم گرفتند که فقط در 82 کیلو می‌تواند شانس خود را امتحان کند. ما گفتیم محرومیتش که تمام شد او را به یک تورنمنت بفرستید و وضعیتش را ببینید، گفتند دو سال نتیجه نگرفته، اما آیا او در این سال‌ها بدون انتخابی ملی‌پوش شده؟ بهترین نفر 77 کیلوگرم ایران بوده که به عضویت تیم ملی درآمده است.

پیشکسوت کشتی فارس تاکید کرد: حتما موضوع را از طریق فدراسیون پیگیری می‌کنیم. هر روز دو سه ساعت باید در شیراز جواب تلفن مسئول و غیرمسئول را بدهم که چه اتفاقی افتاده، ما استانی هستیم که سبقه کشتی فرنگی داریم. ناراحتی دیگر ما هم از این است که استان فارس با وجود داشتن 9 کشتی‌گیر در همین اردو، یک مربی در کادرفنی ندارد. در تیم ملی جوانان هم همینطور است. ما عضو ثابت کادرفنی تیم ملی نداریم. بعد همه این موارد را که پازل‌‌وار کنار هم می‌چینیم به این می‌رسیم که چرا کادرفنی تیم ملی فقط از دو استان تشکیل شده؟ مربی‌ای از استان فارس کاندیدای حضور در المپیک نیست و چرا اصلا نباید ما یک مربی در کادرفنی داشته باشیم؟

خوبیاری گفت: خلاصه کلام ما اینکه وقتی برای رضا گرایی با طلای المپیک و 3 نشان طلا، نقره و برنز جهانی مسابقه انتخابی برگزار می‌شود، باید برای بقیه هم انتخابی بگذاریم که حق حضور در المپیک را به راحتی از دست ندهند. المپیک جای باتجربه‌هاست. امیدوارم تصمیمی گرفته شود که حقی از کسی ضایع نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نه به حضور رژیم صهیونیستی در المپیک پاریس
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • اتفاق عجیب در فوتبال ابران؛ ورثه سرمربی، شاکی جدید تیم شد!
  • بازگشت اوسمار به جاده خوشبختی یا پایان یک رؤیا؟
  • شکایت عجیب از باشگاه ایرانی: ورثه یک سرمربی!
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • رسمی؛ حسن یزدانی بدون مسابقه به المپیک پاریس می رود
  • شرایط حضور حسن یزدانی در المپیک پاریس مشخص شد
  • فصیحی: استاد اولین‌ها هستم و از حضور در لیگ الماس خوشحالم
  • حمله به رکورد ۳ مربی بزرگ قرمز و آبی | او می خواهد بهترین مربی تاریخ باشگاه استقلال شود!