Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سید عباس صالحی روز شنبه در آیین افتتاحیه بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها تصریح کرد: 15 هزار مجوز برای رسانه ها بعد از انقلاب اسلامی صادر شده که 56 درصد این مجوزها متعلق به دولت یازدهم بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تعداد مدیران مسئول زن در پایان دولت یازدهم 13 درصد شده، اضافه کرد: در حوزه رسانه های برخط سایت ها از 200 عدد در پایان دولت یازدهم به دو هزار و 800 عدد رسیده و شاخص های دیگری که نشانه توسعه کمی مطبوعات و پایبندی دولت یازدهم به تحول خویش برای گشایش فضای آزاد فکر و ابراز اندیشه بود، نیز کاملا مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی اظهار داشت: نکته دوم در حوزه حمایتی بود، البته دست و توان دولت بسته بود و هنوز هم هست اما با وجود تمامی محدودیت کلان اقتصادی که جای دیگری باید از آن سخن گفت در دولت یازدهم اتفاقاتی در حوزه حمایتی افتاد.
وی یاد آور شد: در ابتدای دولت یازدهم بیمه شدگان حوزه رسانه پنج هزار نفر بودند که در پایان این دولت حدود 16 هزار نفر یعنی به بیش از سه برابر افزایش یافته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: نظام حمایتی در این دولت شفافیت پیدا کرد و همگان می توانند پیشینه گام های رو به جلو در حوزه شفافیت را ببینند.
صالحی افزود: از توفیقات دیگر در دولت یازدهم در عرصه رسانه در حوزه قوانین و مقررات بود از جمله رتبه بندی مطبوعات که با مشارکت و اشراف صنف مطبوعات در آن دوره شاهد پاره ای از اتفاقات بودیم.
وی بیان داشت: قانون مطبوعات و لایحه تبلیغات بازرگانی نیز اکنون مراحل نهایی را طی می کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در مجموع گام هایی در حوزه توسعه رسانه ای به همت اصحاب رسانه پیموده ایم، اضافه کرد: در این میان همچنین باید سپاسگزار وزرای پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم باشیم که همت گمارده و این مسیر را به پیش بردند.
صالحی گفت: امروز جشنواره و نمایشگاه مطبوعات آغاز شد، نمایشگاهی که در آغاز دولت دوازدهم حدود یک هزار رسانه در آن حضور دارند و اتفاقات بزرگ و کوچکی در آن رخ می دهد.
وی اظهار داشت: اینک در جشن ملی، مطبوعات و اصحاب رسانه زیر یک سقف قرار می گیرند تا با هم تنفس کنند و دغدغه های ایران را با رسانه واگویه کرده، با مردم تماس مستقیم برقرار کنند و درد مردم را بشنوند.
صالحی افزود: در این آغازین روزهای دولت دوازدهم به نظر می‌رسد که پاره ای از رویکردها را باید جدی تر گرفت، رویکردهایی که در گذشته بود اما می توان به عنوان تابلویی برای عرصه جدید در نظر گرفت.
بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، حسین انتظامی معاون امور مطبوعاتی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه مطبوعات، محمد خدادی مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، محمد علی وکیلی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و نیز جمعی از مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری ها و مهمانان داخلی و خارجی در مصلای امام خمینی(ره) تهران بطور رسمی آغاز به کار کرد.
این رویداد تا 12 آبان ماه دایر است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید محمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برقراری میز خدمت مردمی وزیر فرهنگ در مسجد چهارده معصوم محله امامزاده حسن گفت: خواهران و برادران درخواست‌ها و نیازها و درخواست‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی مختلفی را مطرح کردند. درخواست‌های مردمی دریافت شده و از طریق نهاد ریاست جمهوری به دستگاه‌های مرتبط ارجاع خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


معاون هنری وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی هم گفت: بیشترین دغدغه مردم منطقه ۱۷، کار فرهنگی است

محمود سالاری افزود: شاهد اتفاقات خوبی بودیم، امیدواریم به یاری خداوند بتوانیم به احسن وجه کمک کنیم تا گره‌های موجود گشوده شود.

وی همچنین گفت: تقاضاهای شخصی هم وجود دارد و بیشترین درخواست‌ها درخصوص فضا و امکانات لازم برای انجام دغدغه‌های فرهنگی و اجرای باورهای عمیق برای نیل به نقطه مطلوب است؛ امیدواریم ما هم بتوانیم در این مسیر کمک کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران هم گفت: وزیر فرهنگ به‌عنوان نماینده رئیس‌جمهور درخواست‌ها و نیازهای مردم شنیدند و بخشی از مطالب پاسخگویی و بیشتر درخواست‌های مردمی به صورت مکتوب در ریل پاسخگویی قرار گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند