Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@22:07:09 GMT

مازاد ظرفیت؛ چالش صنعت کشتیرانی جهان

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۰۵۶۶

مازاد ظرفیت؛ چالش صنعت کشتیرانی جهان

تین‌نیوز | 

درخواست جهانی در بخش حمل و نقل دریایی سال گذشته با رشد همراه شد اما سرعت آن پایین تر از سه درصد میانگین و میزان آن از عرضه کمتر است که موجب شده نرخ حمل ونقل و درآمدها در بیشتر بخش ها با افت قابل توجهی همراه باشد.

به گزارش گروه بین الملل مانا و به نقل از آنکتاد، بازبینی حمل و نقل دریایی در سال جاری میلادی نشان می دهد تجارت دریابرد در سال 2016 میلادی با رشد 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصدی همراه بود و به 10 میلیارد و 300 میلیون تن رسید. اگرچه این رشد در مقایسه با رشد 1.8 درصدی در سال 2015 میلادی پیشرفت خوبی بود، تقویت در میزان تقاضا با افزایش 3.2 درصدی در میزان ظرفیت حمل در صنعت به تعادل رسید و رقم یک میلیارد و 860 میلیون تن DWT در اوایل سال جاری میلادی ثبت شد.

بر اساس این گزارش، سایۀ عدم تعادل عرضه-تقاضا در کسب سود در صنعت کشتیرانی به ویژه بازار حمل و نقل کانتینری- بزرگترین سهم بر حسب ارزش- سنگینی می کند و زیان عملیاتی انباشته را به سه میلیارد و 500 میلیون دلار رساند.

دبیر کل آنکتاد در این راستا گفت: روند کند تقاضا با ورود بزرگ شناورها دو برابر و منجر به ادامه یافتن مازاد ظرفیت در این صنعت شد.

این درحالی است که تجارت دریابرد در مسیری به حرکت خود ادامه می دهد که تقویت قدرت هدف اصلی آن است و پیش بینی ها حاکی از آن است که نرخ رشد مرکب سالانۀ در بازۀ زمانی سال 2017-2022 میلادی به 3.2 درصد می رسد و موقعیت حاضر به زودی و به طور نسبی بهبود می یابد در صورتی که صنعت بتواند با مازاد ظرفیت مقابله کند.

این گزارش ادامه داد: ساخت کمتر شناورها، اوراق بیشتر و افزایش تسهیم ظرفیت به ویژه در خصوص ادغام بار در بین خطوط حمل کننده صرفه جویی به مقیاس را افزایش و هزینه های عملیاتی را کاهش می دهد. البته نگرانی ها و خطراتی در خصوص ادغام خطوط کانتینری در صنعت کشتیرانی و ورود شناورهای مگاسایز به بازار در بین خطوط حمل کنندۀ کانتینری وجود دارد.

در همین راستا مدیر بخش تکنولوژی و لجستیک آنکتاد گفت: این خطر آن است که تمرکز بازارِ روبه رشد در بخش حمل و نقل کانتینری به سمت انحصار چندجانبه کشیده شود.

وی افزود: در بسیاری از بازارهای کشورهای درحال توسعه، تنها سه و یا حتی کمتر عرضه کننده فعال هستند. رگولاتورها بر روند توسعه در شرکت های ادغامی کانتینری و ائتلافها نظارت دارند تا رقابت در بازار را ضمانت کنند.

بازبینی قوانین کنسرسیوم ها و ائتلاف ها ضروری است تا تعادل بین تمایل مالکان، بنادر و خطوط کشتیرانی ایجاد شود.

 

 

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد صدرا با شرکت بیش از ۵۰ کارخانه، شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا برگزار مورد بازدید جمعی از مسئولان دانشگاهی، شهرستانی و مدیران شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی قرار گرفت.

دستاورد‌های علمی حاصل از این رویداد شامل تحقق منویات امامان انقلاب و شعار سال، ارتباط دانشگاه و صنعت، فرصت‌های شغلی و کسب‌وکار برای دانشجویان، استفاده از ظرفیت علمی استادان در برای حل مسائل صنعت، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و علمی شهرستان، شناساندن ظرفیت‌های منطقه و استان به جامعه در راستای بیان دستاورد‌ها و پیشرفت‌های نظام، کشف استعداد‌ها و ظرفیت‌ها در این رویداد‌ها و بهره‌مندی دانشگاه و صنعت و زمینه جذب نیروی انسانی به شرکت‌ها و حل مشکلات اشتغال و به تبع آن ازدواج و کاهش مشکلات بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ