Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  پیر حسین کولیوند صبح امروز در مراسم پنجمين همايش پدافند غيرعامل در نظام سلامت اظهار کرد: وزارت بهداشت ساختار پدافند غیر عامل را راه اندازی کرد تا هر کجا که تهدیدی ایجاد شود خیلی سریع وارد عمل شویم.

وی با بیان اینکه نقش انسان در بروز حوادث مشخص بوده و به همین خاطر ما یک پایگاه در امور پدافندی تاسیس کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ستاد پدافند فعالیت‌های خوبی تا به امروز انجام داده و همیشه سعی کرده امکانات و تجهیزات خود را به روز کند تا در شرایط بحران بتواند خدمات خوبی را ارائه دهد.

وی اظهار کرد: کارگروه‌های مختلفی در وزارت بهداشت مانند تحقیقات و فناوری، غذا و دارو، بهداشت، پشتیبانی و  انتقال خون برپا شده که هریک از این کارگروه ها جلسات خوبی با یکدیگر برای هماهنگی بیشتر کارها داشته اند.

کولیوند ادامه داد: کلیپ و کتاب های آموزشی خوبی مانند پروتکل های شیمیایی تدوین شده و به همراه کتاب آموزش همگانی در حوزه تهدیدهای پدافندی در اختیار مردم قرار داده شده است.

تدوین پروتکل مقابله با گرمازدگی در حج

کولیوند ادامه داد: پروتکل پیشگیری از گرما زدگی برای حج امسال در ستاد وزارت بهداشت تدوین شده و این مقوله کمک بسیاری به زائرین در مراسم حج کرد.

وی عنوان کرد: در مراسم حج برای کاروان‌ها و یاوران حج آموزش‌های خوبی داده شد که نتیجه اش پیشگیری از گرما زدگی ۹ درصد از زوار سبب شده بوده است .

تدوین طرح سلامت فوریت خاص در خلیج فارس

وی با بیان اینکه پروتکل ساختمان‌های بلند مرتبه طراحی شده است، افزود: طرح سلامت فوریت خاص در منطقه خلیج فارس تدوین شده است زیرا این مکان حساس بوده و گاز کشور را تامین می شود.

وی اظهار کرد: شرکت های پدافندی ساماندهی شده تا در ساخت بیمارستان ها مشاوره بدهند و همچنین آزمایشگاه های سیار برای اربعین راه اندازی شده است.

وی افزود: کارگاه‌های اموزشی برگزار و رزمایش های شیمیایی در تهران نیز انجام شده است ودر این راستا افراد آموزش های خوبی دیده اند.

کولیوند ادامه داد: بانک اطلاعاتی با همکاری سازمان انرژی اتمی تدوین شده است و در همین راستا برای اعزام نیروهای عملیاتی و حضور در منطقه در مواقع خطر اموزش های لازم داده شده است.

وی افزود: در دانشگاه‌ها تعدادی آمبولانس مستقر کردیم تا مصدومان حملات احتمالی بیوشیمی و بیولوژیکی  را به مراکز درمانی منتقل کنند.

تدوین پروتکل های پدافندی در حوزه سلامت

کولیوند ادادمه داد: تشکیل کارگروه مشترک با سازمان پدافند غیر عامل و پشتیبانی از طرح های وزارت بهداشت از دیگر تقدمات پدافند این وزارتخانه است.

وی با بیان اینکه از طرح های پدافند غیر عامل پشتیبانی کنیم و از خیرین در این راه کمک بگیریم ، تصریح کرد: پایگاه های اورژانس شهری و جاده‌ای را باید توسعه بدهیم و ما از تجارب تیم های اعزامی تخصصی وزارت بهداشت استفاده کنیم.

وی گفت:  شرایط سیاسی کشور ما را مقید کرده تا خودمان را از هر نظر آماده کنیم و باید برنامه ریزی خوبی در این زمینه باشیم.

کولیوند یاد آور شد: یک سوی بروز حادثه، انسان است. در حادثه تروریستی سامرا  ۱۱۵ نفر مجروح شدند و به دلیل آمادگی پدافندی همه مصدومان را در مدت کوتاهی به کشور منتقل کردیم.

وی یاد آور شد: سپاه یک بیمارستان مجهز به تهدیدهای پدافندی ساخته است. ما باید در برابر هر حادثه ای مجهز باشیم و خود را برای رویارویی با هر گونه اتفاقی آماده کنیم.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • حملات مقاومت به محل استقرار نظامیان اشغالگر در جنوب غزه
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه
  • مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • شهادت ۳۴ فلسطینی در حملات امروز اشغالگران به نوار غزه
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند