Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@12:59:49 GMT

اجرای طرح «کانون، مدرسه» در بیش از ۲۳۰ مدرسه فارس

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۲۹۱۲

اجرای طرح «کانون، مدرسه» در بیش از ۲۳۰ مدرسه فارس

خبرگزاری شبستان: مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس گفت: بر اساس تفاهم نامه همکاری این کانون و آموزش و پرورش استان، طرح «کانون، مدرسه» در بیش از ۲۳۰ مدرسه فارس برای دومین سال پیاپی، اجرا می شود.

زهرا افتخاری، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز گفت: بر اساس تفاهم نامه همکاری این کانون و آموزش و پرورش استان، طرح «کانون، مدرسه» در بیش از 230 مدرسه فارس برای دومین سال پیاپی، اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس افزود: تاکنون همکاری های خوبی بین آموزش و پرورش و کانون وجود داشته است که با انعقاد این تفاهم نامه  نیز همکاری و تعامل  بیشتری برای گسترش کمی و کیفی خدمات آموزشی غیر مستقیم به دانش آموزان بین آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راستای چشم انداز، ماموریت ها و اهداف خود نقش مهمی در ایجاد فضای مناسب برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی دارد، اضافه کرد: این تفاهم نامه در 6 ماده تنظیم شده است و در آن برنامه های اجرایی متناسب با امکانات و قابلیت های طرف های تفاهم نامه تهیه و برای اجرا به ادارات آموزش و پرورش ارسال می شود.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: این طرح برای دومین سالی است که اجرا می شود و تا کنون پنج هزار و 350 دانش آموز پایه دوم تا ششم ابتدایی در 184 مدرسه استان تحت پوشش قرار گرفته اند و در سال جدید نیز از هر شهرستان و منطقه استان، 2 مدرسه پسرانه و 2 مدرسه دخترانه تحت پوشش قرار می گیرند.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس در خصوص اهداف انعقاد این تفاهم نامه، اظهار داشت: ترویج و گسترش شیوه های مطالعه، بهره مندی عموم کودکان از خدمات و محصولات فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تبادل دانش و تجارب مربیان و معلمان و دستیابی به مطلوب ترین و خلاقانه ترین شیوه ها از جمله این اهداف هستند.

 

افتخاری در خصوص تعهدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این تفاهم نامه یادآور شد:هم گفت: کانون متعهد می شود طی سال تحصیلی جاری طرح کانون مدرسه را در تمامی مراکز فرهنگی و هنری کانون و مدارس برای دانش آموزان پایه های دوم تا ششم ابتدایی به اجرا در آورد.

 

وی اظهارداشت: حضور مربیان فرهنگی، هنری و ادبی در مراکز سیار روستایی و شهری در مدارس، فراهم ساختن زمینه آموزش شیوه های اثر بخش و خلاقانه فعالیت با کودکان به معلمان، انعکاس آثار منتخب دانش آموزان در رشته های فرهنگی، هنری و ادبی در پرتال کودک، اختصاص تخفیف خرید کتاب برای دانش آموزان و کتابخانه های مدارس روستایی و عشایری با 35 درصد و برای دانش آموزان و کتابخانه های مدارس شهری با 25 درصد تخفیف در قالب برپایی نمایشگاه های کتاب در مدارس، از جمله تعهدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این تفاهم نامه است.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند