Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران در واکنش به گزارش کلانتری رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به برخی اسناد و مصوبات پیشین در خصوص رفع آلودگی هوای تهران خواستار بازبینی و تجدیدنظر در این مصوبات شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز در هفدهمین جلسه شورای شهر تهران در واکنش به گزارش عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست با تقدیر از این گزارش گفت: در تفاهمنامه پارک پردیسان اعتماد متقابلی بین دولت، محیط زیست و شهرداری به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رفع مشکلات زیست‌محیطی زمان‌بر است، گفت: گاهی در گذشته پیشنهاداتی می‌شد که 6 ماه امکانات و مسئولیت در اختیار شهرداری قرار گیرد تا در 6 ماه مشکلات زیست‌محیطی حل شود اما این مشکلات با 6 ماه و یک سال حل نمی‌شود.

عضو شورای شهر تهران در ادامه بر این نکته تاکید کرد که 3 سند در شورای شهر و شهرداری داریم که به موضوع حفاظت محیط زیست و آلودگی هوا اختصاص دارد.

مسجدجامعی با تاکید بر این که بر روی این اسناد توجه زیادی شده است، گفت: سند نخست، پرداختن به موضوع محیط زیست با تاکید بر حقوق شهروندی بوده است و در آن بحث دفاع از حقوق شهروندان در برابر آلودگی هوا مطرح شده است.

عضو شورای شهر تهران افزود: سند دیگر مربوط به پیشنهادات مجلس و دولت برای رویکرد نوین به کاهش آلودگی هوای تهران است.

وی همچنین به تفاهمنامه همکاری بین شوراهای شهر و محیط زیست اشاره کرد و از کلانتری رئیس سازمان محیط زیست درخواست کرد که دستور بازبینی این اسناد داده شود.

مسجدجامعی همچنین خواستار این موضوع شد که به صورت منطقه‌ای و محلی مقتضیات زیست محیطی شهر تهران تهیه شود تا ملاک عمل مدیریت شهری باشد.

عضو شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: قرار بود از منبع مابه‌التفاوت افزایش نرخ حامل‌های انرژی درصدی برای کاهش آلودگی هوای تهران صرف شود که این موضوع هنوز رخ نداده و ضرورت دارد که این موضوع پیگیری شود.

انتهای پیام /

R1415/P1014142/S2,25/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و تقدیر از دغدغه مندی اساتید و نخبگان دانشگاهی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست گفت: سوم تا نهم اردیبهشت در تقویم کشور به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است و برنامه‌های مختلفی طی این هفته با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین"توسط اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی انجام می‌شود که هدف نهایی این برنامه‌ها افزایش آگاهی و ارتقا حس مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و زمین پاک است و همانگونه که در شعار امسال نیز آمده است این مهم با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم و پیگیری و انجام دقیق مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌های دولتی محقق می‌شود.

وی افزود: آلودگی‌های پلاستیکی در سراسر جهان تبدیل به یک تهدید محیط زیستی شده است و از سال ۱۹۵۰ که پلاستیک برای نخستین بار و با توجیه حفاظت از محیط زیست معرفی و تولید شد، تاکنون ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده که تجزیه آنها در طبیعت صد‌ها سال زمان می‌برد.

شهند ادامه داد: کشور ما هفدمین کشور دنیا در زمینه تولید پلاستیک است و متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد استفاده از پلاستیک از سوی جامعه هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح سبک زندگی و به حداقل رساندن مصرف پلاستیک به ویژه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مسائل موجود در حوزه محیط زیست استان با اصلاح و تجدید نظر در رویه‌های موجود در حوزه کشاورزی رفع می‌شود، عنوان کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده، قریب به یک میلیون تن ضایعات کشاورزی در استان تولید می‌شود که این مقدار بسیار قابل تامل است و سلامتی محیط زیست استان را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند. 

شهند ادامه داد: در مواردی شاهد این هستیم هزینه‌ای که از قبال تولید این محصولات برای محیط زیست استان با مصرف منابع اب و خاک و آلودگی‌های ناشی از آن ایجاد می‌شود، بسیار بیشتر از درامدی است که کشاورز کسب می‌کند و بدین ترتیب ادامه این روند توجیه علمی و منطقی ندارد.

وی با بیان اینکه مساله حفظ محیط زیست اساسا موضوعی فرهنگی – اجتماعی است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان در کنار وظیفه نظارتی و برخورد‌های قانونی، آموزش‌های محیط زیستی را در راستای ارتقا و اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست در شهرستان‌های سراسر استان دنبال می‌کند و رویکرد این اداره کل، مردمی سازی حفاظت از محیط زیست است.

در ادامه نشست اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی مدیریت پسماند‌ها و ضایعات به ویژه در بخش کشاورزی پرداختند.

دیگر خبرها

  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • مداوای بچه کفتار توسط مرد دوست دار محیط زیست
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان