Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیر کل دفتر کار دانش آموزش و پرورش مهارت آموزی را از تکالیف اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: امسال بیش از 44 هزار نفر بیشتر از سال گذشته در پایه دهم شاخه کار دانش ثبت نام کردند.

سید مصطفی آذرکیش روز یکشنبه با حضور در غرفه ایرنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها درگفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار کرد: مبنای فعالیت آموزش و پرورش، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مهارت آموزی یکی از تکالیف اصلی این سند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بر اساس این تکلیف، دانش آموزان در تمام دوره های تحصیلی باید با مشاغل و حرفه های مورد نیاز جامعه آشنا شوند، ادامه داد: در بیان این ارزش ها هم گفته شده ،این مهارت آموزی باید منجر به آن شود که هر دانش آموز بعد از اتمام تحصیل، توانایی کسب حلال را داشته باشد و آموزش و پرورش از آنجا که مبنای تصمیم گیری های خود را این سند قرار داده است، در دوره ابتدایی و متوسطه اول بر اساس حوزه های یازده گانه تربیت و یادگیری، درس کار و فناوری را وارد مجموعه دروس کرده است.
به گفته آذرکیش، آموزش و پرورش پودمان هایی را هم تدارک دیده که دانش آموزان با مشاغل مختلف آشنا و مهارت آموزی در آنها تقویت شود.
مدیر کل دفتر کار دانش آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوره ابتدایی عمدتا بچه ها یاد می گیرند که کار خوب و مقدس است، اضافه کرد: دانش آموزان در دوره متوسطه اول، مشاغل مختلف موجود را شناخته و استعداد خود را برآن اساس می سنجند و این افراد در پایان دوره متوسطه اول هم هدایت شغلی و تحصیلی می شوند.

** مهارت آموزی اولین بند مورد اشاره در پیوست ریاست جمهوری
آذرکیش ادامه داد: سپس برخی دانش آموزان در این مرحله وارد دوره نظری می شوند، برخی وارد هنرستان های فنی حرفه ای با 41 رشته و تعدادی نیز هنرستانهای کار دانش با 160 رشته را می شوند.
به گفته وی، تنوع و تعدد رشته ها در شاخه کار و دانش در دوره متوسطه دوم که دوره نیمه تخصصی است، به نوعی پاسخگویی به نیاز جامعه به بازار کار است.
مدیر کل دفتر کار دانش آموزش و پرورش گفت: اخیرا بر اساس تکلیفی که در پیوست ابلاغ رئیس جمهوری برای وزیر آموزش و پرورش آمده و در اولین بند از اولویت های تخصصی آن بر مهارت آموزی نوجوانان و جوانان برای ورود به بازار کار تاکید شده که این اهمیت مهارت اموزی را در تحقق اقتصاد مقاومتی و کاهش نرخ بیکاری نشان می دهد.
وی با بیان اینکه تربیت تولید داخلی با مهارت آموزی است، افزود: اخیرا شاهد نواختن زنگ بازگشایی مدارس توسط رئیس جمهوری در یکی از هنرستان های کشور بودیم هرچند سال گذشته هم چنین بود که این امر، توجه عامه جامعه را به سمت مهارت آموزی بیشتر می کند.
آذرکیش با بیان اینکه امسال 44 هزار نفر بیش از سال گذشته در پایه دهم شاخه کار دانش ثبت نام کردند، اظهارداشت: این نشان از رشد 4.1 درصدی دارد، سال قبل در این پایه 149 هزار نفر دانش آموز داشتیم در حالیکه امسال این عدد به 193 هزار نفر افزایش یافت و این نشان می دهد مجموعه فعالیت های آموزش و پرورش به تغییرنگاه ها در جامعه انجامیده است.
وی درباره فعالیت های حرفه ای ایرنا نیز گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی با یک نگاه ملی به موضوعات می پردازد و با تحلیل های خوب در موضوعات تخصصی بخصوص مهارت آموزی به ترویج فرهنگ کار، کارآفرینی و معرفی بهتر آن به جامعه کمک می کند.
فراهنگ**1880**1055
خبرنگار: پروین اروجی**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد

روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه، سومین دوره مسابقات کیدکد با هدف شناسایی دانش‌آموزان مستعد در زمینه برنامه‌نویسی و رباتیک در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

این دوره از مسابقات با حمایت روبیکا و حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز از سنین ۷ تا ۱۷ سال از سرتاسر ایران برگزار شد. هدف این رویداد ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی وکشف و پرورش استعدادهای دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک بود. این رقابت‌ها به‌صورت زنده از سوپراپلیکیشن روبیکا پخش شد.

در سومین دوره کیدکد شرکت‌کننده‌ها در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن‌سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه‌نویسی بر روی سخت افزار(IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO به رقابت پرداختند.

در پایان دانش‌آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. نتایج نهایی این دوره از مسابقات در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه طی مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد. در مراسم اختتامیه که با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار می‌شود، از برندگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

روابط عمومی روبیکا در مورد هدف حمایت از رویداد «کیدکد» گفت: «پلتفرم روبیکا در سال جاری سیاست‌های جدیدی را برای حمایت از کسب و کارهای نوین و دیجیتال پیش رو گرفته است و با شعار «زندگی دیجیتال با روبیکا» تلاش می‌کند تا سرویس های متنوعی را به این سوپراپلیکیشن اضافه کند. بدون شک، حمایت از نسل آینده‌ساز کارآفرین و متخصص، از مسئولیت‌ها و وظایف روبیکا است و ما در این راستا تمام همت و تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.»

دیگر خبرها

  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران