Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه پروتکل پیشگیری از گرما زدگی برای حج امسال در ستاد وزارت بهداشت تدوین شده است، گفت: در مراسم حج برای کاروان‌ها و یاوران حج، آموزش‌های خوبی داده شد که نتیجه اش پیشگیری از گرما زدگی در زائرین بوده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند در همایش پدافند غیرعامل با بیان اینکه وزارت بهداشت ساختار پدافند غیر عامل را راه اندازی کرد تا هرجا که تهدیدی ایجاد شود خیلی سریع وارد عمل شود، گفت: ستاد پدافند غیر عامل فعالیت‌های خوبی تا به امروز انجام داده و همیشه سعی کرده امکانات و تجهیزات خود را به روز کند تا در شرایط بحران بتواند خدمات خوبی را ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: کارگروه‌های مختلفی در وزارت بهداشت مانند تحقیقات و فناوری، غذا و دارو، بهداشت، پشتیبانی و انتقال خون تشکیل شده که هریک از این کارگروه‌ها جلسات خوبی با یکدیگر برای هماهنگی بیشتر فعالیت هاداشته اند.

دکتر کولیوند بیان کرد: کلیپ و کتاب‌های آموزشی خوبی مانند "پروتکل‌های شیمیایی" تدوین شده و به همراه کتاب آموزش همگانی در حوزه تهدیدهای پدافندی در اختیار مردم قرار داده شده است.

سرپرست اورژانس کشور با بیان اینکه پروتکل پیشگیری از گرما زدگی برای حج امسال در ستاد وزارت بهداشت تدوین شده و این مقوله کمک بسیاری به زائرین در مراسم حج کرد، ادامه داد: در مراسم حج برای کاروان‌ها و یاوران حج، آموزش‌های خوبی داده شد که نتیجه اش پیشگیری از گرما زدگی در زائرین بوده است.


وی گفت: کارگاه‌های آموزشی و رزمایش‌های شیمیایی در تهران نیز انجام شده است و در این راستا افراد آموزش‌های خوبی دیده اند.

دکتر کولیوند گفت: با توجه به مراسم اربعین، در دانشگاه‌های علوم پزشکی، تعدادی آمبولانس مستقر کردیم تا مصدومان حملات احتمالی بیوشیمی و بیولوژیکی را به مراکز درمانی منتقل کنند.

وی با بیان اینکه تشکیل کارگروه مشترک با سازمان پدافند غیر عامل و پشتیبانی از طرح‌های وزارت بهداشت، از دیگر اقدمات پدافند غیر عامل وزارت بهداشت است، ادامه داد: پایگاه‌های اورژانس شهری و جاده‌ای را باید توسعه بدهیم و از تجارب تیم‌های اعزامی تخصصی وزارت بهداشت استفاده کنیم.

سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به حادثه تروریستی سامرا و مجروح شدن ۱۱۵ نفر در این حادثه، گفت: به دلیل آمادگی پدافندی. همه مصدومان را در مدت کوتاهی به کشور منتقل کردیم و ما باید در برابر وقوع هر حادثه‌ای مجهز باشیم و خود را برای رویارویی با هر گونه اتفاقی آماده کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر