Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت از همکاری نمایندگان مجلس در رای اعتماد به وزیران علوم و نیرو تشکر کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ رئیس جمهور در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت ضمن تبریک رأی اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به آقایان غلامی و اردکانیان به عنوان وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و نیرو، به نقش مهم دانشگاه ها در تربیت مدیران سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و علمی اشاره و تصریح کرد که انتظار است که دانشگاه ‌ها حضور مؤثرتری در حل مسائل و معضلات مهم کشور ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی ، اتصال دانشگاهها به بخش تولید، کار و بازار را ضروری دانست و دانشگاهها را به تأمین نیازهای واقعی جامعه و تصدی مسئولیتهای مهم و حساس و اتخاذ تدابیری برای نیل به این مقصود توصیه کرد.
دکتر روحانی مدیریت شایسته منابع آب کشور را از اولویتهای وزارت نیرو دانسته و با توجه به تجربیات ارزنده و دانش آقای اردکانیان اظهار امیدواری کرد که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست با وزارت نیرو، شاهد مدیریت بهتر منابع آب کشور باشیم.
رئیس ‌جمهور در ادامه از همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های مربوط، رییس مجلس و هیأت رییسه و همچنین از سرپرستان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و نیرو که در این مدت به خوبی ایفای مسئولیت کردند، تشکر کرد.

رأی اعتماد دولت به استانداران منتخب چندین استان کشور
هیئت وزیران در ادامه جلسه به استانداران پیشنهادی استان‌های اردبیل، اصفهان، مازندران و یزد رأی اعتماد داد.
بر این اساس، آقایان اکبر بهنام جو، محسن مهرعلیزاده، محمد اسلامی ورنام خواستی و محمود زمانی به ترتیب به عنوان استانداران استان‌های اردبیل، اصفهان، مازندران و یزد منصوب شدند.
رییس جمهور با تبریک مسئولیت استانداران و فرصت خدمتی که در اختیار آنان برای خدمت به مردم قرار گرفته است، آنان را به رعایت اعتدال، تلاش بر حفظ وحدت مردم، رعایت حقوق اقوام و مذاهب، زنان و جوانان توصیه کرد.
ارتباط با ائمه جمعه، شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و جریان‌های مختلف از دیگر توصیه های رییس جمهور بود.
دکتر روحانی استان‌های اصفهان و یزد و مازندران را از لحاظ گردشگری دارای اهمیت ویژه دانسته و استانداران این استان‌ها را به توسعه صنعت گردشگری در استان سفارش کرد.
رییس جمهور مردم استان اصفهان را مردمی وفادار، پرتلاش، خوش فهم و فعال و با نقش‌آفرینی‌های مهم و نمونه در انقلاب و دفاع مقدس ذکر کرد و آقای مهرعلیزاده را با تجربیات خوب و متنوع عضوی سیاسی، اجرایی و با سوابق ارزنده دانست و بر ارتباط بسیار صمیمی با شخصیت بسیار ارزشمند آیت الله مظاهری که همواره کمک نظام و دولت و خیرخواه آن بوده، توصیه نمود.
رئیس‌‌جمهور، استان مازندران را به لحاظ کشاورزی، صنعتی، برخورداری از بنادر مهم، همسایگی با کشورهای مختلف و فرصت‌های ارتباطی دارای اهمیت ذکر کرد و ضمن تأکید بر لزوم توسعه صنعتی سازگار با محیط زیست در استان و اتخاذ تدابیری برای حل مشکل زباله در این استان و دیگر استان‌های شمالی کشور، دستگاه‌های مسئول از جمله سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت کشور و شهرداری‌ها را به حل این مشکل و حفظ جنگل‌ها و برقراری تعادل بین شرق و غرب مازندران در تقسیم‌بندی منابع سفارش نمود.
دکتر روحانی، استاندار یزد را به تقویت الفت مذهبی و رعایت حقوق زرتشتی‌ها که از اصیل‌ترین ایرانی‌های قدیمی و باستانی هستند و دین آنان در قانون اساسی به عنوان دین رسمی پذیرفته شده است، سفارش کرد و اظهار داشت که همواره یکی از افتخارات اسلام روابط مسالمت‌آمیز با مردم دیگر و احترام به آنان بوده است.
وی استان اردبیل را که مردمان شریف آن در عشق به اهل بیت زبانزد هستند، به جهت همسایگی با کشور آذربایجان و روابط خوب و قابل گسترش با این کشور از استانهای مهم ذکر کرد و بر توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه تأکید نمود.
رییس جمهور تلاش برای آبادانی کشور و فرصت خدمت به مردم را از توفیقات الهی دانست و تأکید کرد که ضمن شکرگزاری و بهره گیری از این فرصت تلاش کنند.

 دوره بازپرداخت تسهیلات ارزی به صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران به عراق تمدید شد
هیأت وزیران به منظور رفع مشکلات صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران به کشور عراق، با تمدید دوره بازپرداخت تسهیلات ارزی به آنها برای مدت یک سال موافقت کرد.
دولت همچنین مصوب کرد هرگونه هزینه ناشی از تمدید از جمله هزینه کارمزد تمدید ضمانت‌نامه و سود متعلقه سال قبل از تمدید، در صورت عدم پرداخت از سوی پیمانکاران و بنا به درخواست پیمانکاران در زمان تمدید تسهیلات، محاسبه و به حساب بدهی پیمانکاران منظور شده و هم زمان با تسویه اصل تسهیلات در پایان دوران تمدید دریافت گردد.

 بررسی و تصویب راهکارهای تحقق اقدام مالی مبارزه با تروریسم
هیأت وزیران در ادامه، آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم را مورد بررسی و تصویب قرار داد. همچنین لوایح اصلاح قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم و مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم از دیگر مصوبات عصر یکشنبه هیأت وزیران بود.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح

صنعت نفت و گاز طی سال های گذشته هدف تحریم ها قرار گرفتند و برای فروش آن ها از مبادی رسمی با مشکلات عدیده ای روبرو شدیم. هدف تحریم کنندگان این بود که از طریق مسدود کردن راه های کسب درآمدهای ارزی کشور به دولت فشار بیاورند که در مذاکرات تسلیم شود. اما در نهایت این اتفاق نیفتاد و راه هایی برای فروش نفت و گاز کشور پیدا کردیم. فروش گاز کشور از طریق خطوط لوله صورت می گیرد و مشتریان ما همسایگان هستند. در همین راستا، وزارت نفت به اعمال دیپلماسی فعال انرژی به منظور ایجاد بستری برای فروش گاز کشور مبادرت کرد.  در چارچوب سیاست های وزارت نفت شاهد اقداماتی همچون بهبود روابط با ترکمنستان و از سرگیری سوآپ گاز از این کشور و تلاش برای احیای خط لوله صلح (ایران-پاکستان-هند) هستیم.

بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم بر اثر به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی توسط دولت فعلی حاصل شد.  سهراب دل انگیزان، استاد اقتصاد دانشگاه رازی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی کشور طی سال های گذشته و حل و فصل مشکلات مان با همسایگان در حوزه انرژی خاطرنشان کرد: منطقی است که باید در تبادلات انرژی خود را در منطقه بهبود ببخشیم و از این فرصت نهایت بهره برداری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: موفقیت در حوزه توسعه روابط با همسایگان در حوزه انرژی بسیار کلیدی و مهم است زیرا که ارتباط با همسایگان در حوزه انرژی به کاهش هزینه های حمل و نقل، بهبود روابط سیاسی و تقویت ارتباطات مرزی منجر می شود و به لحاظ کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری به نفع ماست. به همین دلیل، دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده توسط دولت اهمیت دارد. از همین رو دولت توانست هوشمندی خوبی در زمینه از سرگیری سوآپ گاز با ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح داشته باشد.

استاد اقتصاد دانشگاه رازی خاطرنشان کرد: با توجه به تمامی آنچه در بالا گفته شد، احیای روابط مان با ترکمنستان و از سر گیری سوآپ گاز از این کشور مثبت ارزیابی می شود.

دل انگیزان گفت: برنامه ریزی برای افزایش مبادلات انرژی با پاکستان در وزارت نفت کشور اقدام درستی است. از ابتدا در چارچوب اکو ایران، پاکستان و ترکیه به عنوان بنیانگذاران این سازمان مکلف بودند در بخش هایی که در حوزه های مشترک قرار دارند، رابطه تهاتری با یکدیگر برقرار کنند.

وی ادامه داد: پاکستان به دلیل برخی مشکلات در صدد است که به تقویت روابط با کشورهای همسایه فارغ از مخالفت آمریکا بپردازد. این فرصت خوبی برای تهران است که به تقویت روابط در حوزه انرژی با اسلام آباد بپردازد. در همین ارتباط، قرار شده است که پاکستان خط لوله صلح را در بخش مربوط به خودش تکمیل کند که اتفاق خوبی است.

استاد اقتصاد دانشگاه رازی خاطرنشان کرد: در برقراری روابط با پاکستان باید مراقبت کنیم که تبادلات با پول ایران و یا پول دو طرف صورت بگیرد. همچنین باید به دنبال انعقاد قراردادهای بلندمدت با اسلام آباد باشیم.

دل انگیزان گفت: کلیت دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده توسط وزارت نفت از این منظر که دولت را وارد ارتباطات مسالمت آمیز با کشورهای همسایه می کند، بسیار قابل قبول است.

وی ادامه داد: به اجرا گذاشتن سیاست هایی همچون توسعه زنجیره ارزش محصولات و صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها مثبت ارزیابی می شود. همچنین در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی نیز باید دقت کنیم که ظرفیت خود را برای نگه داشت متخصصان در داخل حفظ کنیم و این سیاست بستری برای خروج متخصصان از کشور نشود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • قرارداد ژاوی با بارسلونا تمدید شد
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در شهرستان اردبیل در دست اقدام است
  • توسعه فضا‌های بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)