Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، اسحاق جهانگیری، آیین‌نامه تعیین سقف حق بیمه شخص ثالث و نحوه تخفیف، افزایش یا تقسیط آن را ابلاغ کرد. متن کامل این ابلاغیه به این شرح است:

وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت کشور، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛

هیأت وزیران در جلسه ۱۳۹۶/۷/۲۶ به پیشنهاد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تأیید شورای عالی بیمه سلامت و به استناد ماده ۱۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه ـ مصوب ۱۳۹۵ آیین نامه تعیین سقف حق بیمه شخص ثالث و نحوه تخفیف، افزایش یا تقسیط آن را به شرح زیر تصویب کرد:

آیین‌نامه تعیین سقف حق بیمه شخص ثالث و نحوه تخفیف، افزایش یا تقسیط آن

ماده ۱ ـ در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند و سایر اصطلاحات تابع تعاریف مندرج در قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵ است؛

الف ـ قانون: قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵

ب ـ بیمه شخص ثالث: بیمه موضوع ماده ۲ قانون

پ ـ بیمه‌گر: شرکت سهامی بیمه ایران و یا هر شرکت بیمه غیردولتی که مجوز فعالیت در رشته بیمه شخص ثالث از بیمه مرکزی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ت ـ بیمه‌گذار: هر شخص حقیقی یا حقوقی اعم از مالک وسیله نقلیه یا متصرف آن که قرارداد بیمه شخص ثالث را با بیمه‌گر منعقد می‌کند.

ث ـ حق بیمه پایه: حق بیمه‌ای که قبل از اعمال هر گونه افزایش یا کاهش بابت مواردی از قبیل نوع کاربری و سابقه رانندگی و بیمه‌ای دارنده برای یک نوع وسیله نقلیه تعیین می‌شود.

ج ـ هزینه خسارت واقع شده: خسارت پرداختی در هر سال مالی به اضافه خسارت معوق پایان آن سال منهای خسارت معوق ابتدای آن سال.

ماده ۲ ـ سقف نرخ‌های حق بیمه پایه بیمه شخص ثالث از حاصل جمع اقلام هزینه‌ای منهای درآمد سرمایه‌گذاری به علاوه حاشیه سود به شرح زیر تعیین می‌شود:

الف ـ اقلام هزینه‌ای:

۱ـ هزینه خسارت شامل مجموع هزینه خسارت واقع شده و هزینه‌های رسیدگی و ارزیابی خسارت بیمه شخص ثالث است.

۲ـ هزینه اداری و عمومی شامل سهم بیمه شخص ثالث از کل هزینه‌های اداری و عمومی بیمه‌گران است و به نسبت سهم حق بیمه صادره بیمه شخص ثالث از کل حق بیمه صادره بیمه‌گران محاسبه می‌شود. حداکثر این هزینه که می‌تواند در تعیین حق بیمه منظور شود، شش درصد حق بیمه صادره بیمه شخص ثالث است.

۳ـ هزینه کارمزد فروش و صدور شامل کارمزد و هزینه صدور پرداختی به نمایندگان یا کارگزاران رسمی بیمه بابت شخص ثالث است. حداکثر این هزینه که می‌تواند در تعیین حق بیمه منظور شود، شش درصد حق بیمه صادره بیمه شخص ثالث است.

۴ـ هزینه‌های قانونی موضوع بند الف ماده (۲۴) قانون، ماده ۳۰ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳ و مبالغی که بر اساس قوانین مربوط توسط بیمه‌گران به حساب خزانه واریز می‌شود تا در اختیار دستگاه اجرایی ذیربط قرار گیرد.

ب ـ درآمد سرمایه‌گذاری:

سود حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی بیمه شخص ثالث که از حاصل ضرب کل سود حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی بیمه‌های غیرزندگی در نسبت سهم ذخایر فنی این بیمه از کل ذخایر فنی بیمه‌های غیرزندگی به شرح زیر محاسبه می‌شود و از اقلام هزینه‌ای کسر می‌گردد.

ذخایر فنی بیمه شخص ثالث × کل سود حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی بیمه‌های غیرزندگی = درآمد سرمایه‌گذاری کل ذخایر فنی بیمه‌های غیرزندگی

پ ـ حاشیه سود:

سودی که پس از محاسبات فوق (کسر هزینه‌ها و درآمد سرمایه‌گذاری‌های موضوع بندهای الف و ب این ماده) بابت سرمایه‌گذاری و خطرپذیری سهامداران شرکت بیمه در محاسبات مربوط به تعیین حق بیمه شخص ثالث منظور می‌شود. حداکثر سودی که می‌تواند در تعیین حق بیمه منظور شود، حداکثر ۱۰ درصد حق بیمه صادره است.

تبصره ۱ ـ اقلام هزینه‌ای و درآمد سرمایه‌گذاری موضوع این ماده بر اساس تلفیق اطلاعات آخرین صورت‌های مالی سالانه حسابرسی شده کلیه بیمه‌گذارانی که در بیمه شخص ثالث فعالیت داشته‌اند و سایر اطلاعات مورد تأیید بیمه مرکزی از قبیل آمار حوادث رانندگی و تعداد وسایل نقلیه، برای سال مورد نظر محاسبه می‌شود.

تبصره ۲ ـ در اجرای بند (پ) ماده (۱۸) قانون، حداکثر سود موضوع بند (پ) این ماده برای خودروهای سواری ارزان قیمت اقشار متوسط و ضعیف پنج درصد و برای موتورسیکلت سه درصد حق بیمه صادره تعیین می‌شود. مصادیق خودروهای سواری ارزان قیمت در نرخ‌نامه موضوع تبصره (۳) ماده (۱۸) قانون مشخص می‌شود.

تبصره ۳ـ نرخ‌های حق بیمه پایه که مطابق این ماده و با رعایت فرآیند مندرج در ماده (۳) این آیین‌نامه توسط شورای عالی بیمه سلامت کشور محاسبه و ابلاغ می‌شود. در سقف نرخ‌های مقرر در تصویب‌نامه شماره ۳۴۶۰۸ / ت ۴۱۵۷۴ ک مورخ ۱۳۹۰/۲/۱۹ مجاز است.

ماده ۳ ـ بیمه مرکزی قبل از شروع هر سال، نرخ حق بیمه پایه هر یک از انواع وسایل نقلیه را با رعایت سقف‌ها و الزامات مقرر در ماده (۲) این آیین‌نامه محاسبه و به عنوان نرخ نامه حق‌بیمه موضوع تبصره (۳) ماده (۱۸) قانون به شورای عالی بیمه سلامت کشور پیشنهاد می‌نماید و پس از تعیین نرخ حق بیمه پایه توسط شورای یاد شده، حق بیمه پایه انواع وسایل نقلیه را بر اساس نرخ نامه مصوب آن شورا محاسبه و به بیمه‌گر ابلاغ می نماید. بیمه‌گر و نمایندگان وی مکلفند جدول مبالغ حق بیمه را در معرض دید متقاضیان قرار دهند.

ماده ۴ ـ حق بیمه پایه آن دسته از وسایل نقلیه‌ای که مشمول هر یک از بندهای جدول زیر باشند، به میزان درصدهای تعیین شده افزایش می‌یابد:

ماده ۵-به حق بیمه پایه آن دسته از وسایل نقلیه که مشمول هر یک از بندهای جدول زیر باشند، به میزان درصدهای تعیین شده تخفیف تعلق می گیرد:

ماده ۶-در صورتی که خسارتی از محل بیمه نامه پرداخت نشود، بیمه گر موظف است پس از اعمال تخفیفات موضوع ماده (۵) این آیین نامه، از سال دوم به بعد هنگام تجدید بیمه نامه به ازای هر سال پنج درصد و حداکثر هفتاد درصد تخفیف عدم خسارت در حق بیمه پایه موضوع ماده (۳) این آیین نامه اعمال نماید. این تخفیف در جدول موضوع تبصره (۲) این ماده به عنوان واحد محسوب می شود.

تبصره ۱-مادامی که درصد تخفیف عدم خسارتی که به موجب مقررات قبلی به دارنده تعلق گرفته است بیش از درصدهای متعلقه طبق این آیین نامه باشد، هنگام تجدید بیمه نامه درصد تخفیف قبلی ملاک عمل قرار می گیرد.

تبصره ۲-درصد تخفیف عدم خسارت آن دسته از دارندگانی که در مدت اعتبار بیمه نامه موجب پرداخت خسارت از محل بیمه نامه شوند، هنگام تجدید بیمه نامه به تناسب نوع و تعداد خسارت، به شرح جدول زیر کاهش می یابد:

تبصره ۳-در صورتی که در طول مدت اعتبار بیمه نامه، در یک حادثه بیمه گر هم خسارت مالی و هم خسارت بدنی پرداخت نموده باشد، صرفا واحدهای مقرر برای خسارت های بدنی ملاک محاسبه خواهند بود.

تبصره ۴-در صورتی که دارنده فاقد تخفیف باشد یا کاهش میزان تخفیف وی بر اساس جدول فوق بیش از درصد تخفیف سال های قبل باشد، حق بیمه پایه موضوع ماده (۳) این آیین نامه معادل مابه التفاوت آنها افزایش خواهد یافت.

ماده ۷-حق بیمه پایه ای که با رعایت ماده (۳) این آیین نامه تعیین می شود برای بیمه نامه هایی با مدت یک سال است و چنانچه مدت بیمه نامه کمتر از یک سال باشد، حق بیمه پایه آن به شرح جدول زیر محاسبه خواهد شد:

ماده ۸-بیمه گر مجاز است با رعایت شرایط زیر حق بیمه شخص ثالث بیمه نامه های یک ساله را به صورت اقساطی دریافت نماید:

الف-در صورتی که شخص حقوقی متعهد شود که اقساط حق بیمه وسایل نقلیه متعلق به خود یا کارکنان خود و یا والدین، همسر و یا اولاد کارکنان را از حقوق آنها کسر و در وجه بیمه گر پرداخت نماید، باید حداقل بیست و پنج درصد مبلغ حق بیمه همزمان با صدور بیمه نامه دریافت گردد و باقیمانده حق بیمه به نحوی تقسیط شود که کل حق بیمه حداکثر در شش ماه اول اعتبار بیمه نامه وصول شود.

ب-برای سایر اشخاص حقیقی در صورتی که حداقل ۵۰ درصد مبلغ حق بیمه همزمان با صدور بیمه نامه دریافت گردد و باقیمانده حق بیمه به نحوی تقسیط شود که کل حق بیمه حداکثر در شش ماه اول اعتبار بیه نامه وصول شود.

تبصره ۱-بیمه گر موظف است در بیمه نامه قسطی مبلغ هر قسط و سررسید آن را درج نماید.

تبصره ۲-در صورت انتقال مالکیت وسیله نقلیه به دیگری، انتقال گیرنده مسئول پرداخت اقساط باقیمانده حق بیمه (اعم از سررسید شده یا سررسیده نشده) خواهد بود.

تبصره ۳-تاخیر در پرداخت یا عدم پرداخت اقساط حق بیمه رافع مسئولیت بیمه گر در قبال زیان دیدگان و سایر اشخاص ذی نفع نسیت و بیمه گر موظف به ایفای تعهدات قانونی مربوط است.

ماده ۹-چنانچه بیمه گذار، بیمه گر جدیدی را برای تجدید بیمه شخص ثالث انتخاب نماید بیمه گر جدید موظف است با توجه به سوابق قبلی وی طبق مفاد این آیین نامه حق بیمه مربوط را با اعمال تخفیفات و اضافه نرخ های وی محاسبه و دریافت نماید.

ماده ۱۰-نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف سه ماه پس از تاریخ ابلاغ این آیین نامه، اماکن دسترسی بیمه مرکزی و صندوق تامین خسارت های بدنی را به سوابق تخلفات و تصادفات رانندگان و نمرات منفی ثبت شده فراهم نماید تا در اختیار بیمه گر قرار گیرد.

ماده ۱۱-نحوه اجرای این آیین نامه در خصوص ثبت اطلاعات و بیمه نمودن خودروهای نیروهای مسلح و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان های وابسته و خودروهای متعلق به دستگاه های امنیتی طبق دستور العمل مشترکی خواهد بود که توسط بیمه مرکزی و وزارتخانه های دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اطلاعات تهیه و ابلاغ می شود.

true برچسب ها : اسحاق جهانگیری بیمه شخص ثالث بیمه مرکزی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۹۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟

هزینه کاردرمانی در منزل بسته به عوامل مختلفی تعیین می‎شود؛ به همین خاطر است که نمی‌توان برای آن یک قیمت ثابت تعیین کرد. در ادامه بیشتر درباره کاردرمانی در منزل و هزینه‌هایی ک ممکن است برای خانواده‌ها و حتی کاردرمانگر در برداشته باشد، صحبت خواهیم کرد.

کاردرمانی در منزل

کاردرمانی در منزل موضوع مهمی است که باید به آن پرداخت. پزشکان کاردرمانی یا هوم ویزیت تهران با حمایت از فعالیت‌های روزانه در مراجعین از تمام سنین حمایت می‌کنند، و بنابراین ادغام مداخلات OT در محیط خانه ضروری است. کاردرمانی در منزل برای افرادی که دچار مشکلات جسمی بسیار حاد هستند، کاربردی است. اگر همچنان برای شما هم سوال است که کاردرمانی در منزل کمک کننده است یا خیر؟ ما شما را به خواندن مقاله کاردرمانی در منزل چه کمکی به شما می کند؟ از وب سایت https://home-visit.ir/occupational-therapy/ تشویق می‌کنیم.

تعریف کاردرمانی در منزل

کاردرمانگر با توجه به تشخص و معاینه‌ای که انجام داده است به این نتیجه رسیده است که کاردرمانی در منزل برای شما مفیدتر است؛ چراکه این محیط برای بیمار بسیار امن و شناخته شده است و روند درمان در منزل برای این دست از افراد بهتر پیش می‎رود.

مزایای کاردرمانی در منزل

در حالی که همه نوع درمان می‌توانند از مزایای خاصی برخوردار باشند، چندین نکته مثبت برای درمان در خانه وجود دارد که منحصر به فرد هستند و به ندرت می‌توان آن‌ها را در محیط دیگری یافت. مقاله مزایا و معایب کاردرمانی در منزل که در وب سایت https://home-visit.ir/occupational-therapy/ قرار دارد به صورت مفصل به این موضوع پرداخته است. به طور کلی مزایای کاردرمانی در منزل عبارت است از:

به بازیابی استقلال کمک می‌کند. باعث راحتی بیشتر شما می‌شود. ایمنی و آسایش بیشتری برای بیمار به ارمغان می‎آورد. به برطرف شدن بسیاری از نیازها کمک می‎کند. باعث افزایش پیدا کردن تمرکز بیمار و کاردرمانگر می‌شود. روند بهبودی سرعت پیدا می‎کند. خانواده و مراقبین در کنار شما هستند. معایب کاردرمانی در منزل

معایب چندان زیادی ندارد. تنها معایبی که می‌توان برای کاردرمانی در منزل بیان کرد عبارت است از:

انزوا: درمانگران سلامت در خانه ممکن است به دلیل تعامل محدود با همکاران، احساس تنهایی کنند، برخلاف کار در بیمارستان یا سایر مراکز. عدم حمایت: ممکن است در مقایسه با یک محیط بالینی سنتی کمتر احساس حمایت کنید. خدمات قابل ارائه در کاردرمانی در منزل

هر آنچه که شما در محیط‌های بالینی مثل بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و … دریافت می‎کنید را می‌توانید در منزل در اختیار داشته باشید، چه بسی بیشتر. برای مثال ممکن است که کاردرمانگر از میز اتاق شما کمک بگیرد. از طرف دیگر راحتی و آسایشی که کاردرمانی در خانه به شما هدیه می‎کند، با خدماتی که در محیط‎های بالینی دریافت می‎کنید، اصلا قابل مقایسه نیست.

شرایط و ضوابط دریافت خدمات کاردرمانی در منزل

بالاخره هر کلینیک و درمانگاهی دارای قوانین و ضوابطی است که شما باید به بهترین شکل آن‌ها را رعایت کنید حتی اگر کاردرمانی در منزل شما صورت می‎گیرد. برای مثال تهیه لوازم مورد نیاز برای انجام کاردرمانی اهمیت زیادی دارد. تخت معاینه تاشو را مراقبین شما باید تهیه کنند؛ به خصوص افرادی که دچار مشکلات حرکتی شدید هستند، برای انجام تمرین‌ها و معاینات حتما به این تخت نیاز دارند.

هزینه کاردرمانی در منزل

هزینه کاردرمانی در منزل به دلیل اینکه کاردرمانی در منزل صورت می‌گیرد و بیمار نیاز به رفت و آمد مکرر به بیرون از خانه ندارد، به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند. این هزینه بسته به عوامل مختلفی تعیین می‎شود و نمی‌توان برای آن قیمت ثابتی اعلام کرد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر درباره هزینه، بهتر است که مقاله هزینه کاردرمانی در منزل چقدر است؟ که در وب سایت https://homeservize.com/therapeuticقرار دارد را مطالعه کنید.

عوامل موثر بر هزینه کاردرمانی در منزل

عوامل مختلفی وجود دارد که بر هزینه کاردرمانی در منزل تاثیرگذار هستند. برای مثال نوع بیماری، شدت بیماری، تعداد جلسات درمانی، محیطی که درمان در آن صورت می‎گیرد، تایم و زمان هر جلسه و … اهمیت زیادی در قیمت و هزینه کاردرمانی دارد.

تعرفه های کاردرمانی در منزل

در سال 1403 در بخش‌های خصوصی با در نظر گرفتن خدمات و دستگاه‌های به کارگرفته شده تعرفه‌ها می‌تواند متغیر باشد. تعرفه‌های کاردرمانی به دلیل داشتن انواع خدمات، مدام در حال تغییر می‌باشد به همین دلیل مصوبه‌ی تعرفه کاردرمانی بخصوص در سال 1403 در نظر گرفته نشده است و هر بخش با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهد، نرخ خود را در نظر می‌گیرد. مقاله تعرفه‌های کاردرمانی در سال 1402 در وب سایت https://homeservize.com/therapeutic به تعرفه سال قبل پرداخته است.

بیمه های قابل قبول برای کاردرمانی در منزل

در کشور ایران بیمه‌های شرکت های بیمه پایه و تکمیلی نظیر تامین اجتماعی و خدمات درمانی در حال حاضر تسهیلاتی برای توانبخشی و کاردرمانی در منزل ارائه نمی‌دهند. اما بیمه‌های مکمل نذیر آتیه سازان، بیمه ایران، بیمه آسیا، بیمه شرکت نفت، بیمه بانک‌ها، بیمه نیروهای مسلح برای کاردرمانی در منزل با فاکتور رسمی خدماتی را ارائه می‌دهند.

روش های پرداخت هزینه کاردرمانی در منزل

پس از ویزیت اولیه توسط کاردرمانگر، مشخص می‎شود که هزینه هر جلسه چقدر است. با این حال معمولا از طریق خودپرداز این مبلغ واریز می‎شود تا رسید آن را بتوان تحویل کاردرمانگر یا کلینیک داد. البته برخی از افراد از طریق روش‌های پرداختی دیگری مثل پرداخت نقدی استفاده می‎کنند.

نکات انتخاب کاردرمانگر

پیدا کردن و انتخاب یک کاردرمانگر برای کمک به کودک، خود یا خانواده‌تان یک تصمیم مهم است. مانند همه متخصصان، OT ها در آموزش، فلسفه و شخصیت متفاوت هستند. بهترین انتخاب، OT است که برای فرزند شما و خودتان گزینه خوبی باشد. کسی که شما یا فرزندتان دوستش دارید و با او احساس راحتی می‌کنید. همچنین مقاله نکات انتخاب کاردرمانگر مناسب که در وب سایت زیر https://www.paziresh24.com/s/ir/exp-occupational-therapy/ قرار دارد، به شما در انتخاب کاردرمانگر کمک می‌کند.

تحصیلات و تجربه کاردرمانگر

اولین نکته‌ای که در زمان انتخاب کاردرمانگر باید به آن توجه داشته باشید این است که، مدرک تحصیلی و سابقه کاری کاردرمانگر چقدر است. هر چقدر مدرک آکادمیک و سابقه کاری بالاتری داشته باشد؛ قطعا بهتر از روند درمان و برنامه درمانی مطلع است.

تخصص کاردرمانگر در زمینه های مختلف

تخصص و حرفه کاردرمانگر بسیار مهم است؛ چراکه ممکن است برخی از کاردرمانگران تنها به بررسی و درمان اختلالات مربوط به کودکان بپردازند و برخی دیگر تنها در کنار سالمندان باشند. بنابراین نوع حرفه و تخصص کاردرمانگر را به خوبی بشناسید.

نظرات بیماران قبلی

قبل از این که کاردرمانگر خود را به صورت کامل و قطعی انتخاب کنید بهتر است با بیماران و مراجعان قبلی او ارتباط گرفته و درباره رضایت آن‌ها از کاردرمانگر بپرسید تا بهترین انتخاب را انجام دهید. حتی می‌توانید به وب سایت کلینیک مراجعه کنید و نظراتی که درباره کاردرمانگر و کلینیک وجود دارد را بخوانید.

مجوزها و گواهینامه های کاردرمانگر

برخی از کاردرمانگران در دوره‌ها و کلاس‌های مختلفی شرکت می‎کنند که باعث می‌شود که مجوزها و مدارک بیشتری را کسب کنند. همچنین برای ایجاد کلینیک کاردرمانی نیاز به مجوزهایی است که باید برای تهیه آن‌ها اقدام کنید. برای مثال شما به مجوز انجمن کاردرمانی ایران که در وب سایت زیر هم به آن اشاره شده است https://ima-net.ir/Community.aspx?COMID=1066 و مجوز سازمان نظام پزشکی ایران به آدرس وب سایت https://irimc.org/ نیاز دارید.

هزینه های کاردرمانگر

هزینه‌های کاردرمانگر مثل هزینه‌های رفت و آمد، هزینه‌های مربوط به خرید تجهیزات، هزینه‎های خورد و خوراک و … بسیار مهم هستند و کاردرمانگر به صورت ماهانه باید مقداری از درآمد خود را برای این کارها کنار بگذارد.

سخن نهایی

هزینه‌های کاردرمانی در منزل بسیار مقرون به صرفه‌تر از هزینه‌هایی است که باید در کلینیک‌ها و محیط‌های بالینی پرداخت کنید. همچنین هزینه کاردرمانی در منزل از بسیاری از هزینه‎های شما مثل هزینه رفت و آمد و … می‌کاهد. برای این که هم کاردرمانی در منزل را داشته باشید و هم از قیمت‌های مقرون به صرفه بهره ببرید ما به شما کلینیک کاردرمانی راد را معرفی می‌کنیم.

کد خبر 748332

دیگر خبرها

  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید
  • خاندوزی: سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟