Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق تهران و نائب رئیس فدراسیون صنعت نفت گفت: تعامل و مشارکت فدراسیون صنعت نفت با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران می‌تواند بسترهای مناسبی برای تقویت بنگاه‌ها و تشکل‌های عضو این فدراسیون ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رضا پدیدار در نشست هیئت مدیره فدراسیون صنعت نفت ایران با دبیرکل و مدیران اتاق بازرگانی تهران افزود: یکی از رسالت‌های فدراسیون صنعت نفت، مشارکت بخش‌خصوصی در تصمیم‌سازی‌های حوزه صنعت نفت است ضمن اینکه فدراسیون به دنبال تعیین مدلی مطلوب برای استفاده از ظرفیت‌های کشور در بخش صنعت نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رامین خسروخاور رئیس هیئت مدیره فدراسیون صنعت نفت ایران نیز با اشاره به اینکه این فدراسیون از تیر پارسال فعالیت‌های تشکلی خود را آغاز کرده است، گفت: در حال حاضر 16 تشکل صنعت نفت کشور عضو این فدراسیون هستند و هیئت مدیره آن نیز از هفت نماینده تشکل‌های عضو تشکیل شده است.
وی سپس از ایجاد شش کمیسیون رگولاتوری، تجاری‌سازی، آینده‌پژوهی، مسئولیت اجتماعی، تصمیم‌سازی و توسعه فضای کسب‌و‌کار در فدراسیون صنعت نفت خبر داد و افزود: در مدت کوتاهی که از عمر تشکیل فدراسیون صنعت نفت ایران می‌گذرد، تلاش شده است موانع موجود بر سر راه صنایع فعال این بخش شناسایی و در تعامل با دولت و مجلس برای آن راهکارهایی تعیین شود.
در ادامه، برخی از مدیران تشکل‌های نفتی کشور نیز دیدگاه‌ها و نظر خود را مطرح و بر پیوند کاری فدراسیون صنعت نفت با اتاق تهران تاکید کردند.
دبیر کل اتاق تهران هم با اشاره به مصوبه های پارسال ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برمبنای پیشنهادهای ده‌گانه اتاق تهران که در حوزه تسهیل کسب‌و‌کار ارائه شده بود، گفت: اتاق تهران در تلاش است فهرست دوم پیشنهادهای عملیاتی خود را با همکاری کمیسیون‌های تخصصی این اتاق از جمله کمیسیون انرژی و محیط زیست به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارائه دهد.
بهمن عشقی همچنین به آیین‌نامه اتاق تهران در حمایت از تشکل‌ها اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی که تنش‌های خارجی علیه کشور تداوم دارد، یکی از راهکارهای مصون ماندن صنعت نفت کشور از فشارهای احتمالی، تقویت همکاری و همفکری نهادهای بخش خصوصی در این حوزه برای دستیابی به راهکارهای مقابله‌ای است که در این زمینه اتاق تهران به عنوان کانون بخش خصوصی می‌تواند به خوبی وارد عمل شود.
دبیر کل اتاق تهران همچنین به بیان خدمات مختلف این اتاق به بنگاه‌ها و تشکل‌های عضو پرداخت و افزود: یکی از ابزارهای مطالبه‌گری بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی از دولت، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران است که دبیرخانه آن در اتاق تهران مستقر است و فدراسیون صنعت نفت و تشکل‌های عضو آن می‌توانند خواسته‌های خود را از طریق این نهاد قانونی پیگیری کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید پاداش، معاون هماهنگی و نظارت و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار با موضوع بررسی راهکارهای تحقق شعار سال، با بیان اینکه هنوز مفهوم مشارکت مردم کاملاً روشن نیست، اظهار کرد: در دولت روش‌های متعارف مشارکت، همان روش‌های مشخص شده در قانون بودجه تعیین شده است. درباره حوزه‌ای که بخش خصوصی می‌تواند مشارکت کند نیز فعلاً جمع‌بندی ما خدمات فنی و مهندسی است. از اتاق ایران می‌خواهیم برای تعیین شاخص‌ها و حوزه‌های مشارکت مردم کمک کند.

وی افزود: بسته دولت برای اجرای شعار سال، بر مبنای دو محور اصلی تأمین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار در دست تدوین است.

پاداش با اشاره به اینکه اقداماتی در رابطه با بهبود تأمین مالی غیربانکی در دست اجراست، گفت: سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بنگاه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است، افزود: با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید تشکیل شده است. اولویت روش‌های تأمین مالی در این کارگروه به ترتیب بازار سرمایه، فاینانس و از محل افزایش بخش جدید منابع در نظام بانکی است.

پاداش با تأکید بر اینکه باید نابرابری در دسترسی بنگاه‌ها به منابع از بین برود، ادامه داد: در این راستا قرار است، بخش عمده تسهیلات به بخش خصوصی و بر اساس اولویت‌بندی وزارت صمت تخصیص داده شود. بسته تأمین مالی بخش خصوصی در سراسر کشور آماده شده و این مبنایی برای حل نابرابری تأمین مالی میان بخش خصوصی و دولتی است.

وی اظهار کرد: با ایجاد کارگروه تأمین مالی با دو محور اصلی رفع نابرابری در دسترسی بخش خصوصی به منابع و تنوع ابزارهای تأمین مالی تلاش می‌کنیم مشکل تأمین مالی را حل کنیم.

معاون هماهنگی و نظارت و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور، با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروه واکنش سریع با اتاق ایران، گفت: برای افزایش تعامل با اتاق ایران یک نماینده از سوی این معاونت به شورای راهبری معرفی خواهد شد.

کد خبر 6098299 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی