Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر بخواهیم دولت موفقی داشته باشیم باید میان هویت مکان، هویت فرد و هویت کسب و کار ارتباط برقرار شود که این امکان با مشخص شدن هویت مکانی محقق می‌شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، حسین مهری در مراسم افتتاح پروژه سیماک (سیستم یکپارچه مدیریت املاک کشور) در اهواز، اظهار کرد: جهت‌گیری شرکت‌های پست‌ دنیا به سمت اسناد و کالا و پست ‌نامه‌ها به شدت در حال کاهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به نیاز شهروندان، پست‌ها جهت‌گیری و کسب و کار خود را تغییر دادند. در همین راستا پست جمهوری اسلامی ایران نیز از سه سال گذشته در این راه گام برداشته است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: پست جمهوری اسلامی ایران در بحث کالا اقدامات زیربنایی خود را آغاز کرده است که می‌توان به توسعه تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و فروشگاه‌های مجازی اشاره کرد.

مهری عنوان کرد: سال گذشته حدود ۵۰ درصد و در شش ماهه نخست امسال حدود ۴۲ درصد رشد در ترافیک بسته و امانت داشته‌ایم و امیدواریم با زیرساخت‌هایی که در حال فراهم شدن است و با حمایت وزیر فناوری و ارتباطات بتوانیم لجستیک هوشمند را در کشور ساماندهی کنیم.

وی ادامه داد: ساماندهی سامانه لجستیک هوشمند تحولی در مجموعه تولید کشور ایجاد خواهد کرد و هزینه‌های پخش را به حداقل‌ خواهد رساند.

مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران گفت: پروژه جی‌نف با حضور استاندار خوزستان در استان آغاز شده است.

مهری با بیان اینکه هویت مکان یکی از بحث‌های اساسی برای تمام دولت‌ها از جمله دولت تدبیر و امید است، از این رو حمایت‌های زیادی در این خصوص صورت گرفته‌ است، گفت: به دستور وزیر فناوری و ارتباطات قرار شد پروژه جی‌نف به مدت ۸ ماه اجرایی و عملیاتی شود که تامین زیرساخت‌های لازم این پروژه نیازمند حمایت‌های استاندار خوزستان و دستگاه‌های ذی‌ربط است.

وی ادامه داد: در این پروژه طبق قانون نیاز است، به مکان یک کد یونیک تحت عنوان کد پستی داده شود، اما متاسفانه در حال حاضر هر مکان با کدهای مختلف شناخته می‌شود و این مساله جای نگرانی دارد. در این زمینه خوشبختانه دادن کد یونیک به مکان‌ها در شهر اهواز آغاز شده است و در منطقه آزاد اروند نیز با توافق صورت گرفته اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحث آدرس استاندارد، اظهار کرد: در حال حاضر هر مکان با آدرس‌های مختلف شناخته می‌شود، اما در این راستا طول و عرض جغرافیایی به مکان‌ها داده می‌شود تا هر مکان با یک آدرس مشخص شناخته شود.

مهری بیان کرد: اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و تاکنون ۱۳ میلیون طول و عرض جغرافیایی به مکان‌ها اختصاص داده شده است که امکان یونیک کردن این مکان‌ها در دنیا را به وجود آورده است.

وی با اشاره به اینکه سرویس‌های راه‌اندازی شده در تهران از جمله اسنپ، تپسی و گوگل‌مپ از جهت امنیت، دقت و هزینه‌های پرداخت شده از سوی این شرکت‌ها درست نیست، گفت: در این راستا اجرای طرح نقشه‌های پارسل بندی در دستور کار است. منطقه آزاد اروند پرداخت هزینه‌های اجرای این طرح در منطقه خود را متقبل شده و شهرداری اهواز نیز در این زمینه همکاری را داشته است. در صورت اعلام آمادگی دیگر شهرهای استان امکان اجرای طرح در این شهرها نیز وجود دارد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: در اجرای این طرح مشکلاتی از جمله معابر هم‌نام، معابر بدون نام و ساختمان‌های بدون پلاک وجود دارد که رفع این مشکلات مورد نیاز اجرای طرح جی‌نف است.

مهری خاطر نشان کرد: پس از اجرای جی‌نف مکان‌های هوشمند شکل خواهد گرفت و سرویس‌های مبتنی بر مکان ایجاد و در نهایت نقشه‌های سه بعدی آماده خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۶۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کافی‌شاب‌های زنجیره‌ای استارباکس که دوره سه ماهه منتهی به 31 مارس 2024 را به عنوان سه ماهه دوم در تقویم مالی در نظر می‌گیرد، ترازنامه خود را اعلام کرد.
 
بر این اساس، درآمدهای شرکت در بازه زمانی ژانویه تا مارس با کاهش 2 درصدی به صورت سالانه به حدود 8.6 میلیارد دلار رسید. انتظارات بازار این بود که شرکت در این دوره 9.1 میلیارد دلار درآمد داشته باشد.
 
فروش فروشگاه‌های مشابه استارباکس که انتظار می‌رفت در این دوره افزایش یابد نیز اولین کاهش خود را از پایان سال ۲۰۲۰ به ثبت رساند و چهار درصد کاهش یافت. ترافیک فروشگاه‌های استارباکس نیز شش درصد کاهش یافته است.
 
سود هر سهم این شرکت که در بازه زمانی ژانویه-مارس سال گذشته 79 سنت بود، در مدت مشابه سال جاری به 68 سنت کاهش یافت. انتظار می‌رفت این شرکت به ازای هر سهم 79 سنت سود داشته باشد.
 
لاکسمن نراسیمهان، مدیرعامل استارباکس، در کنفرانس مجازی سرمایه‌گذاران که پس از اعلام ترازنامه شرکت برگزار کرد، گفت: "عملکرد ما در این سه ماهه ناامیدکننده بود و انتظارات ما را برآورده نکرد."
 
نراسیمهان با تاکید بر اینکه آنها با فضای کاری چالش برانگیز مواجه بودند، توضیح داد که باد مخالف در سه ماهه قبل ادامه داشت.
 
نراسیمهان با بیان اینکه همچنان شاهد نوسانات اقتصادی در خاورمیانه هستیم، اظهار داشت که به فرصت‌های رشد بلندمدت منطقه امیددارند.
 
نراسیمهان ماه گذشته اعلام کرد که بنیاد استارباکس و گروه الشایا مستقر در کویت، که حقوق عملیاتی این شرکت در خاورمیانه را در اختیار دارد، 3 میلیون دلار به تلاش‌های بشردوستانه برای ارائه کمک‌های غذایی در غزه و آشپزخانه مرکزی جهانی (WCK) اهدا کردند.
 
مدیران استارباکس کاهش فروش در سه ماهه قبل را ناشی از تحریم شرکت به دلیل «تصور نادرست» از نگرش شرکت نسبت به اسرائیل دانستند.

 

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال