Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به نزدیکی فصل تنگی نفس در استان گفت: کسانی که دلسوز استان هستند فکری به حال فِلرهای نفتی که یکی از عوامل دخیل در ایجاد مشکلات تنفسی است بکنند.

به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده در نشست خبری که سه شنبه در اداره کل بحران استان خوزستان برگزار شد اظهار کرد: عامل ایجاد مشکلات تنفسی در خوزستان تنها گرده افشانی درختان کنوکارپوس نیستند بلکه عوامل دیگری چون فِلرهای نفتی نیز عامل بخشی از مشکلات تنفسی در این استان می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: همچنین صنایع بزرگی مانند فولاد خوزستان، فولاد اکسین، شرکتهای نفت و پتروشیمی به نحو مختلف در استان آلودگی ایجاد می کنند که این آلودگی موجب بروز بیماری های تنفسی در برخی فصول می شود.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به وجود دلایل مختلف برای اینکه تنها کنوکارپوس عامل مشکلات تنفسی نیست بیان کرد: در شهرستان دزفول بیشترین میزان کنوکارپوس کاشته شده است اما تعداد بیماران تنفسی آن در پاییز و زمستان گذشته نسبت به آبادان و خرمشهر بسیار کمتر بود.
وی با انتقاد از همکاری نکردن شرکت مناطق نفت خیز و شرکت ملی حفاری ایران در تامین ماسک‌های فیلتر دار در مواقع بروز گرد و غبار گفت: برخی از شرکت های نفتی و صنعتی با وجود این که سهم به سزایی در تولید آلایندگی دارند به وظیفه خود درباره اختصاص بودجه در مقابله با ریزگردها عمل نمی کنند.
حاجی زاده ادامه داد: طی روز جاری به علت گرد و غبار صدهزار ماسک فیلتر دار در سطح شهر توزیع و 20 هزار ماسک نیز تحویل هلال احمر شد.
وی با بیان این که کانون بسیاری از ریزگردها کشور عراق است گفت: در کشور عراق به خاطر رو به رویی با مسایلی چون جنگ و غیره مسایل زیست محیطی رها شده است و کسی به آن ها توجهی ندارد و آنها هیچ دستگاه سنجشی برای پایش ریزگردها ندارند.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: در خوزستان نیز تجهیزات هواشناسی بسیار فرسوده است و نیاز به تغییر دارند.
وی با اشاره به میزان صرفه جویی برق در تابستان سال 96 اظهار کرد: با کاهش 34 روز از ساعات اداری در فصل گرم در خوزستان 150 مگاوات برق صرفه جویی شد که این میزان برق به مصرف خانگی انتقال پیدا کرد.
حاجی زاده افزود: با وجود این که طی چهار دهه گذشته دمای هوا بالاتر رفته اما میزان خاموشی کاهش چشمگیری پیدا کرد.
وی همچنین به برنامه جابجایی ساکنان منطقه منبع آب در برنامه ای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و تصریح کرد: بسیاری از بحران ها در استان زاییده بی تدبیری است.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به برگزاری سمینار آموزشی مدیریت بحران با محوریت مشکلات تنفسی اظهار کرد: این سمینار پنجشنبه ساعت 11 با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تالار شهدا این دانشگاه برگزار می شود.
تنگی نفس شهروندان خوزستانی به ویژه اهواز همزمان با نخستین باران های پائیزی از سال 1392 آغاز شد و پائیز این سال بیش از 60 هزار نفر به دلیل مشکلات تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کردند.
18 گزینه به عنوان عامل این تنگی نفس ها بررسی شد. تاکنون چهار احتمال، مشعل های در حال سوزندان چاه های نفت ( فلرهای نفتی ) ، سوزاندن مزارع نیشکر، سوزاندن زباله و گرده های گیاهی به عنوان عامل تنگی نفس معرفی شده و دانشگاه علوم پزشکی اهواز در آخرین اعلام نظر، گرده های گیاه کونوکارپوس را به عنوان عامل اصلی این نفس تنگی ها معرفی کرد.
دانشگاه علوم پزشکی اهواز پارسال اعلام کرد: آمار مراجعه بیماران تنفسی به دنبال نخستین بارندگی پائیزی، با هرس درختان، 70 تا 80 درصد نسبت به سال پیش از آن کاهش یافت.
7164/6068
خبرنگار:عاطفه جوادی**انتشار:محمدعلی فریدپناه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی گفت: بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تسریع کرده و تلاش مضاعفی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی باید موانع و مشکلات را رفع و نسبت به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بسته شود.

رضازاده گفت: در شأن کشور ما نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شأن و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی ادامه داد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی باید تسهیل گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب پذیر کمک کنیم.

کد خبر 748133

دیگر خبرها

  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • (ویدئو) آلودگی مشعل‌های نفت در خوزستان
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان