Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی اصلانی یکی از چند دانش آموز شهرستان پارس آباد است که با استعداد و توانایی که داشته توانسته است به یکی از چهره های موفق و برگزیده جشنواره مالک اشتر انتخاب شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، هفته بسیج دانش آموزی بهانه ای شد تا گفتگویی داشته باشیم با مهدی اصلانی یکی از دانش آموزان موفق پارس آباد؛ وی که یکی از چند دانش آموز مدرسه نمونه دولتی برهان شهرستان پارس آباد است با استعداد و توانایی که داشته، توانسته به یکی از چهره های موفق در عرصه بسیج دانش آموزی شهرستان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که دانش آموز دوره متوسطه دوم مدرسه برهان پارس آباد است در عین حال که به کار مجری گری در شهرستان مشغول بوده، امسال با همت و پشتکار توانست در جشنواره مالک اشتر بسیج که هر سال فرمانده هان برتر را شناسایی و معرفی میکنند انتخاب و برگزیده استانی این جشنواره شود.

در ادامه گفتگوی مختصری کرده ایم با این دانش آموز بسیجی و برگزیده مالک اشتر بسیج که در ادامه می خوانید:

لطفا خودتان را برای مخاطبین ما معرفی کنید؟

بنده مهدی اصلانی زاویه متولد سال ۱۳۷۸ دانش آموز و فرمانده واحد بسیج دانش آموزی مدرسه نمونه دولتی برهان شهرستان پارس آباد هستم.

چطور با بسیج آشنا شدید و این علاقه از چه زمانی بود؟

بنده از اول  به فعالیت های فرهنگی و تربیتی و بسیجی  علاقمند بودم و این فعالیت هارا از مدرسه شروع کردم و در  دوره راهنمایی با فعالیت های بسیج دانش آموزی آشنا شدم و با تاسی از  شهیدای دانش آموز مرحمت بالازاده، محمد علی برزگر و با همکاری عوامل زحمت کش حوزه بسیج دانش آموزی حضرت ولیعصر (عج) فعالیت ام را در مجموعه مقدس بسیج شروع کردم.

بسیج در زندگی شخصی شما چه تحولاتی ایجاد کرده است؟

بی تردید فعالیت در هر مجموعه ای که توأم با عشق و  علاقه به آن  باشد تاثیر بسیار زیادی در زندگی او خواهد داشت و بخش اعظمی از شخصیت فردی و اجتماعی او خواهد داشت و بسیج در تقویت ایمان ، روحیه انقلابی و خودباوری ، امید به آینده و اینکه من هم می توانم فردی تاثیر گزار باشم بسیار ماثر بود و فرماندهی واحد مقاومت بسیج دانش آموزی در مدارس ، بنده را برای آینده در راستای رفع بخشی از شکاف های مدیریتی آماده تر می کند.

شما بعنوان یک بسیجی نمونه و مسئول واحد پیشگامان دانش آموزی مدرسه برهان، نقش بسیج را در به دست آوردن ‏موفقیت‌های‌تان چگونه ارزیابی می‌کنید؟

با صراحت تمام چون تجربه کردم این رو می گویم، بسیج کانون رشد و پرورش استعداهایی است که هر فرد انقلابی می تواند در آن شکوفا گردد و نحوه ی مطرح بودن بنده حقیر به عنوان یک سرباز کوچک ولایت در عرصه فرهنگی از مراسمی شروع شد که فرمانده سپاه به عنوان سخنران به مدرسه ما تشریف آورده بودند که از مجری گری بنده بسیار خوشحال شدند و از بنده خواستند که در برنامه های سپاه و بسیج همکاری داشته باشم و بنده علاوه بر مدرسه در سطح شهرستان هم فعالیت ام را شروع کردم و الحمدلله هم اکنون در سطح استان در برنامه های مختلف هم فعالیت دارم.

رمز موفقیت شما در جشنواره مالک اشتر و به عنوان فرمانده نمونه بسیجی چیست؟

اول در سایه به عنایت و توجهات پروردگار متعال و دوم در سایه عشق و نو آوری در فعالیت های بسیج و سوم در سایه همکاری و پشتیبانی کلیه دانش آموزان و عوامل مدرسه ام می دانم.

 برای آینده چه برنامه ای دارید؟

بنده علاوه بر تلاش در مجموعه بسیج و عرصه فرهنگی ،از درس و مشق ام هم غافل نیستم و در مدرسه نمونه دولتی در حال تحصیل هستم  و برای آینده میخواهم اگر توفیق شد  از طریق آزمون سراسری کنکور از دانشکده صدا و سیما و یا دانشگاه تربیت معلم و دبیری پذیرفته شوم و فعالیت ام را به صورت تخصصی تر در حوزه فرهنگی و رسانه ای ادامه دهم و همچنان در سطح بالایی در پیشبرد اهداف مقدس بسیج همت ورزم.

اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟

از همه دانش آموزان و نوجوانان و جوانانی که قصد فعالیت در مجموعه بسیج را  دارند دعوت میکنم از امروز فعالیتشان را شروع کنند ولی فقط انقلابی بودن در جامعه امروزی کافی نیست بلکه تخصص و علم کافی  در کنار این فعالیت ها معنا پیدا خواهد کرد و امروز این بستر فراهم می باشد.

حرف پایانی؟

از کلیه دوستان و سروران گرامی که بنده را تا این لحظه همراهی فرمودند و با نصایح خود بنده را راهنمایی کردند، از پدر و مادر عزیز و زحمتکشم و عوامل زحمتکش و بی ادعای بسیج دانش آموزی و سپاه ناحیه شهرستان پارس آباد و بسیج دانش آموزی سپاه استان  اردبیل و آموزش و پرورش شهرستان پارس آباد و از کلیه دانش آموزان و عوامل و دبیران بسیجی مدرسه نمونه دولتی برهان قدرانی و سپاسگزاری دارم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند.

به گزارش تسنیم؛ محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال ۱۳۶۳ در وزارت آموزش و پرورش ایجاد، اما در سال ۱۳۸۰ حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است، اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت ۱۸ سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد، اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه ۴ نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، ۵۰ هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های ۵ نفری و ۷ نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگر‌ها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگر‌ها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آن‌ها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد، اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین ۳۰۰ هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد