Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با ورود زائران پاکستانی اربعین حسینی مرز میرجاوه در سیستان و بلوچستان به عنوان گذرگاه رسمی ورود به ایران روزهای پرهیجانی را تجربه می کنند و ساکنان و خادمانی که از گوشه کنار پهناورترین استان کشور بسیج می شوند به خوبی از عهده میزبانی بر آمده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از عصرهامون٬ سیستان و بلوچستان این روزها رنگ و بوی حسینی(ع) به خود گرفته؛ مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان، پایتخت وحدت ایران به تمام توان در ستاد مردمی اربعین استان پای کار آمده‌اند و تلاش دارند تا زائران پاکستانی لحظات خوبی را در مدت اقامت کوتاه خود در استان سپری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا شوق و هیجان در چهره تک تک افراد به چشم می‌خورد؛ اینها خستگی را درمانده کرده‌اند و انرژی مضاعفی به اطرافیان می‌دهند. با اینکه مشابهت زبانی و کلامی با خادمان ایرانی ندارند، اما از دهان کودکانشان اسم حسین(ع) به وضوح شنیده می‌شود. غذا و آب و طعامشان را با نام و یاد خدای حسین بن علی(ع) تناول می‌کنند و شاکرند که قدم در راه زیارت حسین(ع) گذاشته‌اند.
 آمادگی مرزهای سیستان و بلوچستان برای پذیرایی از زائران پاکستانی اربعین حسینی به مرز تکامل رسیده و تا چند روز آینده به نقطه اوج خود می رسد ولی در این میان نقش اصلی را مردم شیعه و سنی مرزنشین به خوبی ایفا می کنند چرا که ثابت کرده اند همیشه پای اصلی برنامه هایی هستند که رنگ و بویی از خدمت به اهل بیت (ع) دارد و در این زمینه آنها همیشه در خط مقدم هستند.
تب‌وتاب خدمت به زائران اربعین حسینی از مدت‌ها قبل در نقطه صفر مرزی میرجاوه سیستان و بلوچستان آغازشده و هم‌زمان که مسئولان در نشست‌های پرتعداد در حال برنامه‌ریزی و ارائه آمار ورود زائران بودند، مرزنشینان و خادمان افتخاری چند قدم جلوتر، موکب‌های خود را ساخته و از مدت‌ها قبل آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی شده‌اند.
علی ای حال در حالی ستاد مردمی اربعین حسینی سیستان و بلوچستان گلایه های از کم لطفی مسئولین و محصور بودن آنها در آمار دارند، اما اهل انتقاد نیستند، زیرا اعتقاد دارند باید کار دلی به پیش برود، همشان می گویند عشق به حسین(ع) ما را به اینجا کشانده است.
 
برخی از مسئولین محصور در ارائه آمار ورود زائران پاکستانی شده اند
در همین خصوص رضا بختیاری در گفتگو با عصرهامون اظهار داشت: متاسفانه برخی از مسولین محصور در ارائه آمار ورود زائران پاکستانی اربعین حسینی به سیستان و بلوچستان شده اند و اصل ماجرا را رها کرده اند.
دبیر ستاد مردمی اربعین حسینی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه همه باید بگویند چه خدماتی ارئه کرده اند افزود: همه زواری پاکستانی که وارد این استان می شوند یک وعده غذای گرم به آنها داده می شود که همه موضوع در کنار وسایل گرمایشی کمک مسئولین را می طلبد اما متاسفانه برخی از پشت میزهایشان شعار می دهند.
وی ادامه داد: به صرف جلسات تشریفاتی و تبلیغاتی نمی توان به زوار پاکستانی خدماتی ارائه کرد، حفظ و حرمت این زائران حسینی باید در اولویت همه دستگاه های استان باشد.
بختیاری با بیان اینکه  ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان در زمینه ارائه پنج خدمت حمل و نقل، فرهنگی، اسکان، اطعام و بهداشت و درمان به زائران پاکستانی فعالیت می کند، ادامه داد: سال گذشته حدود 22 هزار زائر پاکستانی با گذر از سیستان و بلوچستان به کربلا مشرف شدند که امسال پیش بینی می شود با توجه به استقبال خوب مردم این کشور به حدود 30 هزار نفر افزایش یابد.
وی در پایان گفت: امیدواریم همه دستگاه های اجرایی استان پای کار بیایند و دست در دست هم مشکلات این زوار را مرتفع سازند تا این افراد که با مشقت فراوان از کشور پاکستان راهی ایران می شوند با خیالی آسوده از مرزهای ایران خارج شوند.
 
رضایت‌مندی زائران از خدمات‌رسانی در سیستان و بلوچستان
در ادامه به میان زائران پاکستانی حاضر در زائرسرای امام رضا(ع) زاهدان رفتیم و با آقای محمد که از شهر کراچی کشور پاکستان به زاهدان هم صحبت شدیم.
این زائر پاکستانی می گوید اولین بار است که به این سفر معنوی می‌آید، راه طولانی و سختی را شهرهای خود در کشور پاکستان طی می‌کنیم تا به خاک ایران برسیم و وقتی که با میزبانی خوب مردم ایران رو به رو می‌شویم خستگی راه از تنمان خارج شده است.
فارسی را شکسته بسته بلد است، می گوید: "مهمان نوازی مهمان نوازی" مترجم می گوید: از مهمان نوازی مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان قدردانی می کند، می گوید دوستانش در پاکستان به او تاکید کرده اند حتما امسال به همراه ما به کربلا بیا تا هم مهربانی ایرانی های را ببینی هم شور و شوق این پیاده روی را لمس کنی.
محمد ادامه می دهد: اگر سلامت به کشورم رسیدم حتما از مهربانی های ایرانی ها می گویم و آنها را ترغیب می کنم که سال آینده با هم زائر حسین (ع) شویم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم

هنر سوزن‌دوزی در میان زنان سیستان و بلوچستان، قدمتی دیرینه دارد. طرح‌های منحصر به فرد این نوع دوخت حتی به بازارهای خارجی نیز راه پیدا کرده است و طراحان کشورهای دیگر از آن الهام گرفته‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم