Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به اتمام عملیات اجرایی فاز دو توسعه بندر شهیدرجایی گفت: فاز سه این طرح با هدف احداث ترمینال کانتینری، آغاز شده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین صادقی نژاد در حاشیه نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری در جمع خبرنگاران گفت: سازمان بنادر و دریانوردی با در اختیار داشتن ۱۱ بندر بزرگ بازرگانی و گردش تخلیه و بارگیری ۲۰۰ میلیون تن در سال، کار ترانشیپ، واردات و صادرات کالا را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از دیگر وظایف این سازمان را توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات بنادر در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و براساس بندهای ۲، ۵، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ این سیاست‌ها عنوان و اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های بنادر شهید رجایی، امام خمینی، شهید بهشتی، امیرآباد و انزلی مهمترین برنامه‌های اقتصاد مقاومتی سازمان بنادر و دریانوردی به حساب می‌آیند.

مدیرکل سرمایه گذاری سازمان بنادر و کشتیرانی، احداث دو بندر لجستیک راهبردی شهیدرجایی ضضو امام خمینی را در ۶۰ هکتار را تن‌ها بنادر لجستیکی ایران بر شمرد و تصریح کرد: در راستای تأمین منابع مالی تأسیسات زیربنایی، این دو شهر لجستیکی گام‌های خوبی برداشته ایم و حضور در این نمایشگاه در جهت جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای توسعه بنادر لجستیکی است.

صادقی نژاد با بیان اینکه از سال ۸۴ تاکنون سازمان بنادر و دریانوردی، ۳۰۰ فقره قرارداد سرمایه گذاری را به مبلغ ۸ هزار و ۸۰۰ میلیون تومان را به امضاء رسانده ادامه داد: این روند نشان می‌دهد سالانه ۴۰ درصد رشد در جذب گردشگری داشته ایم که در سال جاری کمی کند شده است.

وی از دیگر اقدامات مهم در شهرهای لجستیکی را احداث صنایع تبدیلی، تولیدی و ارزش افزوده مطرح و خاطرنشان کرد: فاز دو توسعه بندر شهید رجایی به عنوان یکی از مهمترین بنادر خلیج فارس، به اتمام رسیده و در حال حاضر مورد بهره برداری قرار گرفته است. همچنین برای توسعه فاز ۳ این بندر نیز که به عنوان ترمینال کانتینری در نظر گرفته شده، اسناد مناقصه شرکت‌های مورد نظر واگذار شده و منتظر ارائه پاکات شرکت‌های پیشنهاد دهنده هستیم. این فاز، اسکله‌ای به طول ۱۴۰۰ متر و با هدف پهلوگیری کشتی‌های ۱۸ هزار TEU برنامه ریزی شده است.

صادقی نژاد در خصوص سرمایه گذاری در بندر چابهار افزود: قرار است در بندر شهید بهشتی با همکاری شرکت‌های هندی، هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در زمینه توسعه بندر، نصب تجهیزات بندری و لایروبی فضای اطراف اسکله سرمایه گذاری انجام شود. امروز نیز نخستین کشتی حامل گندم اهدایی هند به افغانستان در این بندر پهلو گرفت و قرار است به زودی تجهیزات تخلیه و بارگیری بندر از طرف شرکت هندی به چابهار وارد و نصب شود.

مدیرکل سرمایه گذاری سازمان بنادر و کشتیرانی در خصوص جذب سرمایه گذاری در بنادر شمالی تصریح کرد: بندر امیرآباد با هزار و ۶۰ هکتار اراضی از ابتدای ساخت به عنوان بندر لجستیک طراحی شد و در حال حاضر چند کارخانه تولید کاغذ، ام دی اف و انرژی در اراضی این بندر تأسیس شده است. سایر بنادر شمالی شامل نوشهر و انزلی نیز عمدتاً پذیرای سرمایه گذاران در حوزه‌های گردشگری و توریستی است. ضمن اینکه هفته گذشته قراردادی با یک شرکتی از آسیای میانه در خصوص صادرات میوه و گل و گیاه و همچنین واگذاری ترمینال مسافری بندر نوشهر به امضاء رسیده است.

وی از دیگر اقدامات سازمان بنادر برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه بندری و دریایی ایران را کاهش روند ورود سرمایه گذار از زمان آغاز مذاکرات تا زمان دستیابی به نتیجه و انعقاد قرارداد به کمتر از یک ماه عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۰۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، محمدعلی موسی‌ پور، مدیرکل بندر امیرآباد به همراه معاونان خود در سفر به گلستان، از کانال آشوراده، ایستگاه رادیویی دریایی  unmanned بندرترکمن و ساختمان اداری بنادر گلستان در گرگان بازدید کردند و سپس با سیدمحسن طیرانی، سرپرست و‌مسئولان بنادر گلستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان در این نشست اظهار داشت : لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمر ثمر بود.

دیگر خبرها

  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • آخرین جزئیات از آتش سوزی خیابان شهید رجایی/ آتش تحت کنترل است