Web Analytics Made Easy - Statcounter

9 پژوهشکده و واحد جهاد دانشگاهی از سراسر کشور، توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه خود در حوزه طراحی، تولید دانش فنی و ساخت و تولید قطعات و تجهیزات صنعتی مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی کشور را در نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان به نمایش گذاشتند.

به گزارش ایسنا، امروز و با آغاز به کار نهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات ساخت داخل صنعت نفت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اهواز، 9 پژوهشکده و واحد جهاد دانشگاهی فعال در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی شامل واحدهای خوزستان، علم و صنعت، تهران، صنعتی شریف، یزد، شهید بهشتی، خواجه نصیرالدین طوسی، مشهد و پژوهشکده صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی توانمندی خود در زمینه ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را در معرض نمایش قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
ارائه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، معرفی این توانمندی‌ها به شرکت‌های فعال داخلی و خارجی و نیازسنجی و پروژه‌یابی در این بخش، از مهم‌ترین اهداف حضور جهاد دانشگاهی در این نمایشگاه است.

آرش مهدویان، مدیر پروژه‌یابی و نیازسنجی جهاد دانشگاهی با اشاره به مهم‌ترین پروژه‌ها و توانمندی‌های ارائه‌شده در این نمایشگاه افزود: پروژه طراحی، تولید دانش فنی و ساخت مته‌های حفاری از نوع RockBits طی قراردادی با شرکت مدیریت، پشتیبانی و ساخت و تامین کالای نفت تهران توسط جهاد دانشگاهی خوزستان در حال اجراست و قرار است که طی سه سال 870 عدد مته حفاری از این نوع در اندازه‌های مختلف تولید و تحویل این شرکت شود.

وی تصریح کرد: پروژه بازوهای بارگیری نفت خام از دیگر پروژه‌های ارائه‌شده در نمایشگاه است که این پروژه به سفارش شرکت پایانه‌های نفتی ایران اجرا می‌شود و قرار است طی این قرارداد سه مجموعه دستگاه بازوهای بارگیری نفت خام ساخته و تحویل داده شود که تاکنون یک دستگاه در جزیره خارک نصب و راه‌اندازی شده است.

مدیر پروژه‌یابی و نیازسنجی جهاد دانشگاهی، طراحی و ساخت دستگاه لوله مغزی سیار را از دیگر پروژه‌های شاخص انجام‌شده عنوان کرد و گفت: این پروژه با حمایت مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران انجام شده و به اتمام رسیده و به شرکت ملی حفاری (به‌عنوان بهره‌بردار نهایی) تحویل داده شده است.

مهدویان ادامه داد: پروژه مهم دیگر، SRJ و کارفرمای این پروژه نیز شرکت پایانه‌های نفتی ایران است. طی این قرارداد چهار دستگاه SRJ به این شرکت تحویل شده و پروژه به اتمام رسیده است. پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان مجری پروژه Tank Prover (صحت سنج سیار) بوده و این پروژه نیز با حمایت شرکت ملی نفت انجام و به شرکت پایانه‌های نفتی ایران تحویل داده شده است.

وی پروژه‌های نمونه پودری (رفع کننده آلودگی‌های میکروبی نفت)، UPS و شارژرهای صنعتی و دمولسیفایرها (جداکننده آب از نفت) را از دیگر پروژه‌های مهم جهاد دانشگاهی در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی عنوان و اظهار کرد: همچنین قرار است سیستم نمک‌زدایی نفت خام با ظرفیت 55 هزار بشکه در روز و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از سوی واحد علم و صنعت تولید شود که در حال حاضر پایلوت این پروژه با ظرفیت 25 هزار بشکه در روز طراحی و ساخته شده و آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایسنا، غرفه جهاد دانشگاهی در نهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات ساخت داخل صنعت نفت از امروز تا 14 آبان، هر روز از ساعت 9 تا 17 در سالن خرمشهر پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

ایسنا/بوشهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: ۲۰ واحد تولیدی و فعال اقتصادی بویژه در حوزه صادرات‌محور از استان بوشهر در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران مشارکت دارند.

علی باستین در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز، هشتم اردیبهشت، افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران است که در این نمایشگاه، شرکت‌ها و تولیدکنندگان از ۷۰ کشور جهان شرکت دارند و شرکت‌های بوشهری نیز با کیفیت خوبی حضور پیدا کرده‌اند.

وی افزود: ۲۰ واحد تولیدی و فعال اقتصادی به‌ویژه در حوزه صادرات‌محور از استان بوشهر در این نمایشگاه مشارکت دارند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: از نکات مهم این نمایشگاه، حضور استان در توسعه زنجیره ارزش محصولات راهبردی از جمله آبزیان و خرماست.

باستین تصریح کرد: در دو سال اخیر در تکمیل زنجیره ارزش محصولات راهبردی اقدامات ارزشمندی در استان انجام شده و امیدوارم با تداوم این روند شاهد بهبود تولید و اشتغال باشیم.

وی اضافه کرد: از تجار و بازرگانان استان بوشهر می‌خواهم که ضمن ارائه توانمندی‌های استان بوشهر، از توانمندی‌های سایر کشورها نیز بازدید و از نقاط قوت آن‌ها نهایت بهره را ببرند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر ابراز داشت: برپایی نشست‌های دوجانبه با شرکت‌های داخلی و خارجی از دستاوردهای این نمایشگاه است.

وی یادآور شد: سال گذشته، در حاشیه این نمایشگاه با هیات اقتصادی روسیه نشست هایی برگزار و یک هیات اقتصادی و بازرگانی نیز از بوشهر به روسیه اعزام و در ارتباط با تبادل تولیدات، رایزنی خوبی انجام شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • رئیسی : ایران تحریم ناپذیر است
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو