Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@04:13:57 GMT

ضرورت مبارزه با خوی استکباری

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۲۲۴۸۲

ضرورت مبارزه با خوی استکباری

تهران -ایرنا- سیزدهم آبان یادآور سه حادثه مهم و تاریخ ساز است که هر یک به تنهایی بخشی به یادماندنی از تاریخ معاصر کشور را تشکیل می‌دهد.

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله ای، آورده است: سیزدهم آبان 1343 سالروز تبعید امام خمینی به خارج از کشور بود رژیم ستم شاهی تصور می‌کرد که با تبعید امام از پیامدهای تاثیرگذاری امام در جامعه مصون خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیزدهم آبانماه 1357 سالروز کشتار دانش آموزان و دانشجویان به دست رژیم سفاک پهلوی بود که تصور می‌کرد با شقاوت بیشتر می‌تواند مردم ایران را مرعوب و نهضت نوپای اسلامی را سرکوب کند و سرانجام، سیزدهم آبانماه 1358 سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود که نشان داد آمریکا از پوشش سفارت برای جاسوسی و براندازی علیه ملت، دولت و انقلاب اسلامی سوءاستفاده می‌کرد.

شاید گفته شود این خاطره‌ها متعلق به گذشته است و منطقی نیست که هر ساله چنین حوادثی را زنده نگهداریم چرا که همگی به تاریخ پیوسته‌اند. پاسخ این است که ملت‌ها اگر از تاریخ عبرت نگیرند، قطعاً تاریخ برای آنها تکرار خواهد شد و به خاطر بی‌اعتنائی به تاریخ لطمه خواهند دید.

دشمنی آمریکا علیه ملت ایران، پدیده‌ای صرفاً متعلق به تاریخ گذشته نیست که با یادآوری کودتای ننگین 28 مرداد 1332 و رفتارهای خصمانه دوران ستم شاهی به پایان برسد، بلکه دشمنی و رفتار کینه توزانه‌ای است که حتی امروز هم با شدت و دامنه بیشتری در جریان است و می‌توان جزئیات و ابعاد آنرا به وضوح مشاهده کرد.

برقراری تحریم‌های جدید موسوم به «مادر تحریم ها»، نکته‌ای مربوط به گذشته نیست که بتوان آنرا فراموش کرد و یا از کنار آن به سادگی عبور کرد. آمریکا از نخستین ماه‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی دست به تحریم و اعمال فشار علیه ملت ایران زد ولی دشمنی‌های امروز واشنگتن به خوبی نشان می‌دهد که دیدگاه و ماهیت نگرش آمریکا نسبت به ایران در طول تاریخ 40 ساله اخیر نه تنها تغییر نکرده بلکه علیه منافع مردم و مصالح ایران تشدید هم شده است. واقعیت این است که رفتارها و مواضع اخیر آمریکا به وضوح تحت تاثیر سیاست‌های اسرائیل و برگرفته از القائات لابی صهیونیستی «ایپک» در آمریکا است که مشخصاً تجدیدنظر در سیاست‌های واشنگتن را به زیان منافع اشغالگران صهیونیست ارزیابی می‌کند.

این نکته از آن جهت اهمیت دارد که اخیراً حتی برخی از سیاستمداران و صاحبنظران آمریکائی هم درباره پیامدهای دنباله روی آمریکا از سیاست‌های خصمانه و کینه توزانه اسرائیل علیه ایران هشدار داده‌اند و خاطرنشان ساخته‌اند که دنباله روی کورکورانه واشنگتن از صهیونیست‌ها عواقب خطرناکی دارد و مرکز ثقل سیاستگذاری‌های آمریکا را به تل آویو منتقل می‌کند که دقیقاً مغایر امنیت ملی آمریکا نیز هست.

نکته مهم‌تر اینکه صهیونیست‌ها برای اثبات توانمندی و نفوذ کلام خود اخیراً آشکار کرده‌اند که در سیاست‌های ضد ایرانی واشنگتن،‌ مستقیماً تاثیرگذار هستند. روزنامه صهیونیستی «اورشلیم پست» و ایپک با رسانه‌ای کردن این واقعیت سعی کرده‌اند عمق تاثیرگذاری خود را به نمایش بگذارند. با این حال، برخی اظهارات و موضع گیری‌های مقامات واشنگتن در چارچوب ادامه سیاست‌های آمریکا در قبال ایران معنی و مفهوم واقعی خود را پیدا می‌کند. اخیراً رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا اعتراف کرد که دامنه تقابل آمریکا با ایران فقط به برجام و سیاست‌های موشکی و منطقه‌ای ایران محدود نمی‌شود بلکه اساساً آمریکا با موجودیت نظام جمهوری اسلامی در تضاد و تعارض است و سیاست کلیدی آمریکا، تغییر نظام در ایران است.

مقامات آمریکای ترامپ و صهیونیست‌ها این آرزو را به گور خواهند برد و همانند مقامات سابق که اکنون به گورستان تاریخ سپرده شده اند، هرگز نخواهد توانست در اراده و توانمندی ملت بزرگ و سلحشور ایران خللی وارد کنند. ایکاش مقامات کنونی آمریکا به تاریخچه روابط خود با ایران و سایر کشورها نگاهی گذرا می‌کردند و به این جمع بندی آشکار و محسوس می‌رسیدند که دشمنی و کینه توزی آمریکا فقط علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی نبوده و نیست بلکه آمریکا به سیاست‌های ابلهانه‌اش در سطح جهانی حتی یک دوست و متحد واقعی ندارد بلکه متحدانش را هم به زور اسلحه، تهدید و تطمیع با خود همراه ساخته است.

انزوای کنونی آمریکا به خوبی نشان می‌دهد که دنیا از رفتارهای خصمانه و تحکم آمیز مقامات واشنگتن به ستوه آمده و تکروی‌های ترامپ نیز توانسته یک فرصت تاریخی برای نزدیکترین متحدین آمریکا به وجود آورد تا آنها عدم همراهی با سیاست‌های زورگویانه و غیرقابل دفاع را اعلام کنند و رسماً خاطرنشان سازند که با ترامپ هم عقیده و همراه نیستند.

موضوع مهم‌تر اینکه انزوای آمریکای ترامپ را نه تنها متحدان آمریکا بلکه رسانه‌ها و سیاستمداران آمریکائی هم اعلام کرده‌اند و درباره پیامدهای آن برای امنیت ملی آمریکا هشدار می‌دهند. فراموش نکنیم «کاندالیزا رایس» مشاور وقت امنیت ملی آمریکا در اوج شرارت‌های آمریکا در عراق از اندیشمندان و محافل تحقیق آکادمیک آمریکا می‌پرسد که منشا مخالفت ملت‌ها و عدم همراهی آنها با آمریکا چیست و چرا آمریکا این همه دشمن دارد؟ البته وی تعمداً تجاهل می‌کرد و کاملاً می‌دانست که بوش کوچک با ادعای تبدیل عراق به «بهشت دمکراسی خاورمیانه» به این کشور لشکرکشی کرد ولی نهایتاً به جز ویرانه‌ای در منطقه، چیزی از عراق و ثروتهایش باقی نگذاشت. بعلاوه مقامات واشنگتن در مقاطع زمانی مختلف اعتراف کرده‌اند که القاعده، طالبان و داعش را به وجود آورده‌اند ولی امروزه فریبکارانه سعی دارند خود را پرچمدار مبارزه با تروریسم در مقیاس جهانی جا بزنند و به دروغ، ایران را که پوزه تروریست‌ها را در منطقه به خاک مالیده، تروریست و حامی تروریست‌ها معرفی می‌کنند.

آمریکا نباید انتظار داشته باشد دروغ‌های آشکارش را کسی باور کند و سمپاشی علیه ایران به نتیجه برسد، به ویژه آنکه اساساً وزن و اعتبار آمریکا در مقیاس جهانی و حتی نزد متحدان و مزدورانش هم به شدت کاهش یافته است.

سیزدهم آبانماه روز ملی مبارزه با استکبار، روز مخالفت و مبارزه علیه مردم آمریکا نیست بلکه روز مبارزه با خوی استکباری آمریکاست. امروزه شاهد گسترش ابعاد مخالفت جدی دنیای معاصر و حتی مردم آمریکا با این خوی استکباری هستند. این بدان معنی است که روحیه استکبارستیزی ملت بزرگ و سلحشور ایران در مقیاس جهانی هم به بار نشسته و همگان در مورد ضرورت مقابله با خوی استکباری به قطعیت رسیده‌اند.

*منبع:روزنامه جمهوری اسلامی،1396،8،13
**گروه اطلاع رسانی**1893**9131**انتشاردهنده: شهربانو جمعه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سناتور «برنی سندرز»، عضو کنگره آمریکا در برنامه شبکه سی ان ان، سیاست‌های دولت بایدن در قبال جنگ غزه را زیر سوال برد و گفت: «موضع بایدن در قبال جنگ اسرائیل علیه غزه ممکن است رای دهندگان جوان را از خود دور کرده باشد.»

به گفته سندرز، اعتراضات دانشجویی ضد جنگ در دانشگاه‌های آمریکا ممکن است لحظه «ویتنام» بایدن باشد. دانشجویان تظاهرات می کنند نه به این دلیل که از حماس حمایت می کنند، بلکه به این دلیل که از کاری که دولت اسرائیل در غزه انجام می دهد عصبانی هستند.

سناتور برنی سندرز همچنین گفت: دانشجویان حق دارند به کمک های مستمر آمریکا به دولت راست افراطی نتانیاهو اعتراض کنند. از منظر اخلاقی و سیاسی، امیدوارم که بایدن از دادن چک سفید به نتانیاهو دست بردارد.

چند شب پیش نیز، «برنی سندرز» سناتور آمریکایی اعلام کرده بود که کابینه راست‌گرا، افراطی و نژادپرست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، فاجعه انسانی را در غزه ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی در ادامه تصریح کرد: متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی یهودی‌ستیزی نیست، بلکه روشن کردن یک حقیقت است. وی در ادامه افزود: ما باید به هر شکلی با یهودی‌ستیزی مخالفت کنیم. کاری که کابینه راست‌گرا، افراطی و نژادپرست نتانیاهو انجام می‌دهد، در تاریخ معاصر جنگ‌ها بی‌سابقه است. آنها (اشغالگران صهیونیست) در ۶.۵ ماه گذشته کشته ۳۳ هزار فلسطینی را کشته و ۷۷ هزار تَن را زخمی کرده اند؛ یک سوم از این تعداد را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. اسرائیل بیش از ۶۰ درصد از اماکن مسکونی آنها را ویران کرده است.

«برنی سندرز» تأکید کرد: آنها (صهیونیست‌های اشغالگر) سیستم بهداشت و درمان در غزه را ویران کرده اند؛ زیرساخت‌ها را از بین برده اند. برق نیست. آب بسیار کمی وجود دارد.

سناتور آمریکایی ایالت ورمونت در ادامه افزود: در حال حاضر احتمال وقوع گرسنگی و قحطی گسترده در غزه وجوددارد. وقتی شما این اتهامات را مطرح می‌کنید، این یهودستیزی نیست؛ بلکه واقعیت دارد. یهودی ستیزی، اسلام هراسی و سایر اشکال تعصب را به هر شکلی محکوم کنیم. ما باید به فاجعه انسانی بی سابقه‌ای که در حال حاضر در غزه رخ می‌دهد توجه کنیم. آنها دارند غزه را به طور کامل ویران می‌کنند.

هفته گذشته نیز سناتور ایالت ورمونت آمریکا گفته بود: اسرائیل سعی می کند تظاهرات ضدجنگ در غزه را به یهودی ستیزی نسبت دهد.

«برنی سندرز» سناتور آمریکایی خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت وقتی که ۳۴ هزار زن و کودک در غزه کشته شده اند، تظاهرات در دانشگاه های آمریکا یهودی ستیزی نیست.

سندرز خطاب به نتانیاهو اعلام کرد: نه آقای نتانیاهو. یادآوری اینکه در مدت کمی بیش از شش ماه، دولت افراطی شما ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزارنفر زخمی کرده که ۷۰ درصد آنها را زنان و کودکان هستند، این یهودی ستیزی یا طرفداری از حماس نیست.

سندرز یادآور شد که نتانیاهو نمی تواند به بهانه یهودستیزی حواس مردم را از جنگ غیراخلاقی در غزه منحرف کند.

کد خبر 6095418

دیگر خبرها

  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند