Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج - ایرنا- سفیر عمان در ایران در دیدار با استاندار کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج تاکید کرد که کشورش آماده سرمایه گذاری و گسترش همکاری های اقتصادی، تجاری و بازرگانی در حوزه های گوناگون در این استان غنی و با ظرفیت های متنوع است.

به گزارش ایرنا، سعودبن احمد خالد البروانی روز شنبه در دیدار با علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: در اسرع وقت هیاتی تجاری و اقتصادی از کشور عمان برای آشنایی بیشتر با ظرفیت های متنوع این استان به یاسوج سفر خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد که کشورش همواره آماده گسترش روابط اقتصادی و تجاری با ایران از جمله مناطق مستعد و با ظرفیت های متنوع همچون کهگیلویه وبویراحمد است.
سفیر عمان در تهران همچنین با اشاره به وجود برخی موانع در زمینه روادید و صدور ویزا برای تجار و بازرگانان ایرانی گفت که گام های مناسب و مثبتی برای حل این معضل برداشته شده است.
وی تصریح کرد که پادشاه عمان همواره بر تقویت گسترش روابط کشورش با ایران تاکید داشته است.
عمان؛کشوری پادشاهی است در شرق شبه جزیره عربستان، پایتخت آن مسقط از شرق به دریای عرب و از شمال به دریای عمان محدود است از جنوب با یمن و از غرب با عربستان سعودی و امارت متحده عربی همسایه است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز در این دیدار گفت: توسعه مبادلات و مناسبات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با کشورهای مختلف جهان به ویژه در دوره پسابرجام یکی از رویکردهای مهم و راهبردی دولتمردان جمهوری اسلامی است.
علی محمد احمدی افزود: این استان غنی و سرشار از ظرفیت های طبیعی، کشاورزی، گردشگری و با سایر قابلیت های مهم اقتصادی آماده جهش برای توسعه سرمایه گذاری خارجی است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: زمینه ها و بستر لازم برای انجام سرمایه گذاری های اقتصادی و تجاری با سرمایه گذاران ، تجار و فعالان اقتصادی کشور دوست و همسایه عمان در ایران و این استان فراهم است.
وی یادآور شد که هم اینک بسیاری از کشورهای اروپایی علاقه مند به سرمایه گذاری در بخش های مختلف ایران در پسابرجام شده اند که البته جمهوری اسلامی مایل است که این مناسبات و همکاری های اقتصادی وبازرگانی بیشتر با کشورهای مسلمان وهمسایه خود باشد.
احمدی ابراز امیدواری کرد که کهگیلویه وبویراحمد با تمام توان و ظرفیت شرایط لازم را برای تجار و سرمایه گذاران عمانی و جذب سرمایه گذاری های خارجی و همکاری های بین المللی آنها فراهم خواهد کرد.
وی خواستار اعزام هیات تجاری و بازرگانی و اقتصادی از کشور عمان برای شناسایی بیشتر ظرفیت ها و زمینه های مشترک سرمایه گذاری در کهگیلویه وبویراحمد شد.
احمدی وجود مناظر بکر و طبیعی، جنگل های انبوه، وجود افزون بر 2 هزار گونه گیاه دارویی، 10درصد منابع آبی کشور با حدود 11 میلیارد مترمکعب روان آب، 20 درصد تولیدات نفت کشور برای سرمایه گذاری در صنایع وابسته و پتروشیمی را گوشه ای از ظرفیت های مهم اقتصادی استان برای حضور سرمایه گذاران خارجی دانست.
وی بیان کرد: دولت و مجموعه مدیریتی استان آماده هرگونه همکاری، ایجاد زیرساخت های مناسب و ارایه مشوق های لازم به سرمایه گذاران، تجار و فعالان اقتصادی از کشورهای مختلف به ویژه شرکت های تجاری عمانی است.
احمدی به برخی اشتراکات فرهنگی و روابط تاریخی ایران و عمان اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی و دولتمردان این کشور تنها به دنبال گسترش روابط تجاری و اقتصادی با کشورها نیستند بلکه بر ایجاد روابط و مناسبت های سیاسی و فرهنگی نیز تاکید ویژه دارد.
خبرنگار: حمید جهان** انتشار: علیزاده
3016/1662

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: این استان به دلیل استقرار در کنار آب‌های آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشور‌های پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشور‌های حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای دو هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.و افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود اشتغالزایی شش هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت‌های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیل‌گری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: وجود دو بندر مهم کشتیرانی شهید بهشتی و شهید کلانتری در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.
بتول شهرکی افزود: با توجه به ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند وسرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشور‌های افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.
وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده و در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است وتنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.
وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آب‌های جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور (صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از دو هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح‌های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود شش شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور است و  از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟