Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، گفت: ملت بزرگ و با بصرت ایران با حضور پرشور و حماسی خود در راهپیمایی ۱۳ آبان، به سخنان ابلهانه رئیس‌جمهور آمریکا پاسخی کوبنده و انقلابی خواهند داد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، آیت‌الله محمد نقی لطفی، امام‌جمعه ایلام، ظهر امروز (12 آبان) در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در جمع نمازگزاران ایلامی، اظهار کرد: دولت و مجلس باید در برابر نقض مکرر برجام توسط رژیم فاسد آمریکا انقلابی و کوبنده عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی، بابیان اینکه سیزده آبان نماد استکبارستیزی امام راحل، ملت بزرگ و انقلابی ایران اسلامی است، تصریح کرد: حماسه 13 آبان جایگاه برجسته و ممتازی در تاریخ انقلاب اسلامی دارد، سیزده آبان روز تسخیر لانه جاسوسی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران همواره تقابل حق و باطل بوده است.

 

آیت‌الله لطفی، یادآور شد: پس از شهادت دانش آموزان، دانشگاه در 13 آبان جلوه دیگری از این رویارویی میان جبهه حق علیه باطل بود، لذا این روز مملو از خباثت و خیانت رژیم آمریکا علیه ملت ایران است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به فتنه‌گری و ماجراجویی علیه نهضت اسلامی و نظام نوپای جمهوری اسلامی مشغول بودند.

 

امام‌جمعه ایلام، افزود: سفارت آمریکا به معنای واقعی لانه پر از فساد و جاسوسی که به قرارگاه فرهنگی، سیاسی و امنیتی علیه ملت ایران تبدیل‌شده بود، توسط دانشجویان پیرو خط امام فتح شد و به تعبیر زیبای امام راحل انقلاب بزرگ‌تر رخ داد و این پیروزی تحول عظیمی در داخل و در خاورمیانه و در سطح جهان در جهت آشکار ساختن ماهیت پنهان‌شده زمامداران واشنگتن و گردانندگان سیاست خارجی آمریکا به وقوع پیوست.

خطیب نماز جمعه ایلام، با اشاره به اینکه 13 آبان از خاطره‌انگیزترین روزهای انقلاب شکوهمند اسلامی است، گفت: در تاریخ معاصر ما روزی به این اهمیت و بزرگی کمتر به یاد داشته باشیم، 13 آبان در تاریخ انقلاب اسلامی برگی زرین و مقطعی حساس و پرخاطره است.

 

وی، ابراز کرد: به‌طورقطع ملت بزرگ و با بصرت ایران با حضور پرشور و حماسی خود در راهپیمایی 13 آبان، به سخنان ابلهانه رئیس‌جمهور تازه آمریکا پاسخی کوبنده و انقلابی خواهند داد، شعار مرگ بر آمریکا، کوبنده‌ترین و حماسی‌ترین شعار ملت دولت و رهبری می‌باشد.

 

آیت‌الله لطفی، یادآور شد: این شعار یک سیاست اصولی و راهبردی و گفتمان امام راحل، رهبری و انقلاب اسلامی در تقابل با شیطان بزرگ است و این شعار کمر رژیم فاسد و ظالم آمریکا و گردانندگان سیاست خارجی آمریکا را خورد کرده است و آن‌ها از این شعار به‌شدت ترسناک و وحشت‌زده هستند.

 

امام‌جمعه ایلام، در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه دولت، مجلس شورای اسلامی و هیئت نظارت باید در مقابل نقض مکرر برجام توسط رژیم آمریکا و انقلابی و کوبنده عمل کنند، اظهار کرد: فارغ از جنجال‌های رسانه‌ای اردوگاه اصلاح‌طلبان برای به چالش کشاندن تحریم‌های جدید، اکنون افکار عمومی از دولت انتظار دارد تا برای یک‌بار هم که شده اقدام متقابل در مقابل گستاخی آمریکا انجام دهد.

 

وی، گفت: با توجه به قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی در اجرای برجام مصوب مجلس شورای اسلامی، خدا قانونی برای مقابله با اقدامات خصمانه طرف مقابل وجود ندارد و در بند 2 این قانون آمده است که دولت موظف است هرگونه عدم پایبندی طرف مقابل در زمینه لغو برجام مؤثر در تحریم‌ها یا وضع تحریم‌ها تحت هر عنوان دیگر را به‌دقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید توسعه سریع برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی را سامان دهد.

 

خطیب نماز جمعه ایلام، بیان کرد: به‌طورقطع انفعال دولت، مجلس و هیئت نظارت بر اجرای برجام در اقدام متقابل موجب تشدید و تثبیت ادراک غلط آمریکایی‌ها مبنی بر وابستگی ایران به برجام خواهد شد و درنهایت افزایش تحریم‌ها و به گسترش دامنه گستاخی‌ها منجر می‌شود.

 

آیت‌الله لطفی، با اشاره به اینکه امروز مسئله اصلی کشور مسائل اقتصادی است نه مسائل سیاسی، افزود: دولت موظف است پیرامون شعار سال یعنی اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و اجرای آن به ملت گزارش ارائه دهد، 7 ماه از سال گذشته است و به‌سرعت برق و ماه‌های بعد نیز می‌گذرد و سال قبل نیز نامی در همین ارتباط داشت.

 

امام‌جمعه ایلام، یادآور شد: در بسیاری از گزارش‌های رسانه‌ای، سخنرانی‌ها و آماد دادن‌ها و مواردی از این قبیل نیز نام اقتصاد مقاومتی به میان آمد اما آنچه در عمل شاهد آن هستیم، دریافت این واقعیت است که گویی از نام این سال بخش دوم آن اقدام و عمل است جدی گرفته نشده و فقط همان نام تکرار می‌شود.

 

وی، بیان کرد: حماسه حضور میلیون‌ها عاشق دل‌سوخته در روز اربعین در کنار مرقد شریف سالار شهید نماد ایستادگی در برابر استکبار جهانی است، اجتماع بزرگ و کم‌نظیر در کربلا معلی پدیده‌ای شگفت‌آور و شکوهمند است، پیام این حضور برای دوستداران انقلاب اسلامی، امنیت آفرین و برای دشمنان به‌ویژه تکفیری‌ها و داعش و حامیان بین‌المللی و منطقه‌ای آن‌ها یاس آفرین است.

 

آیت‌الله لطفی، گفت: حماسه اربعین برای مستضعفان جهان باعث ایستادگی و قیام در برابر نظام سلطه و حاکمان فاسد و دیکتاتور و وابسته به آمریکا می‌شود و بزرگ‌ترین نقش در گسترش نهضت‌های آزادی‌بخش با الهام گیری از مکتب عاشورا و معارف اهل‌بیت (ع) و هویت تشیع در جهان ایفا خواهد کرد.

 

امام‌جمعه ایلام اظهار کرد: حماسه اربعین امتداد حماسه بزرگ عاشوراست، اربعین نماد مهم‌ترین و باارزش‌ترین عوامل پیروزی وحدت یک جامعه است و هیچ حرکت انقلابی در طول تاریخ بشر بدون وحدت افراد جامعه به پیروزی نرسیده است.

 

وی، ابراز کرد: پیروان مکتب تشیع را اعتقاد بر این است که قبر شهیدان باید از یادها و ذهن‌ها فراموش نشود و اجتماع در کنار مرقد سید و سالار شهیدان احیای فرهنگ شهادت و ایستادگی در برابر طاغوت‌های زمان است.

 

آیت‌الله لطفی، با تأکید بر اینکه اجرای قانون کاتسا مادر تحریم‌ها خط پایانی بر برجام است، یادآور شد: مصوبه اخیر کنگره آمریکا پیرامون تحریم‌های اخیر و به‌اصطلاح مادر همه تحریم‌ها علیه ملت ایران تیر خلاصی به توافق هسته‌ای و تمسخر و دهن‌کجی به دولت و ملت ایران بود.

 

امام‌جمعه ایلام، گفت: اعمال این تحریم‌ها حاکی از این واقعیت است که برجام هیچ‌گونه نفعی برای ایران نداشته و در آینده هم نخواهد داشت، وقتی‌که رژیم آمریکا به‌صورت آشکار یک توافق و معاهده بین‌المللی را عملاً پاره می‌کند و به تعهداتش عمل نمی‌کند، ادامه برجام توسط ایران جز خسارت برای ملت و امتیاز دادن بره آمریکا و ادامه گستاخی آن‌ها چیز دیگری نخواهد داشت و انتظار می‌رود دولت اقدام متقابل در این زمینه که نه‌تنها راه به اقدام خصمانه امریکا دستور کار خود بگذارد.

 

وی، بیان کرد: برجام نه‌تنها منافع ملی را تأمین نکرد، بلکه خسارت‌های فراوانی به منافع ملی ملت وارد کرد به‌طورقطع تحریم سپاه بهانه است بلکه هدف از این مادر تحریم‌ها، ضربه بر اقتصاد کشور است، مطرح کردن سپاه در تحریم‌های اخیر به این خاطر است که نهاد سپاه پشتوانه محکم و پرقدرت ملت ایران است، بالاخره کینه آمریکا نسبت به ملت ایران تمام‌نشدنی است.

 

آیت‌الله لطفی، با تقدیر از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به خاطر تکمیل جاده مهران به ایلام، خاطرنشان کرد: متأسفانه این کار بسیار بزرگ که در کمتر از یک سال به اتمام رسانده شده نه در رسانه ملی و نه در بیان مسئولان استانی و کشوری به اقدام قرارگاه خاتم‌الانبیاء مشاهده نمی‌شود، ظاهراً سپاه پاسداران در این زمینه نیز مظلوم واقع‌شده است.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!

«برجام صرفاً یک مخدر بود که حواس مسئولین را از تحولات پرت کرد. برجام هویت دولت قبل است و به همین دلیل نمی‌خواهند شکست آن را بپذیرند. بدفهمی دولت روحانی از پدیده تحریم باعث از دست رفتن دهه۹۰ شد».

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد به بیان نقاط ضعف و قوت دهه نود پرداخت و در حالی که بیان می‌کرد دهه نود، بدترین دهه مردم ایران بوده، به تعریف و تمجید درباره برجام پرداخت. در واکنش به این اظهارات، مسعود براتی کارشناس مسائل اقتصادی به رجانیوز گفت: برخی از صحبت‌های آقای جهانگیری درباره وضعیت اقتصادی و تحولات دهه ۹۰ قابل‌قبول و برخی تحلیل‌ها غیرواقعی هستند. دهه ۹۰ دهه گمشده اقتصاد ایران است، اما آقای جهانگیری به دلایل این گمشدگی اشاره نکردند. بر خلاف آن چیزی که مدنظر آقای جهانگیری است که برجام توانست شرایط اقتصادی جامعه را متحول کند، اتفاقاً نوع مواجهه دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بحث تحریم‌ها و مسیری که انتخاب شد، یعنی مسیر مذاکره برای رفع تحریم‌ها، بدون شک اثر خیلی جدی در گم‌شدن دهه ۹۰ در اقتصاد ما داشته است.

آن چیزی که متأسفانه در دهه ۹۰ اتفاق افتاد، بدفهمی از پدیده تحریم، از نحوه کارکرد تحریم و از جایگاه تحریم در سیاست خارجی آمریکا و اهداف خصمانه‌ای بود که دولت آمریکا در قبال ایران دنبال کرد و برنامه‌هایی که علیه مردم ایران داشت. این بدفهمی سبب شد که راه اشتباهی انتخاب شود و این راه اشتباه باعث شد که ما دهه ۹۰ را برای رشد اقتصادی و استحکام اقتصادی از دست بدهیم. این نکته‌ای است که آقای جهانگیری اصلاً به آن اشاره نکرده است.

از طرفی ایشان در بحث اقتصادی برجام اغراق‌هایی هم کرده است. البته برجام آورده‌ها و نتایجی داشته، اما نه آن چیزی که به‌صورت اغراق گونه بیان شود. مهم‌ترین آورده برجام فروش فیزیکی نفت ایران و بازگشت سطح فروش نفت به قبل از تحریم‌ها بود که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ اتفاق افتاد. نوع تعاملات اقتصادی خارجی ایران به‌گونه‌ای شد که کاملاً نسبت به بازگشت تحریم‌ها آسیب‌پذیر شد و لذا هر چند شاهد رشد نفتی خوب در سال ۹۵ بودیم، اما این رشد در سال ۹۶ رخ نداد، چون مهم‌ترین متغیر آن نفت بود و یک‌بار اتفاق افتاد و وقتی در سال ۹۷ با تحریم‌ها مواجه شدیم و خروج آمریکا از برجام اتفاق افتاد، دو سال پیاپی رشد منفی را تجربه کردیم که کل آن رشد مثبت را به محاق برد و در مجموع دهه ۹۰ برای ما دهه درجازدن محسوب می‌شود.

برجام نتوانست مشکلات ما را با دنیا رفع‌ و رجوع کند، بلکه صرفاً یک مسکن موقتی بود و بیشتر برای ما نقش مخدر را ایفا کرد و ما نسبت به روندهایی که برای ما تهدید بودند، چه در منطقه و چه در سطح جهان، بی‌توجه شدیم و حتی به توسعه زیرساخت‌های تحریم که در دولت اوباما و بعد ترامپ انجام شد؛ از جمله راه‌اندازی مرکز هدف‌گیری تأمین مالی تروریسم در منطقه خلیج‌فارس در کشور عربستان توجه نکردیم. قانون کاتسا که توسط کنگره آمریکا تصویب شد، برای ما امر مهمی تلقی نشد و به آن توجه نکردیم و ضرباتی هم که در سال‌های ۹۷ و ۹۸ بر ما وارد شدند، ماحصل همین بی‌توجهی‌ها بودند، لذا نه‌تنها مشکلی از ما حل نشد، بلکه ما را در یک خلسه و فضای ناهشیاری قرارداد که آسیب آن را دیدیم. این ادعا که برجام در جذب سرمایه‌گذاری خارجی موفق بوده، با آمارهای موجود تطابق ندارد. در سال‌های ۹۵ و ۹۶ که سال اجرای برجام است، روی کاغذ رشد سرمایه‌گذاری خارجی رخ ‌داده، اما در واقعیت طرح‌هایی که عملیاتی شدند و سرمایه‌های که به‌صورت واقعی وارد کشور شدند، اعداد بسیار کمی هستند که نشان می‌دهند سرمایه‌گذاران نتوانستند اعتماد کنند و ریسک تحریم‌ها کماکان برقرار بوده است؛ لذا در سال ۹۵ زیر ۲ میلیارد دلار تحقق سرمایه‌گذاری خارجی رخ‌ داده و در سال ۹۶ هم همین حدود بوده است؛ درصورتی‌که در دوره آقای رئیسی در سه سال اخیر اعداد بسیار قابل‌توجهی ثبت شده‌اند که در مسیر اجرا قرار دارند. برای مثال در سال ۱۴۰۲ مبلغ سرمایه‌گذاری طبق اعلام رسمی متولی امر ۵.۵ میلیارد دلار بوده است.

علت دفاع آقای جهانگیری از برجام این است که مهم‌ترین ایده دولت آقای روحانی مذاکره بود و نتیجه آن که برجام باشد، هویت آنها را می‌سازد. طبیعی است که از آن دفاع و طبیعتاً تمام تحلیل‌های خودشان را به این سمت معطوف کنند که برجام اتفاق مهمی بوده و تجویز فعلی‌شان هم برجام باشد. ناموفق بودن این مسیر و عدم توفیقاتش برای همه ایرانی‌ها شفاف و تثبیت شده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است