Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش بر لزوم کارامدستزی مدیریت شهری با رعایت أصل شایسته سالاری تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در نوزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش گفت: ۱۳ آبان یادآور سه مناسبت مهم تاریخی است: تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه بعد از نطق معروف ایشان علیه لایحه استعماری کاپیتولاسیون، قیام و شهادت دانشجویان در دانشگاه تهران و تسخیر لانه جاسوسی امریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، که علیرغم تفاوت‌های محتوایی و زمانی، مشترکات فراوانی از نظر دلایل وقوع دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این مشترکات می‌توان به «بدخواهی دولت امریکا نسبت به ملت ایران و مداخله ماجراجویانه این دولت برای جلوگیری از استقلال، آزادی وحاکمیت مردم ایران برسرنوشت خویش» اشاره کرد.

وی افزود: برهمین اساس روز ۱۳ آبان روز نمادین برای مبارزه با استکبار جهانی به رهبری آمریکا و حفظ هوشیاری و مراقبت آحاد ملت ایران برای جلوگیری از بازگشت سلطه طلبانه دولت آمریکا است.

صدراعظم نوری به برجام اشاره کرد و گفت: معاهده بین المللی برجام طی سال ها و ماه های اخیر نشان داد که علیرغم رویکرد تعاملی دولت ایران برای گفت و گو وحل مسالمت آمیز احیای حقوق ملت ایران، دیوار بی اعتمادی بین ملت ایران و دولت امریکا همچنان بلند است و آمریکا علی رغم شکست های تلخ ناشی از رفتارهای غیرمسئولانه گذشته، همچنان با خوی استکباری خود حتی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نمیکند. از اینرو درمبارزه با امریکا و مراقبت از تضییع حقوق ملت ایران همه جریان های سیاسی کشور اعم از اصلاح طلب و اصولگرا اتفاق نظرداشته و حکم واحد دارند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش اظهار کرد: بنظرمی رسد آنچه درشرایط فعلی برای ملت ما مهم است رویکردی است که دولت مردان و مجموعه نهادهای تاثیرگذار در سیاست خارجی ایران و جریانات سیاسی کشور می‌توانند اتخاذ نمایند، دو رویکرد درسپهرسیاسی کشور درجریان است.

صدراعظم نوری ادامه داد: در رویکرد اول ، مبارزه با امریکا درقالب گفتارها ورفتارهای شعارگونه، احساساتی وتبلیغاتی چه درعرصه داخلی و چه درعرصه بین المللی است و تلاش براین است که همه مشکلات و نارسایی ها از قبل و بعد از انقلاب به امریکا نسبت داده شود، این رویکرد درپناه بزرگ نمایی، حتی رقبای سیاسی خود را در داخل به بهانه های سازش با امریکا سعی دارد از ساختار قدرت بیرون براند و ناکارامدی سیاست ها و عملکردهای مدیریتی خود را به پای امریکا بنویسد و حوادثی همچون عهدشکنی امریکا درموضوع برجام و هسته ای را بهانه ای برای تخریب رقیب و تخطئه همه دستاوردهای برجام نماید و برطبل رویکرد پوپولیستی خود ادامه دهد گویا کشور و ملت را برای یک جنگ همه جانبه با امریکا آماده می نماید.

وی افزود: در رویکرد دوم، مبارزه با امریکا، نه با شعار و هیاهو وتبلیغات، بلکه با عمل و رفتارمسئولانه و متکی برتوانمندی های داخلی برای کارآمد نمودن نظام جمهوری اسلامی درمقابل تهدیدهای خارجی است. مطالعات، بررسی‌ها و تجارب بیش از چند دهه درایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی نشان می دهد که آنچه توانایی مقابله ملت بزرگ ایران را درمقابل بدخواهی وکینه توزی بیگانگان بیمه می‌کند، استقلال ایران در ابعاد اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی از یک سو و تامین آزادی های قانونی برای همه شهروندان ایران و پرهیز از سیاست‌های دوگانه وتبعیض آمیز نسبت به اقوام، اقلیت ها و تامین حقوق برابر برای همه ایرانیان از سوی دیگر است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش اظهار کرد: امروز دولت و ملت ایران مفتخر است که درعرصه های قدرت نظامی از توان بازدارندگی بالایی برخوردار است و با بهره گیری از تجربه هشت سال دفاع مقدس، خود را چنان توانمند نموده است که تصور حمله نظامی به ملت ایران را صفر کرده است، اما آیا درعرصه مدیریت و برامه ریزی، چنین قابلیتی درکشور ایجاد شده است، چه میزان منابع و هزینه درکشور به دلیل ضعف و ناتوانی مدیران تلف شده و می شود؟ آیا حیف و میل اموال مردم دربرخی سازمان ها و دستگاه‌ها، کار آمریکاست، آیا نهادینه شدن فساد در ساختار مدیریتی کشور نتیجه مداخله امریکاست؟ ایا نابسامانی در مدیریت شهرها به ویژه کلانشهرها معلول مداخله آمریکاست؟ آیا توسعه نامتوازن شهری و مهاجرت گسترده روستاییان به شهرها و ایجاد مشکلات عدیده، کار شیطان بزرگ است؟ آیا گسترش آسیب های اجتماعی، فقر، فساد و فحشاء و دهها معضل دیگر که زندگی شهروندان تهرانی را مختل نموده است و بالاخره چالش ها و معضلات محیط زیست از جمله الودگی هوا، ترافیک، تولید و جمع آوری غیر متعارف پسماندهای عادی و  ویژه و... که روزانه ده ها شهروند تهرانی را به کام مرگ می فرستد می توان گفت کار آمریکایی هاست؟   

صدراعظم نوری افزود: بنظر می رسد وقت آن رسیده است قدری با خود و با مردم صادق باشیم و ضعف ها و ناتوانی ها و بی کفایتی های خود را به آمریکا و عواملش در منطقه نسبت ندهیم، وقت آن رسیده است که با رفتارهای دوگانه، مردم را فریب ندهیم و سعی نکنیم با ظاهرسازی، تبلیغات و ژست های ضد امریکایی، ضعف ها وناتوانی های خود را موجه جلوه دهیم.

وی با بیان اینکه بیاییم با کارآمد نمودن مدیریت در کشور، با شایسته سالاری، با احترام به حقوق آحاد شهروندان، با ایجاد وحدت و انسجام ملی، با آشتی و عبرت از روش های ناکارآمد و نخ نما شده، به افکار وآراء مردم ایران احترام بگذاریم، اظهار کرد:  مردم درانتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ و انتخابات پرشور شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، آراء و عقاید خود را بیان داشتند، این صداها باید خوب شنیده شود باید منتخبان ملت به آراء و افکار خردمندانه مردم درانتخابات، بیش از پیش ملتزم باشند وتلاش نمایند وعده ها و مطالبات مردم محقق شود، مردم به روشنی رویکرد خود را مشخص کردند و مسئولان باید بر این رویکرد پافشاری نمایند. مردم بر رویکرد توسعه سیاسی در درون که مستلزم تامین آزادی های فردی واجتماعی است پافشاری دارند و بر وحدت و انسجام ملی تاکید می نمایند، مردم، ایران را برای همه ایرانیان از هر نژاد و قومی می خواهند و از هرگونه تبعیض و بی عدالتی گریزانند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش در ادامه با اشاره به اینکه نباید به بهانه مبارزه با امریکا فضای کشور را امنیتی نمود، گفت: باید همانگونه که رهبر معظم انقلاب و همه خیرخواهان کشور تاکید دارند بیش از گذشته بر توانمندی داخلی خود تکیه کرد و لازمه آن ایجاد فضای امن و آزاد برای همه جریان های سیاسی کشور، کاهش محدودیت ها و تلاش عملی برای وحدت و انسجام داخلی است.

صدراعظم نوری افزود: شورای شهر و شهرداری تهران می‌توانند دراین مسیر گام های مهم و اثر بخشی را بردارند، کارآمد نمودن مدیریت شهری با رعایت اصل شایسته سالاری، حذف مدیران ناکارآمد، شفاف سازی، قانونگرایی، مسئولیت پذیری، برخورداری از روحیه پاسخگویی وتلاش مضاعف برای جلب رضایت شهروندان و افزایش اعتماد عمومی به منظور تولید سرمایه اجتماعی که از اصول حکمرانی شایسته است عملی ترین راه برای تامین استقلال همه جانبه، آزادی و امنیت پایدار و تحقق مردم سالاری دینی است که راه را برای همیشه به روی بدخواهان خواهد بست.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش در پایان اظهار کرد: امید است ایام الله سیزده آبان فرصتی باشد که با استفاده ازعبرت های گذشته به دور از شعار و رفتار عوام فریبانه، با شعور و خدمت صادقانه به مردم و کارآمد نمودن مدیریت شهری، محیط زیست سالم و ایمن توام با آرامش و زندگی با کیفیت و کم استرس را برای همه ایرانیان و شهروندان تهرانی فراهم نماییم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک

کمتر از یک هفته تا انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و این روزها در رسانه‌ها از جمله ایسنا، شاهد انتشار اخبار مرتبط با این رویداد هستیم. در طول ۴ روز گذشته هم شاهد بودیم فهرست کاندیداهای شورای وحدت اصولگرایان، لیست «ائتلاف امنا» و فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران منتشر شده است.

به گزارش ایسنا، فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۲۱ اردیبهشت ماه به صورت منسجم و هماهنگ با ۱۵ استان کشور به صورت فعال‌تری دنبال می شود و احزاب ، تشکل‌ها و شخصیت‌های سیاسی نیز به ارائه تحلیل‌ها و انجام فعالیت‌های‌ انتخاباتی خود شدت داده‌اند. 

به گفته وزیر کشور برای اولین بار در کشور است که مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، به صورت گسترده برگزار می شود.

احمد وحیدی با اعلام اینکه آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور وجود دارد، گفت: در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم که بزرگ ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند. شعب اخذ رای و سامانه های اخذ رأی مشخص شده است. در دور اول انتخابات در چهار حوزه انتخابیه، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شد، اما برای اولین بار این انتخابات در این گستردگی اجرا می شود و تحول مهمی در حوزه اخذ رأی است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور هم با اشاره به اینکه مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

محسن اسلامی همچنین درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی را نیز می توانید در این لینک ببینید.

در نشست خبری امروز سخنگوی شورای نگهبان خبرنگاران درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی سوالاتی را مطرح کردند که هادی طحان نظیف در پاسخ گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تجربه انتخابات الکترونیکی در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم و تاثیر برگزاری انتخابات الکترونیکی در دور دوم انتخابات مجلس در انتخابات‌های آتی گفت: در مرحله اول چهار حوزه را به صورت الکترونیکی بود. تجربه انتخابات الکترونیک رضایت‌بخش بود. در مرحله دوم چهار حوزه به هشت حوزه افزایش یافت تا تجربه بهتری داشته باشیم.

از طرف دیگر محسن نایبی رئیس ستاد امنیت انتخابات استان تهران در دومین جلسه ستاد امنیت انتخابات استان تهران از اتخاذ تمهیدات امنیتی برای برگزاری دور دوم انتخابات در شهر و استان تهران خبر داد و تاکید کرد که تأمین امنیت روانی و سلامت مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله اول انتخابات دارای اهمیت است.

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با تشویق مردم در مشارکت گسترده در انتخابات گفت: مردم با مشارکت گسترده در دور دوم انتخابات بهترین‌ها و اصلح‌ترین‌ها را تعیین کرده و راهی مجلس دوازدهم کنند.

در نشست مشترک رئیس جمهور با استانداران، سیدابراهیم رئیسی در بخشی از اظهارات خود با اشاره به اینکه در انتخابات قبل هم مجریان (وزیر کشور و استانداران) هم ناظران(شورای نگهبان) هم عموم‌مردم همت کردند وانتخاب با شکوهی براساس ۴ اصل مورد تاکید رهبرانقلاب برگزار شد، گفت: ان‌شاءالله در انتخابات میان دوره‌ای پیش رو با همت استانداران ۴ اصل مورد تاکید رهبری همواره در اولویت باشد و شاهد انتخابات میان دوره ای با شکوه باشیم و مجلس شورای اسلامی در زمان خود تشکیل شود.

احزاب و تشکل‌ها چه کرده‌اند؟

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را اعلام و با تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات، گفت: حضور غرور انگیز ملت حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات یازدهم اسفندماه سال گذشته، با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها، برگ زرین دیگری از دفتر رشادت و وفاداری به انقلاب اسلامی بود که ان‌شاءالله در ۲۱ اردیبهشت ماه و در مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور مردم تکمیل خواهد شد.

از طرف دیگر سید نظام الدین موسوی از نهایی شدن لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امناء) برای دور دوم‌ انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس خبر داد و یادآور شد که از ۳۰ نامزد ائتلاف امناء در دور اول انتخابات ۷ نفر انتخاب و۱۵ نفر نفر نیز به دور  دوم راه پیدا کردند.

همچنین فهرست کاندیداهای مورد حمایت شورای وحدت اصولگرایان در حوزه انتخابیه تهران، ری شمیرانات، اسلامشهر و پردیس اعلام شد و به گفته مسئول روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت، در فرایند انتخاب کاندیداها، تلاش شده است در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند.

طی چند روز گذشته فهرست کاندیداهای مورد حمایت «جمعیت جوانان انقلاب اسلامی» و لیست کاندیداهای مورد حمایت «خانه انقلاب» و کاندیداهای «جبهه مردمی ایران قوی» و «جبهه ایران اسلامی» برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران منتشر شدند.

شخصیت‌ها چه می‌گویند؟

در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی،‌ محسن رضایی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد و افزود: تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد، امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی در اشخاص و درون جریانات سیاسی کشور هستیم.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

از طرف دیگر مهدی شریفیان یکی از نامزدهای دور دوم انتخابات حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در اطلاعیه‌ که در آن از پیوستن و تعهد خود به رویکرد ائتلاف مردمی امناء خبر داده است.

ابراهیم عزیزی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گویی ب با تاکید بر اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت که انتخابات جلوه‌ای از تحول‌گرایی و تعیین سرنوشت مردم به خواست خودشان است. مردم با حضور در انتخابات به کامل شدن مجلس کارآمد کمک کنند.

امروز هم تعدادی از کاندیداهای دومین دوره انتخابات مجلس دوازدهم از جمله مجتبی زارعی از اعضای لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، سمیه گلپور کاندیدای لیست شورای وحدت اصولگرایان و جبهه صبح ایران  و مجتبی رحماندوست کاندیدای شورای وحدت اصولگرایان و لیست امناء ، علی طهرانی مقدم از اعضای لیست شورای وحدت و جبهه صبح ایران با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران به ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌های  خود پرداختند.

در بخشی از این نشست مجتبی زارعی با بیان این‌که «معتقدم نظارت مجلس هم زیر سوال است»، تصریح کرد:  ما در  کشور بحران نمایندگی داریم. نظام اداری ما نیمه ریاستی و نیمه پارلمانی است اما اگر مردم را نمایندگی نکنیم، مردم سالاری ما به مخاطره می‌افتد. خیلی وقت‌ها ما به سمت ساختارها غش می‌کنیم در حالیکه افراد باید نمایندگان مردم باشند.

سمیه گلپور هم با اعتقاد به شنیده‌ نشدن صدای مستضعفان در مجلس یازدهم تاکید کرد و گفت: باید صدای جامعه کارگری و بازنشستگان در مجلس شنیده شود.

همچنین مجتبی رحماندوست با تاکید بر تحقق عدالت اجتماعی در مجلس آینده، اظهار کرد: ما در مجلس آینده به دنبال این هستیم که مردم بدون لکنت زبان و ترس از عواقب آن، زبانشان به روی مسئولان و مقامات باز باشد. ما مردم بسیار خوبی داریم و باید مسئولانی داشته باشیم که همراه با مردم پیش بروند.

علی طهرانی مقدم نیز با بیان این‌که «نمایندگان از مسیری وارد مجلس شوند، که آلوده نباشد»، گفت: ما در حوزه قانونگذاری قوانین زیادی داریم. ما به قانون خوب نیاز داریم ولی به نظارت هم نیاز داریم. خیال دولت ها نباید از بعد نظارت مجلس راحت باشد. در مجلس نمایندگانی می خواهیم که وامدار باندهای قدرت و ثروت نباشند و هم در طول دوره نمایندگانی ضمن هم افزایی و کمک به دولت، اگر ایرادی می‌بینند، نظارت کنند و کوتاه نیایند.

امروز از انتخابات در استان ها چه خبر؟

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان از آمادگی کامل استان برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در شهرستان‌های سمیرم و لنجان خبر داد و افزود: بیست و یکم اردیبهشت‌ماه مرحله دوم انتخابات در این دو حوزه برگزار خواهد شد.

فرماندار مشهد هم یادآور شد که حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۵ نماینده دارد که در مرحله اول چهار نماینده تعیین تکلیف شدند و یک نماینده باید در مرحله دوم و از بین دو نامزد انتخاب شود و به مجلس راه یابد.

همچنین دو نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه مشهد و کلات (حسنعلی اخلاقی امیری و کاظم معتمدی‌فر) با حضور در یک مناظره انتخاباتی که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، ضمن بیان دیدگاه‌های خود در مورد موضوعات مختلف، به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

در روزنامه ها از انتخابات چه خبر بود؟

روزنامه آرمان امروز در دو ستون راست و چپ صفحه اول خود با تیترهای «۲۱ اردیبهشت، مقدمه انتخابات تمام الکترونیک در ایران» و «لیست ها و حاشیه های داغ دور دوم انتخابات» ، اعتماد در تحلیلی با عنوان «آناتومی یک رقابت» به بررسی رقابت‌ها برای کرسی ریاست مجلس ، جهان صنعت با تیتر «رویارویی اصولگرایان در پنج ضلعی انتخابات» ، ستاره صبح در «گفت و گویی با احمد حکیمی پور» از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی به مقایسه مجلس دوازدهم و یازدهم ، جوان با تیتر «دوئل انتخاباتی مجلس در راند دوم»، شهروند با تیتر «امروز انتخابات الکترونیکی در ایران شبیه سازی می شود»  در صفحه اول خود به موضوع انتخابات پرداخته‌اند.

جزییاتی از مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی

اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت. زمان اخذ رای با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر کشور قابل تمدید است که دراین صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

واجدین شرایطی که درحوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر درمرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می توانند در همان حوزه رای دهند. اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رای نداده اند می توانند درهر کدام از حوزه های ۲۲گانه شرکت نمایند.  بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است؛ بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند. تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه ای رای داده اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم های موجود در شعب اخذ رای انجام می گیرد.

در این مرحله ۴۵ نماینده برای ۲۲ حوزه انتخاب  می‌شوند. ۳۲ نامزد در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس برای تصاحب ۱۶ کرسی مجلس و در حوزه انتخابیه ورامین ۲ نامزد برای یک کرسی مجلس با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است که مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان جویا شوند.

اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت را نیز می توانید در این لینک مرور کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • سرزمین محبوب من ؛ محمد نوری