Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@15:45:18 GMT

رشد منابع بانک سپه در استان فارس

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۴۸۷۹۰

رشد منابع بانک سپه در استان فارس

مدیر شعب منطقه فارس ضمن اشاره به گزارش اعلام شده از سوی کمیسیون هماهنگی بانکهای استان فارس از ارتقاء دو پله ای جایگاه بانک سپه در بین بانک ها استان خبر داد و تصریح کرد: این بانک طی شش ماهه اول سال جاری در رشد سپرده ها رتبه نخست را بین بانکهای استان به خود اختصاص داد.   به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه ، محمد علی شمشیری با تأکید بر اولویت پرداخت تسهیلات برای کمک به رفع موانع تولید بر اساس سیاستهای دولت اظهار داشت: بانک سپه در استان فارس طی سال 95 و 96 با پرداخت 990 میلیارد ریال تسهیلات در قالب رونق تولید نقش مؤثر و بسزایی در توسعه استان و ایجاد اشتغال ایفا کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
* رشد بی سابقه منابع بانک سپه در استان   وی تأکید کرد: منابع بانک سپه در استان فارس از مبلغ 22 هزار میلیارد ریال در آذر ماه 95 به حدود 31 هزار میلیارد ریال تا پایان مهر ماه سالجاری رسیده که این رشد طی 9 ماه بی سابقه بوده است.     مدیر شعب منطقه فارس رشد 37 درصدی منابع بانک سپه در این استان را نشان از برنامه ریزی و تلاش و مجاهدت کارکنان و کسب رضایت مشتریان در راستای سیاست های کلان بانک سپه دانست.   وی به نامگذاری سالجاری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد : همه کارکنان و تیم مدیریتی بانک سپه در استان فارس تمام تلاش خود را در راستای خدمت رسانی بهینه و مطلوب به فعالان اقتصادی و مشتریان بکار بسته اند و برای کمک به رونق اقتصادی و تحقق اهداف شعار سال همت گماشته اند.
 
* پرداخت 6604 فقره وام قرض الحسنه ازدواج   وی ضمن اشاره به پرداخت 6 هزار و 604 فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در استان فارس توسط بانک سپه طی یک سال و نیم اخیر، تصریح کرد: 2 هزار 314 فقره از این تسهیلات در سال 95 و 4 هزار و 290 فقره از ابتدای سال 96 تا کنون پرداخت شده است.   مدیر شعب بانک سپه منطقه فارس جمع مبلغ وام قرض الحسنه ازدواج پرداخت شده این بانک از ابتدای سال 95 تاکنون را 667 میلیارد ریال اعلام کرد و تدبیر اولیای بانک سپه از ابتدای مرداد ماه سال جاری را در اجرای طرح ضربتی وام قرض الحسنه ازدواج بسیار راهگشا و به موقع دانست و اظهار امیدواری کرد با ادامه این روند شاهد صف انتظار برای زوج های جوان نباشیم.
 
* کمک به رفع مشکلات قشر آسیب پذیر   شمشیری گفت: بانک سپه منطقه فارس در راستای وظایف اجتماعی خود برای کمک به رفع مشکلات قشر آسیب پذیر، بیش از 110 فقره تسهیلات قرض الحسنه درمان، رفع احتیاجات ضروری و تحصیلی به مبلغ بیش از 2 میلیارد ریال به همراه 203 فقره تسهیلات خرید مسکن خانواده شهدا ، جانبازان و ایثارگران به مبلغ بیش از 133 میلیارد ریال از ابتدای سال 95 تا کنون پرداخت کرده است.
 
* پرداخت تسهیلات بازسازی بافت فرسوده به 741 واحد مسکونی استان   وی فعالیت بانک سپه در استان فارس را برای احیای بافت های فرسوده شهری بسیار اثرگذار و مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: بانک سپه در بازسازی بیش از 741 واحد مسکونی فرسوده شهری با پرداخت مبلغ بیش از 179 میلیارد ریال مشارکت کرده و همچنین با پرداخت بیش از 87 میلیارد ریال تسهیلات به روستائیان برای ساخت 464 واحد مسکن روستایی سهیم بوده است.
 
* ساخت دو مدرسه در استان فارس توسط بانک سپه   مدیر شعب منطقه فارس همچنین افزود: بانک سپه اقدام به تأسیس دو مدرسه در استان فارس با نام شهدای بانک سپه کرده و آنها را در اختیار سازمان نوسازی و تجهیز مدارس استان داده است.
 
* رشد شاخص های بانکداری الکترونیک   شمشیری با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته در منطقه در جهت افزایش خدمات و تراکنش های بانکداری الکترونیک اعلام کرد: تعداد پایانه های فروشگاهی این بانک در استان از مرز 20 هزار دستگاه گذشت و رشدی نزدیک به 11 درصدی را نسبت به پایان سال داشته است.   وی با اشاره به افزایش رشد 41 درصدی میانگین مانده های پایانه های فروشگاهی از برنامه ریزی و تلاش جهت ارائه خدمات الکترونیک بانک به اصناف و بازاریان خبر داد.   مدیر شعب منطقه فارس همچنین با اشاره به فعال بودن 180 دستگاه خودپرداز در استان به منظور خدمت رسانی به آحاد مردم از برنامه ریزی به منظور نصب این دستگاهها در محیط های مختلف تجاری ، اقتصادی و مسکونی خبر داد.
 
* دریافت تقدیرنامه از کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی   شمشیری پرداخت مبلغ بیش از 80 میلیارد ریال تسهیلات خوداشتغالی به مدد جویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی و دریافت لوح تقدیر از کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی را یکی از افتخارات کارکنان بانک سپه استان فارس برشمرد.   مدیر شعب بانک سپه استان فارس تعداد کارت اعتباری صادر شده این بانک در اعطای تسهیلات خرد به آحاد جامعه از ابتدای دیماه سال 95 تا کنون را 8 هزار 380 فقره به مبلغ 1450 میلیارد ریال عنوان کرد.   وی بیان کرد: شعب بانک سپه استان فارس با استفاده از تبصره 35 قانون بودجه سال 95 با دریافت اصل طلب بانک و بخشودگی سود و کلیه جرائم متعلق به آن از گروه های بدهکار زیر بخش کشاورزی و حوادث غیرمترقبه، کمک شایانی به اقشار زحمت کش کرده است.
 
* حمایت از شرکتهای فعال استان   مدیر شعب استان فارس ضمن تأکید بر حمایت بانک سپه از طرحهای کلان اقتصادی در راستای همگامی با اهداف اقتصادی دولت، تصریح کرد: بانک سپه با حمایت از پروژه های بزرگ صنعتی استان فارس نظیر؛ پتروشیمی ها و کارخانه های سیمان و همچنین طرحهای مختلف گام های مهمی در جهت توسعه بخش های کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن، ساختمان، بازرگانی، خدمات، واردات و صادرات برداشته است.   وی یادآورشد: مدیریت شعب منطقه فارس با انعقاد تفاهم نامه های همکاری با شرکت های دولتی و بزرگ استان خدمات مختلفی را به این دسته از مشتریان ارائه می کند.
 
* رشد 40 درصدی تسهیلات پرداختی به بخش های مختلف اقتصادی   شمشیری به تسهیلات پرداختی بانک در بخش های مختلف اقتصادی استان فارس اشاره کرد و گفت: مانده تسهیلات اعطایی این بانک در پایان شهریورماه بالغ بر 9 هزار و 751 میلیارد ریال بوده که در مقایسه با پایان سال 94 رشد 40 درصدی را نشان می دهد.   وی ضمن تأکید بر همراهی بانک سپه با سیاست های اقتصادی دولت تدبیر و امید افزود: بیش از 43 درصد از کل تسهیلات اعطایی بانک سپه در استان فارس به تولید در بخش صنعت و معدن و کشاورزی اختصاص یافته است.   * آمادگی بانک سپه برای ارائه خدمات ارزی به فعالان اقتصادی استان   شمشیری با اشاره به رفع تحریم های ظالمانه علیه بانک سپه و فعال شدن شعب و کارگزاریهای خارج از کشور از آمادگی این بانک همچون سالهای قبل از تحریم برای ارائه خدمات ارزی مناسب به مشتریان خبر داد.   وی بیان کرد: طی سال 95 نسبت به سال 94 تعداد گشایش اعتبار اسنادی و حوالجات ارزی بیش از 276 درصد رشد داشته که این تعداد گشایش اعتبار اسنادی و حوالجات ارزی از نظر مبلغ حدود 175 درصد رشد نشان می دهد.   مدیر شعب منطقه فارس ضمن اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور مدرسان و کارشناس ادارات بین الملل بانک جهت همکاران شعب در سال جاری اظهار امیدواری با فضای فراهم شده و آمادگی همکاران در سال جاری نیز شاهد رشد و ارتقاء جایگاه بانک در این زمینه باشیم .
 
* کسب رتبه برتر در رعایت حقوق شهروندی و ستاد اقامه نماز   شمشیری در ادامه افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته در راستای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی بانک سپه منطقه فارس عنوان دستگاه برتر را در زمینه عفاف و حجاب و حقوق شهروندی را از طرف استانداری فارس کسب کرد.   وی گفت: در خصوص اقامه نماز نیز در سال گذشته بانک سپه به عنوان دستگاه نمونه معرفی و از دست اندرکاران در این حوزه تقدیر و قدردانی شد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی

امتداد - سامانه اعتبارسنجی به دلیل عدم همکاریتامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و… شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان‌های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

منبع: دانشجو

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد