Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی با خبرنگاران افزود: پیش بینی می شود تا پانزدهم آذر که مهلت قانونی ارائه لایحه به مجلس است بتوانیم این مهم را به انجام برسانیم.

وی ادامه داد: البته در سال جدید پانزدهم آذر، مجلس تعطیل رسمی است و در اولین جلسه که هیئت مدیره مجلس حضور داشته باشد دولت برای ارائه رسمی لایحه آماده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوبخت افزود: در صورت لزوم جلسه ویژه ای برای خبرنگاران برای تبیین و تفسیر این لایحه تشکیل می شود زیرا بودجه سال آینده بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.

تصمیمی درخصوص افزایش فرصت واگذاری بنگاه های بانک ها گرفته نشده است
سخنگوی دولت گفت: دولت قویاً خروج بانک ها از بنگاهداری را دنبال می کند اما هنوز تصمیمی درخصوص افزایش فرصت برای واگذاری بنگاه های بانک ها گرفته نشده است.
محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی خود در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درخصوص بنگاهداری بانک ها افزود: بانک ها نباید بنگاهداری کنند چون بخشی از سپرده های مردم را فریز کرده و نمی توانند در اختیار مردم و تولید کنندگان قرار دهند.
وی ادامه داد: اما باید پاره ای از مشکلات را هم واقع بینانه در نظر بگیریم و باید ببینیم در شرایط حاضر متقاضی با قیمت مناسب برای خرید این بنگاه ها وجود دارد یا خیر.
نوبخت ادامه داد: بانک ها نمی خواهند بنگاه های خود را با قیمت پایین بفروش برسانند و باید خریدار واقعی وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه دولت سیاست خروج بانک ها از بنگاهداری را دنبال می کند گفت: شورای پول و اعتبار نیز این موضوع را پیگیری می کند و قطعاً باید بانک ها هر چه زودتر از بنگاهداری خارج شوند.
نوبخت تاکید کرد: در هفته های آینده گزارشی از میزان واگذاری بنگاه ها را ازجانب بانک ها ارائه خواهیم کرد.

حق استیفا برای طرف ایرانی نقطه قوت قرارداد توتال است
سخنگوی دولت گفت: از نقاط قوت قرارداد با توتال این است که برای هر شرایط غیر معمول حق را برای استیفای طرف ایرانی قائل شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی خود در جمع خبرنگاران افزود: یکی از امتیازاتی که پیرامون قرارداد ایرانی برای طرف ایرانی وجود داشت این است که در شرایط غیر معمول از جمله اعمال تحریم ها این حق را برای استیفای طرف ایرانی قائل شده است.
وی ادامه داد: من در هیئت نظارت این قرارداد هم حضور داشتم و اینکه این حق و نقش را برای ایران قائل شده ام از جمله نقاط قوت این قرارداد است.

قانون با تیترهایی که تحریک آمیز بوده و منافع ملی را به خطر بیندازد برخورد می کند

سخنگوی دولت گفت: ارائه تیترهای غیر معمول یک تخلف آشکار رسانه ای است و برخوردهای قانونی برای این تخلف در حال اجراست که امیدواریم قاطع تر صورت بگیرد.
وی ادامه داد: هیچ چیزی برای ما مهمتر از منافع ملی نیست اما متأسفانه برخی افراد نظرات شخصی خود را در زدن این تیترها اعمال می کنند.
نوبخت افزود: با تیترها و عناوینی که تحریک آمیز باشد و منافع ملی را به خطر بیندازد حتماً قانون برخورد خواهد کرد.

حرکت ایران در جهت حذف دلار از مناسبات تجاری
سخنگوی دولت گفت: جمهوری اسلامی از سال های قبل هم گام هایی را برای حذف دلار از مناسبات تجاری بین المللی برداشته و در حال حاضر بیشتر این مناسبات تجاری براساس یورو است.
محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی خود با خبرنگاران افزود: با هماهنگی هایی که بین کشورهای منطقه از جمله جمهوری آذربایجان، روسیه و ایران وجود دارد این مواضع را حتی در جهت استفاده از پول های ملی نیز دنبال می کنیم و در این جهت حرکت خواهیم کرد.

هدف ما ارتقاء جایگاه سازمان نظام رسانه ای است
سخنگوی دولت گفت: هدف دولت ارتقاء جایگاه سازمان نظام رسانه ای است و هر کدام از اصحاب رسانه را که نظری برای اصلاح و تکمیل این لایحه دارند، قبول می کند.
محمدباقر نوبخت گفت: دولت در چارچوب منشور حقوق شهروندی همه تلاش خود را برای اجرایی کردن این منشور به کار بسته و در احکامی که برای وزرا صادر شده دو پیوست برای این وزرا تعریف شده است.
وی ادامه داد: این اقدام هم در جهت تبیین حقوق شهروندی و هم برای هدایت دست اندرکاران رسانه ای است.
نوبخت افزود: هر نظری را که برای اصلاح و تکمیل این لایحه در جهت ارتقاء جایگاه سازمان نظام رسانه ای است، قبول می کنیم و از اصحاب رسانه می خواهیم هر پیشنهاد تکمیلی را که دارند، ارائه دهند تا رسانه ها را در جایگاه رفیع تری قرار بدهند.

تکلیف گروههای هدف و یارانه بگیران پس از بررسی بودجه ۹۷ مشخص می شود
سخنگوی دولت گفت: تکلیف یارانه بگیران یا گروه های هدف در توزیع یارانه ها پس از بررسی بودجه سال ۹۷ مشخص می شود.
محمد باقر نوبخت با اشاره به اعلام نظر رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و برخی نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه توزیع یارانه ها فقط باید معطوف به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی باشد افزود: این پیشنهادی است که هم از سوی کمیته امداد و هم برخی نمایندگان مجلس به صورت غیر رسمی منعکس شده است و ما بهترین فرصت را هنگام رسیدگی به بودجه ۹۷ داریم تا آنچه مورد نظر نمایندگان مجلس و مرجع قانونگذار است در تبصره ۱۴ بودجه این سال اعمال کنیم.
وی گفت: اگر تکلیف قانونی این باشد که دولت فقط به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی یارانه پرداخت کند دولت مجری قانون است.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه ظرف یک یا دو ماه آینده نمایندگان به صورت رسمی نظرات خود را درباره بودجه سال ۹۷ اعلام می کنند افزود: اگر این نظرات به صورت قانونی در تبصره ۱۴ بودجه سال ۹۷ به شکل احکام مطرح شود دولت مجری قانون است.
نوبخت خاطر نشان کرد: در تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال چگونگی توزیع منابع یارانه ها تا سقف ۴۸ هزار میلیارد تومان بین اقشار مختلف به صورت نقدی و غیر نقدی مشخص شده است.
وی گفت: بر اساس آنچه در این تبصره مشخص شده است به هر فرد ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه پرداخت می شود.
نوبخت در پاسخ به سوال دیگری درباره احتمال اعزام زائران ایرانی به حج عمره گفت: هنوز اظهارنظر در این مورد زود است.

کارگروهی برای حل مشکل مالباختگان موسسات مالی تشکیل شده است
سخنگوی دولت از تشکیل کارگروهی برای حل مشکلات مالباختگان موسسات مالی خبر داد.
محمد باقر نوبخت در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که به تجمع مالباختگان موسسه مالی در نمایشگاه مطبوعات اعتراض کرده بود گفت : خوشبختانه سران سه قوه هفته پیش در جلسه ای که داشتند تصمیمات بسیار مهمی برای حل مشکلات مالباختگان گرفتند و قرار شد کارگروهی با حضور نمایندگان سران سه قوه کار را دنبال کند.
وی گفت:کار این کارگروه رصد و ادامه اجرای تصمیمات سران سه قوه است.
نوبخت با ابراز امیدواری به اینکه مشکل مالباختگان موسسات مالی در آینده نزدیک حل شود خواستار نظارت بیشتر بانک مرکزی برای جلوگیری از هرگونه اشتباهات این موسسات شد.

ادامه دارد....

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

گزارش کمیسیون تلفیق درباره جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستورکار هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسات مجلس شورای اسلامی در هفته آینده در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود که موارد کاری آن به شرح زیر است:

لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه 1403

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت  تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و ‌توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس.تی.سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده 48 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (1)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره 2 ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جزء یک بند الف ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آنها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (8) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره 5 الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق 7 تبصره به ماده 7 اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد  طرح اصلاح ماده(100) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (1) ماده (2) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (6) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درمورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مامورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن‌اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علایم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان درباره رسیدگی به  طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل 85

گزارش رییس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال 1401 کل کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست