Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: مصوبه اخیر کالای ملوانی تاثیر خوبی بر ایجاد اشتغال در شهرهای بندری و مرزی رونق بازار این مناطق دارد.

ابوالقاسم کوره چینی سه شنبه در حاشیه نشست ساماندهی مبادلات مرزی در معاونت امور اقتصادی استانداری خوزستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: براساس آخرین مصوبه ابلاغ شده هر ملوان در هر سفر می تواند تا مبلغ یکصد میلیون ریال کالای ملوانی به همراه خود وارد استان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به وضعیت مرزی و اقتصادی در آئین نامه کالاهای ملوانی تغییراتی به نفع مردم منطقه و ملوانانی که کالا وارد
می کنند تدوین شده است، در گذشته هر ملوان در هر سفر 40 میلیون ریال کالای ملوانی به استان وارد می کرد که این رقم افزایش یافته است.
وی گفت: ملوانان می توانند در سال 6 سفر داشته باشند و در هر سفر تا یکصد میلیون ریال کالا وارد استان کنند.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان عنوان کرد: بر اساس آئین نامه جدید جا به جایی و حمل کالای ملوانی به صورت تجمیع در سطح استان مانعی ندارد و برای خارج از استان تابع قوانین گمرکی هستند.
کوره چینی درادامه بیان کرد: برای لنج های تجاری با ظرفیت کمتر از 200 تن تا شش 6 ملوان و برای لنج های با ظرفیت 201 تن تا 350 تن هفت ملوان و در لنج های بالای 351 تن تا 500 تن هشت نفر می توانند استفاده ازاین تسهیلات کنند، در ضمن لنج هایی می توانند ازاین تسهیلات استفاده کنند که در دو سال گذشته فعال بوده اند.
وی گفت: در گذشته اقلام وارداتی توسط ملوانان محدود بود اما الان تمام کالاهای مجاز را می توانند به استان وارد کنند .
کالاهای ملوانی (ته لنجی) کالاهایی هستند که همراه ملوان از کشورهایی مثل دبی از مرزهای آبی استان همچون آبادان و خرمشهر وارد می شوند.
/6002/7158
خبرنگار: زینب فرحانی**انتشار: کبری آقازری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی گفت: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است. - اخبار اجتماعی -

مسعود پناهی؛ مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: در همین ارتباط مؤسسه توانمندسازی و اقتصاد علوی زیرمجموعه بنیاد علوی به عنوان بازوی اجرایی در حوزه توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال پایدار برای این افراد فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را انجام می‌دهد.

وی افزود: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از 100 هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است که در این راستا با توجه به نام‌گذاری امسال، برنامه‌ریزی برای استفاده از مشارکت مردم در ایجاد 100 هزار فرصت شغلی پیش‌بینی شده است.

پناهی با اشاره به فراخوان برای استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم در ایجاد اشتغال گفت: در این زمینه با توجه به درگاه‌های مجازی و رسانه‌های مرتبط فراخوان جهت جذب تصمیم‌گیران و فعالان حوزه اقتصادی انجام شده و تاکنون 1500 نفر در این ارتباط ثبت‌نام کرده‌اند.

راه‌اندازی "مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال" در سازمان بهزیستی

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی ادامه داد: امسال بزرگترین رویداد آموزشی در حوزه تسهیلگران و مجریان اشتغال و توانمندسازی اقتصادی توسط مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی بنیاد علوی در استان تهران شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: از تاریخ 22 تا 27 اردیبهشت ماه این رویداد در مجتمع آموزش و فرهنگی امام خمینی(ره) در محل لواسان برگزار خواهد شد.

پناهی بیان کرد: مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی علوی در حوزه اشتغال با 3 راهبرد (حمایت از کسب و کارهای خرد، کارگاهی و بنگا‌های کوچک) در بیش از 350 شهرستان و منطقه فعالیت دارد.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی با اشاره به ایجاد 100 هزار فرصت شغلی در سال1403 گفت: ان‌شاءالله با رویکرد مشارکت و هم افزایی متقاضیان کسب و کار این هدف مهم محقق خواهد شد. 29 هزار میلیارد تومان جهت توسعه برنامه‌های اشتغال در بنیاد علوی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری