Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شایسته سالاری و ارتقای نیروهای درون سازمانی و سپردن پست های مدیریتی به ایشان، از کارهای خوب و رویکردهای قابل توجه دولت دوازدهم است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین انتظامی روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان اظهار کرد: در دولت دوازدهم چند معاون وزیر به عنوان وزیر مشغول بکار شدند و همین رویه را در رده های پایین مدیران وزارتخانه ها شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این کار موجب می شود به جای از اول شروع کردن، به ثبات مدیریتی برسیم چون یکی از آسیب ها در کشور همین از اول شروع کردن و اوردن مدیران از خارج مجموعه کاری است.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: این تفکر در وزارتخانه ها از جمله فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز وجود دارد و در انتخاب مدیران کل ستادی و استان ها علاوه بر توجه به نیروهای بومی، شایسته سالاری و ارتقای وضعیت نیروهای درون سازمانی نیز مورد توجه است.
انتظامی یادآور شد: توسعه و پیشرفت کشور در سایه توسعه مناطق تحقق پیدا می کند و نباید نگاه تمرکز گرایانه داشته باشیم و تمامی توجهات متوجه مرکز باشد.
به گفته وی، توسعه استان ها و مناطق نیز جزء در سایه توسعه فرهنگی تحقق نمی یابد چرا که فرهنگ پیشران توسعه است و با سرمایه گذاری در این حوزه، هزینه سایر حوزه ها همانند آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
وی اضافه کرد: اگر فرهنگ، چهره ها و متولیان فرهنگی مورد توجه قرار گیرند توسعه استان ها و مناطق اتفاق می افتد و در سایه آن، کشور توسعه پیدا خواهد کرد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استان کردستان بدلیل پیشینه فرهنگی، عمیق و اصیل خود می تواند از پیشران های توسعه فرهنگی در کشور باشد.
وی افزود: به این ظرفیت باید به صورت جدی توجه داشته و تمام توان خود را بر روی آن بگذاریم و به این باور برسیم که توجه به تنوع فرهنگی می تواند به انسجام و منافع ملی کمک کند.
به گزارش ایرنا، در این آیین که با حضور معاون وزیر و مدیر کل هماهنگی استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیف معاون سیاسی - امنیتی استاندار کردستان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و اهالی فرهنگ و هنر برگزار شد، با تقدیر از تلاش های حجت الاسلام محمدرحیم جعفری، جلال قلعه شاخانی به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی عهده دار هدایت عرصه فرهنگ و هنر کردستان شد.
قلعه شاخانی سرپرستی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت این اداره کل و ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کامیاران را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
قلعه شاخانی از نیروهای اهل سنت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسوب می شود و پیش از این معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بود.
حجت الاسلام رحیم جعفری پیش از اینکه به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه معرفی شده بود و طی چند ماه گذشته با حفظ سمت، سرپرستی اداره کل فرهنگ و ارشاد کردستان را نیز عهده دار بود.
خبرنگار: افسانه گلباغی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7348/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مالک رحمتی روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شورا‌های استان به کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری امور به نهاد‌های مردمی تاکید کرد و افزود: هر گونه وظیفه استانداری و فرمانداری‌ها که قابل واگذاری و تفویض اختیار به شوراهاست باید ضمن بررسی، واگذار شود و در این راستا نیز برای موفقیت در نظام مدیریتی با هر نسبت و محتوایی نیاز به اتحاد، انسجام، تعامل و همکاری مدیریتی وجود دارد و در نبود آنها، بهترین برنامه‌ها نیز به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد.

وی توصیه‌هایی به اعضای شورا‌های شهر و روستا در جهت عملکرد بهتر کرد و ادامه داد: اعضای شورا‌های اسلامی شهرها، بخش‌ها و روستا‌ها باید از نگاه‌های بخشی و کوتاه مدت به امور توسعه پرهیز کنند و برای موفقیت بهتر، به صورت بلند مدت و همه جانبه فکر کنند و آینده‌نگر باشند، همچنین باید منافع شخصی، گروهی و سازمانی را در گروه منافع عمومی و مردم ببینند و از نگاه‌های سلیقه‌ای پرهیز کنند.

وی اظهار کرد: شورا‌های اسلامی باید نسبت به افزایش قیمت مسکن و اجاره‌ها حساس باشند و در کنار سایر متولیان مسکن، در زمینه تامین مسکن نیازمندان تلاش کنند و در این راستا نیز با داشتن روحیه تعامل، تعاون و همکاری بیش از پیش، داشتن قاطعیت و شجاعت در حفظ بیت المال، اعمال حداقل افزایش در عوارض، صدور پروانه و امور ساخت و ساز برای جلوگیری از بروز التهاب در بازار مسکن فعالیت مستمر داشته باشند.

رحمتی، گردشگری را مردمی‌ترین بخش صنعت دانست و گفت: برنامه‌ریزی برای مقوله گردشگری و بوم گردی، نشاط عمومی و ورزش همگانی و قهرمانی، ارایه مشوق‌های مورد نیاز در کنار مشوق‌های قانونی در طرح جوانی جمعیت، نهادینه کردن شفافیت مالی و پاسخگویی در شورا‌ها و شهرداری ها، هویت بخشی به بخش‌ها و روستا‌ها و زیباسازی محیطی و معماری شهری با استفاده از نماد‌های ملی و استانی ضروری است.

وی تصریح کرد: شورا‌های اسلامی باید فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی برای جوانان و نوجوانان برای مقابله با توطئه و خباثت‌های دشمنان را برنامه‌ریزی کنند، همچنین شورا‌ها باید برنامه‌های ویژه برای نقش آفرینی بانوان در نظام اداری، مدیریتی و توانمندسازی روستاییان با محوریت جذب سرمایه گذار برای تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید ارائه کنند.

وی به نقش اساسی و تعیین کننده مردم در اداره جمهوری اسلامی تاکید کرد و افزود: امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدا درصدد حاکمیت و نقش تعیین کننده مردم در سرنوشت خود بودند که در این راستا نیز اراده مردم از رهبری تا شورا‌های روستا حاکم است و این بزرگ‌ترین پدیده و دستاورد این نظام و انقلاب اسلامی است.

 استاندار آذربایجان‌شرقی، عملکرد مسئولان را حافظ دستاورد مردم سالاری دینی و انتخابات دانست و افزود: امروزه بزرگ‌ترین حامی مردم سالاری در عالم واقعی نظام جمهوری اسلامی ایران است در حالیکه کشور‌های غربی دم از دموکراسی می‌زنند.

وی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: فرمانداران، شورا‌ها و هر فردی که دارای تریبون و نقش تاثیرگذاری بر مردم دارد باید مانند دور اول انتخابات مردم را برای انتخاب اصلح‌ترین و بهترین نماینده از حوزه‌های انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، شبستر و میانه دعوت کنند.
جبارعلی ذاکری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز به توسعه و بهره‌گیری از سامانه‌ها برای پیشبرد اهداف تاکید کرد و گفت: طرح هادی توسعه مناطق روستایی و شهری تدوین شده است ولی در اجرا به مشکل برمی‌خورند و دلیل این امر این است که با طرح‌های جامع تفصیلی پیش نمی‌رویم و در این راستا با بهره‌گیری از سامانه‌ها می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم و امیدواریم امسال شاهد راه‌اندازی آن باشیم.

داوود عباسی، فرماندار شهرستان مرند نیز در این همایش به نگاه تحولی مدیریت و موضوعیت امورات استانی در نگرش و فرآیند‌ها تاکید کرد و گفت: امروزه در روستا نگاه تولیدی به مصرف کننده تغییر پیدا کرده که ما باید این نگرش را تغییر دهیم.

وی به اجرایی طرح تکام در روستا‌ها تاکید کرد و افزود: دغدغه همه فرمانداران و دهیاران آماده‌سازی زیرساخت‌ها و اجرای طرح تکام است که موجب پیشرفت و توسعه شهر و روستا‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: کوچ معکوس به روستا‌ها که باید زیرساخت‌های زیرساختی از جمله مدارس و مسائل بهداشتی مهیای این امر باشد.

وی به وحدت و همدلی شورا‌های شهر و روستا تاکید کرد و گفت: شورا‌های یکپارچه و همدل با همدلی، همراهی و هم‌زبانی توان توسعه، پیشرفت و آبادانی شهر و روستا‌ها را خواهند داشت.


در پایان این مراسم از شورا‌های برتر استانی تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد