Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت تولید، اشتغال و رکود اقتصادی در استان یزد به قدری بحرانی شده که یک میلیون و سیصد هزار تومان هم به آرزوی مردم تبدیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ «طبق گزارش حقوق و دستمزد سال ۱۳۹۵ خبرنگاران و معلمان جزو مشاغلی هستند که کمترین حقوق و دستمزد را با میانگین  ۱,۳۰۰,۰۰۰ تومان دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» انتشار این خبر در کانال سایت خبری یزد رسا باعث ارسال سیل پیام های مردمی شد، پیام هایی که به خوبی بیانگر وضعیت بغرنج استان یزد بوده و بد نیست مورد توجه محمود زمانی قمی استاندار جدید یزد برای آشنایی بیشتر با وضعیت این استان قرار گیرد.

* سلام.من یک کارگر هستم با مدرک  لیسانس،بعد از هشت سال سابقه کار به علت تعدیل نیرو از کار بیکار شدم،حقوق هم طبق قانون کار ،(ماهیانه نهصد هزار تومان)پس چجوری معلمان کمترین حقوق را میگیرند،

* سلام، در خصوص آمار کمترین حقوق، جوانان تحصیل کرده با مدرک لیسانس و فوق لیسانس کمتر از این میگیرند بدون هیچ مزایایی کدام از مزایای وام، مسکن حمایتی و ... را ما تحصیل کرده ها داریم، فقط نام مهندس؟!

* با عرض سلام و خسته نباشید خدا شاهده دریافتی من در ماه گذشته که حقوق سه ماه قبل بوده 970000تومان است و جفای واقعی در حق نیرو های شرکتی دانشگاه علوم پزشکی داره میشه

* اصلا میدونی حقوق کارگران چقدر هست پدر من گارگر باز نشسته هست ماهی ۹۶۰هزار تومان حقوق دارد خود من کارگر هستم ماهی۹۸۰تومان حقوقم هست

* دفاع ازحقوق معلم به معنی عدالت درجایگاههای دیگرشغلی نیست،چه بساکه درمشاغل دیگرنیزنابرابریهایی صورت میگیرد. به امیدروزی که خط تعادل بین تمام اقشارجامعه رعایت شود.

* سلام، این که حقوق کارگرها و... هم پایین کاملا درست هست اما حقوق معلمان هم پایین است و دلیل نمیشه کارگرها معترض همین حقوق پایین معلمان بشوند.

* وقتی یک معلم حقوق بالای بقیه ارگان های دولتی رو می بینه و وقتی هر چند وقت اعتراض میکنه و هیچ اقدامی توسط مسئولان نمی بینه و هنگامی که به خاطر مخارج ساده زندگی مجبور است چند شغل دیگر هم داشته باشد یعنی اون هم با این درآمد پایین دچار مشکل هست

* سلام خبری که شما منتشر کردید می گوید میانگین حقوق معلمان ۱۳۰۰۰۰۰ هست یعنی خیلی از معلمان هم حقوق زیر یک میلیون دریافت می کنند که میانگین این عدد شده است.

* در همین حد بگم که اکثر مهندس ها آرزوشون اینه که کاش معلم شده بودن.

 

این پیام ها به خوبی بیانگر وضعیت استان یزد است. بسیاری از معلمین دریافتی کمتر از بقیه کارکنان دولت دارند. جالب تر اینکه کف درآمد دولتی ها تبدیل شده به سقف آرزوی بقیه مردم و کارگران. این پیام ها که تنها گوشه ای از پیام های ارسال شده را تشکیل می دهد، زنگ خطر جدی است که بحران اشتغال، رکود و کاهش درآمدهای عموم مردم جامعه را به خوبی بیان می کند.

امید است استاندار جدید یزد با درک این واقعیت های استان دست به اقدامی عملی بزند تا در پایان دوران مسئولیتش با وجدانی راحت استان یزد را ترک کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی

 اشکان خطیبی که در ایام اغتشاشات ۱۴۰۱ به اروپا رفته بود، حالا در مصاحبه‌ای گفته است: «دیگر توانایی کار کردن ندارد.» او گفته است: «خودم به همه چیز پشت پا زدم... از چیزی نمی‌خواهم دفاع کنم... نمی‌خواهم بگویم اشتباه کردیم، چون همه مربوط به پروسه اجتماعی است و همه ارکان اجتماع را درگیر می‌کنم و من هم بخشی از این اجتماع بودم... در ایران مدیر پردیس سیاسی چارسوق بودم! دو سال پشت سر هم رئیس کاخ بودم. اینها را نمی‌توانم انکار کنم... اگر اشتباه کردیم همگی با هم اشتباه کردیم!... زندگی در اروپا کار راحتی نیست؛ به دلیل بیماری C- PTSD تحت درمانم!... از کیفیت کار‌هایی که در خارج از ایران کردم راضی نیستم... حدود شش سال است روی صحنه نرفته‌ام... سخت است، واقعاً سخت است. بهای سنگینی دادم و به قیمت از دست دادن خیلی از چیزها، از جمله خانواده‌ام تمام شد.» این گفته‌ها با واکنش‌های بسیاری از سوی کاربران همراه بود که در ادامه بخش‌هایی از آن را مرور کرده‌ایم. 
  
 سعید ساداتی:
چند ماه قبل مورد اهانت اشکان خطیبی قرار گرفتم، اما وقتی امروز ابراز ندامت و پشیمانی او را دیدم از صمیم قلب از خدا خواستم‌ای کاش شرایطی فراهم شود تا خطیبی‌هایی که پشیمانند با اخذ تعهد به وطن‌شان بازگردند. دیدن حال و روز خراب ایرانی‌ها در غربت حال آدمو خراب می‌کنه.

 احمد روستایی:
شنیدن حرف‌های اشکان خطیبی کار راحتی نیست. آدم دوست ندارد هموطنش را در این شرایط ببیند. به‌خصوص اگر هنرمند باشد و با فیلم‌هایش خاطره داشته باشی. اینها فریب رؤیافروشی رسانه‌ها و اطرافیانی را خوردند که تصورات ذهنی‌شان را به اشتباه شکل دادند. اینها را باید تلفات جنگ رسانه‌ای دشمن به حساب آورد.

مهدی غنچه:
بیماری که اشکان خطیبی از آن حرف می‌زند اختلال استرس است که پس از یک اتفاق وحشتناک ایجاد می‌شود! کاش به وطن پشت پا نمی‌زد. 
 محمد همدانیان:
باید به اشکان خطیبی گفت تو تنها نیستی خیلی‌ها که رفتن به فکر بازگشت هستند، اما روی بازگشت ندارند.

علی فرحزادی:
اکثر اینایی که برای لگد زدن به نظام و خوش خدمتی به امریکا مهاجرت کردن اوضاعی شبیه به اشکان خطیبی دارن. این حرفایی که الان از این آدم می‌شنویم شامل حال خیلی‌هاشون میشه! همه چیز داشتن و حالا مال‌باخته پشیمان! عاقبت رؤیافروشی همینه.

کاربری با نام «تاج»:
خیانت به وطن کاری میکنه از نقش اول سریال، رستوران لاکچری در فشم، مدیریت شرکت، مدیر پردیس سینمایی چارسو، رئیس کاخ جشنواره بین‌الملل، خوانندگی، آموزشگاه بازیگری به بیماری و تصمیم به خودکشی برسی! و باعث سقوط چندین جوان و نوجوان هم بشی. 

 هانی برقعی (با تلخیص):
بله آقای خطیبی! وقتی اونقدر مردم ایران رو فقط از پشت شیشه‌های ماشین‌های لوکس دیدین، وقتی کل مردم ایران رو به یکسری که دورتون رو گرفتن تعمیم دادین، وقتی رسانه با فضای مجازی بهتون القا کرد که کار رژیم تمومه و شما این رو باور کردید خب معلومه الان پشیمونی و معلومه که حسرت زندگی گذشته خودت رو می‌خوری... احسان کرمی‌ها و برزو ارجمند‌ها و اشکان خطیبی‌ها همه دچار یک اشتباه محاسباتی شدن، اون‌ها مردم واقعی ایران رو از شبکه‌های اجتماعی قضاوت کردند. 

 کاربری با نام «آدم»:
براندازه نوشته: ۹۰ درصد اونایی که مهاجرت کردن خیلی خوشحال و راضی‌اند. بعد از ارژنگ امیرفضلی حالا اشکان خطیبی هم به جرگه اون ۹۰ درصد پیوست.

خطیبی: «زندگی تو اروپا کار راحتی نیست... نه بدنم و نه ذهنم دیگه توانایی کار کردن نداره... همه چیز بدتر شده... خیلی چیزا رو از دست دادم.»

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • پیام فوق ستاره فوتسال به شمسایی و شاگردانش
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • کارگران سربازان جنگ اقتصادی و معلمان سربازان جنگ فرهنگی هستند
  • کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند
  • شورا‌ها یکی از ظرفیت‌های مهم نظام اسلامی
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران