Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان گفت: شیرین‌سازی آب دریا استراتژی مهم برای توسعه استان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فریدون همتی امشب در نشست شورای حفاظت از منابع آب استان هرمزگان با تاکید بر لزوم افزایش آبیاری قطره‌ای در اراضی زیرکشت کشاورزی جهت صرفه جویی در مصرف آب، عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان باید در این خصوص نظارت لازم را داشته باشد تا سطح زیرکشت با اجرای طرح آبیاری قطره‌ای افزایش پیدا نکند و صرفه جویی لازم در مصرف آب صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف از اجرای چنین طرح‌هایی صرفه‌جویی و حفظ تعادل منابع آب و جلوگیری از نابود شدن دشت‌ها و منابع آب زیرزمینی است و بر این اساس نیاز است نظارت دقیقی صورت گیرد تا آب در بخش کشاورزی هدر نرود.

استاندار هرمزگان توسعه شیرین‌سازی آب دریا جهت تامین آب شرب را از استراتژی‌های مهم در هرمزگان برشمرد و بیان داشت: با این اقدام می‌توان آب سدها، روان آب‌ها، آب‌های فصلی و چشمه‌ها را جهت تغذیه دشت‌ها و منابع زیرزمینی حفظ و بخشی از آن را برای کشاورزی مورد استفاده قرار داد.

همتی تصریح کرد: برای ساخت آب‌شیرین‌کن‌ها در سواحل خلیج فارس و دریای عمان نیاز است مکان‌یابی مناسبی صورت گیرد تا همه آنها در یک منطقه تجمیع نشوند و شاهد آلودگی زیست محیطی نباشیم و این امر نیز به عنوان یک سیاست کلان مورد توجه قرار گیرد.

وی بر ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب در رسانه‌ها و به خصوص صداوسیما در خصوص وضعیت آب تاکید کرد و اظهار داشت: نیاز است برنامه‌هایی با حضور نمایندگان تشکل‌های صنفی کشاورزی برای آگاهی بخشی در خصوص ضرورت استفاده از الگوهای نوین کشت و صرفه جویی در مصرف آب در صداوسیمای استان تولید و پخش شود.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: مردم باید با واقعیت‌های موجود در زمینه کمبود منابع آب بیشتر آگاه شوند تا شرایطی فراهم شود که از ظرفیت عظیم مشارکت مردمی جهت رفع تهدید کم‌آبی بهره ببریم.

همتی با اشاره به برخی از مصوبات این نشست، عنوان کرد: براساس تصمیمات اتخاذ شده تا پایان خرداد سال 97 نزدیک به 800 کنتور هوشمند در دشت میناب نصب خواهد شد که برای این کار اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 500 میلیون تومان در نظر گرفته شده و تخصیص یافته است.

وی همچنین از آماده‌سازی 500 هکتار از اراضی پایین دست، دشت شمیل جهت راه اندازی گلخانه‌های کشاورزی خبر داد و افزود: در این اراضی تولید محصولات کشاورزی صادرات محور با صرفه جویی در مصرف آب در دستور کار خواهد بود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه نباید تنها منتظر اعتبارات دولتی بمانیم، ادامه داد: نیاز است در مباحثی همچون توسعه آبخیزداری، حفاظت از آب و طبیعت برنامه‌های جدید عملیاتی تعریف و از مشارکت مردم و خیرین در اجرای آنها بهره برد.

انتهای پیام/

R7720/P1377/S6,58/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر، ۱۷ اردیبهشت
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی